Προς το περιεχόμενο

Νέο Φόρουμ

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας παιδιά.έφτιαξα φόρουμ (χτες άνοιξε)και έλεγα μηπως μπορείτε να με βοηθήσετε με τη συμμετοχή σας.σασ περιμένω όλους εδώ http://greekmania.gr !!!

ΤΑ ΛΕΜΕ INSITE ....

ΨΆΧΝΩ ΓΙΑ MODERATORS ΌΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ

Δημοσ.
Τους moderators θα τους πληρώνεις?

LoL κάτσε ρε συντοπίτη το παιδί ακόμα δεν ξεκίνησε λες να κόβει και μισθό στους μοντεράτορες?

Κι εσύ ρε giorgo147 κάτσε πρώτα να πέσει λίγο κίνηση στο forum και μετά ψάχνεις και άλλους. Αν μπορείς πάντως ξεκίνησε μόνος σου μερικά θέματα για να δημιουργήσεις κίνηση. Έτσι σκέτο που το βλέπει ο άλλος δεν του κάνει καρδιά να κάνει την αρχή.

Καλή αρχή πάντως:-D

Δημοσ.

Αν και ο κατακερματισμός ενός forum σε μερικές (υπο)κατηγορίες ίσως βοηθάει κάποιες φορές, το να χεις 30+ subforums δεν ξέρω αν είναι βολικό/ωραίο στην περίπτωσή σου. Ίσως θα ήταν καλύτερα να τα περιορίσεις κάπως για αρχή μέχρι (όταν με το καλό αποκτήσεις αρκετά μέλη και αφού) δεις ποιες συζητήσεις χρειάζονται τον δικό τους χώρο. Τουλάχιστον εγώ ψιλοχάθηκα :P

Δημοσ.

κοίτα έβαλα τόσα επειδή αν πχ αν του άλλου του αρέσει να μιλάει στη κατηγορία ψυχαγωγία/τεχνες και εγώ τη βγάλω τότε θα χάσω....αν κατάλαβεσ τι θελω να πω...

Δημοσ.

Ναι καταλαβαίνω το λόγο που τα χώρισες έτσι αλλά αν έρθω εγώ και μερικοί άλλοι και θέλουμε να μιλάμε αυτοκίνητα, μαθήματα, θρησκεία κλπ τι θα κάνεις; :)

Αυτό που πρότεινα εγώ είναι η συγχώνευση κατηγοριών/subforums.

Επίσης:

- στην κατηγορία ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ οι δύο ενότητες που περιλαμβάνει δε βλέπω να έχουν κάποια διαφορά

- το ADSL θα ταίριαζε καλύτερα στην κατηγορία INTERNET

- subforums για 5 κονσόλες μου φαίνονται πολλά. Αν έρθω εγώ με το PS2 που να ποστάρω; Θα κάνεις κι άλλη; Συν ότι δεν υπάρχει subforum για pc games :P

- πολλοί τομείς θα μπορούσαν να συγχωνευτούν (ναι το ξανάπα). Ξεχωριστό section για μαγειρική; Με 3 subforums; Και αρκετά άλλα αντίστοιχα βέβαια.

Όλα τα παραπάνω είναι καλοπροαίρετα και προσωπικές απόψεις :)

Δημοσ.

εντάξει τα καταννοώ αυτά που λες αλλά ακόμα χτες φτιάχτηκε το φόρουμ....σε ευχαριστώ πάντως

το "σημάζεψα" όσο μπορούσα....για πείτε μου τώρα

Δημοσ.

ναι δε με ενοχλεί σε ευχαριστώ πολύ κιόλας....χάρης αυτά που είπες το σημάζεψα λίγο και βρήκα και ένα ορθογραφικό λάθος :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

άντε καλορίζικο και καλή αρχή

Δημοσ.

Καλή συνέχεια και καλο θα ειναι να παρουσιάζεις πάντα νέα θέματα...και φυσικά να πάνε καλα οι δουλειές..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...