Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-2300 vs. Logitech Z-5500

spyrettos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και προκειται (σε ενα βαθμο) σα να συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια (και τα 2 φρουτα ειναι βεβαια..) μηπως μπορειτε να μου προτεινετε ενα απο τα 2 μοντελα ηχειων; (2.1 & 5.1, αντιστοιχα)

οροι συγκρισης:

ποιοτητα ηχου

ενταση ηχου

value for money

μπορειτε να ορισετε extra ορους, αν παραλειπω καποια σημαντικη παραμετρο..

thanx,

spyros

Δημοσ.

καλησπέρα φίλε. Καταρχάς σε σύγκριση τιμής μην πας είναι σαν τον Δαβήδ με το Γολιάθ. εγώ έχω τα Ζ-5500 εδώ και ένα χρόνο και είναι απίστευτα ηχεία και σε ήχο και σε ποιότητα και σε όλα. Βέβαια πρέπει να έχεις και την κατάλληλη κάρτα ήχου. Έχουν τον δικό τους αποκοδηκοποιητή και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και χωρίς το PC με κάποια άλλη συσκευή. είναι κορυφαία. Και μην ακούς όσα λένε κάποιες φορές για ανσυβατότητα επειδή είναι Logitech και επιδή οι πιο συνηθισμένες κάρτες είναι Creative. Είναι απολύτως συμβατά. Θα στα πρότεινα ανεπηφύλακτα και είναι κορυφαία. Σε ένταση όταν τα βάζεις τέρμα θα κουφαθείς. Ελπίζω να βοήθησα κάπως.

Δημοσ.

Φίλε μου το θέμα είναι τι ζητάς εσύ... και τα 2300 είναι αρκετά δυνατά απότι έχω ακούσει, και τα 5500, τα οποία έχω, είναι πολύ δυνατά.. τώρα εσύ επιλέγειςν ανάλογα με την τσέπη σου, και τις προτιμήσεις σου... το να συγκρίνεις 2.1 με 5.1 ηχεία, δεν έχει νόημα...

Δημοσ.

ευχαριστω για τις εως τωρα απαντησεις..

αυτο που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι θελω συμβατοτητα με PC & Mac, νομιζω οτι και τα 2 μοντελα την παρεχουν..

στο MacBook που εχω πανε μονο τα 2.1. επειδη μελλοντικα ομως μαλλον θα αγορασω και ενα iMac, γι'αυτο και εξεταζω τη λυση των 5.1.

συμφωνα με αυτα που διαβασα σε forum/ reviews, τα 2300 ειναι πολυ δυνατα, ενω αποδιδουν αψογη ποιοτητα ηχου. υπολειπονται των 5500 μονο στο κομματι του περιβαλλοντα ηχου και κατα δευτερο λογο σε ενταση, σωστα; σε τι αλλο;

γενικα, επειδη τωρα ξεκινησα να το ψαχνω, για ενα μικρο χωρο 15-20 τμ μηπως τα 5500 ειναι too much και ουσιαστικα δεν προσφερουν κατι παραπανω; ισως το καλυτερο που θα ειχα να κανω ειναι να τα δοκιμασω ο ιδιος, αλλα ποιο μαγαζι δινει αυτη τη δυνατοτητα;

Δημοσ.

συμφωνα με αυτα που διαβασα σε forum/ reviews, τα 2300 ειναι πολυ δυνατα, ενω αποδιδουν αψογη ποιοτητα ηχου. υπολειπονται των 5500 μονο στο κομματι του περιβαλλοντα ηχου και κατα δευτερο λογο σε ενταση, σωστα; σε τι αλλο;

γενικα, επειδη τωρα ξεκινησα να το ψαχνω, για ενα μικρο χωρο 15-20 τμ μηπως τα 5500 ειναι too much και ουσιαστικα δεν προσφερουν κατι παραπανω; ισως το καλυτερο που θα ειχα να κανω ειναι να τα δοκιμασω ο ιδιος, αλλα ποιο μαγαζι δινει αυτη τη δυνατοτητα;

Δεν είναι έτσι. Τα 5500 περνούν μπροστά από όποια άποψη και να το δεις... Σε συνεργασία δε με μια καλή κάρτα ήχου, δίνουν ρέστα... Όσον αφορά την δύναμη αρκει να σου πω μόνο πως τα 5500 δίνουν 505w, και peak power 1010w, σε αντίθεση με τα 2300 τα όποία δίνουν 200w, και peak 400w... καταλαβαίνεις διαφορά... Σε mac, μπαίνουν και τα 2...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...