Προς το περιεχόμενο

Απο 1024 σε 2048 αλλα δεν...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ακούστε το πρόβλημα μου.

Πριν κάτι μέρες καθώς τέλειωνε το 6μηνο μου αποφάσισα να αναβαθμίσω τη συνδεσή μου από 1024 σε 2048. Καθώς είχαν περάσει καμία 10αρια μέρες και ακόμα συνδεόμουν στα 1024 αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο. Εκεί μου είπαν οτι από 3/7 η συνδεση μου έχει γίνει 2048. Πήρα και το τεχνικό τμήμα το οποίο επιβεβαίωσε οτι ΚΑΙ ο οτε είχε κάνει την αναβάθμιση. Και έρχομαι εγώ να σας ρωτήσω, γιατί ακόμα συνδεόμαι στα 1024?

Μοντεμ έχω το crypto f200 και απ'οτι μου είπαν μπορεί να κλειδώσει μέχρι τα 4096. Του έβαλά τους drivers v.3 που βρήκα ως τελευταίους στο site ths crypto αλλά και πάλι στα 1024 κλειδώνει. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση χειροκίνητα?

Εκτός από την εύκολη λύση του να πάρω ρουτεράκι (το οποίο σκοπεύω να κάνω αλλά όχι προς το παρόν) σκέφτεστε ποιο άλλο μπορεί να είναι το πρόβλημα?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με την hol που μου έλεγαν ότι όλα είναι ok και το router συνέχιζε να συνδέεται στο 1mbps.

Μετά από κάνα μήνα γύρισα σε connex 1mbps, ξανά αίτηση για αναβάθμιση σε 2mbps και ξανά τα ίδια.

Μετά από τηλέφωνα σε 134, otenet και ένα ακόμα, μου είπαν να δηλώσω βλάβη στο 1242.

Σε λίγες μέρες και χωρίς να με ειδοποιήσει κανείς το router συγχρόνιζε στα 2048.

Πολύ πιθανών να ήταν απλά ένα reset στο dslam όλη η ιστορία.

Δημοσ.

εγώ παλι έχω κάνει δήλωση απο 1 σε 2 και πριν καμια 5 μερες μου εστειλε η forthnet οτι η αναβαθμιση εγινε....εγώ όμως είμαι ακόμα στο 1 .... παίρνω τηλέφωνο forthnet και με βάζουν όλο αναμονή .... :@

Δημοσ.

Και εγώ με 4νετ φίλε Γιώργο. Στο site φαίνεται οτι έχει γίνει η ενεργοποίηση από 3/7 αλλά εγώ ακόμα στο 1 είμαι.

Δημοσ.
Και εγώ με 4νετ φίλε Γιώργο. Στο site φαίνεται οτι έχει γίνει η ενεργοποίηση από 3/7 αλλά εγώ ακόμα στο 1 είμαι.

Δήλωσε βλάβη να το τσεκάρουν οι τεχνικοί απο το dslam μόνο αυτοί ξέρουν να το αλλάξουν... Όλοι οι άλλοι είναι...

Δημοσ.

Εννοείς στο 134? Κατα πόσο θα μπορέσουν να το κοιτάξουν αυτοί από εκεί εφόσον είμαι με 4νετ?

• Super Moderators
Δημοσ.

νομίζω πως εννοεί να δηλώσης βλάβη στην Forthnet για να ελέγξουν οι τεχνικοί της

Δημοσ.

Λοιπόν τους πήρα τηλέφωνο και είπαν οτι θα το δηλώσουν βλάβη και οτι λογικά σε 2 εργάσιμες θα έχει φτιάξει. Αντε να δούμε...

Παρεπιπτόντως το 2111009000 χρεώνεται ώς υπεραστικό από Ηράκλειο-Αθήνα?

Δημοσ.

Κάπου πρέπει να τα πω!

Απο Πέμπτη πρωί δεν είχα ίντερνετ. Ενω συνδεόμουν κανονικά και έπαιρνα ip σελίδες δεν άνοιγαν με σφάλμα "connection to server was reset". Παίρνω τους τεχνικούς εδώ στο Ηράκλειο μου λένε οτι εφόσον φτιάχνει την βλάβη ο ΟΤΕ (το οτι συνδεόμουν ακόμα στα 1024) μπορεί να σας έχουν ξεκουμπώσει οπότε είναι φυσιολογικό. Πέμπτη απόγευμα συνδέομαι στα 2048 αλλά και πάλι σελίδες γιοκ.

Παρασκευή πρωί τηλεφωνώ πάλι στους τεχνικούς στο Ηράκλειο. Αφού μου είπε να δώσω κάτι εντολές σε κονσόλα, να κάνω Ping την Ip και τα σχετικά μου λέει "Θα το δηλώσουμε βλάβη στον οτε καθώς έχετε πέσει σε προβληματικά καλώδια και χρειάζεται αλλαγή η πόρτα. Απο Δευτέρα αν δεν έχετε ξανακαλέστε μας."

Πάει και ολόκληρο το σαββ/κο χωρίς ιντερνετ και σήμερα πρωι πρωί δεν ξέρω πως μου ήρθε πήρα τους τεχνικούς στην Αθήνα και ευτυχώς δεν είχε μεγάλη αναμονή.

Τι μου λέει λοιπον? Να απενεργοποιήσω το zonealarm γιατί ενα update που έστειλε η μικροσοφτ (και όντως Τετάρτη βράδυ πριν τον κλείσω είχε εγκατασταθεί ενα update) προκαλει προβλήματα και μπλοκάρει τη σύνδεση στο ιντερνετ. Και οντως μόλις το απενεργοποίησα οι σελίδες εμφανίστηκαν.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά? Αν έχετε κάποιο φίλο/φίλη με συνδεση 4νετ εγκατεστημένα ΧΡ και το zonealarm gia firewall και αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύνδεση απενεργοποιηστε το και όλα θα είναι οκ.

Το οτι στα 3 χρονια που έχω adsl το πρώτο πρόβλημα θα ήταν λόγω μικροσοφτ ε δεν το περίμενα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...