Προς το περιεχόμενο

6.45GB σε 8GB USB Stick????

Lefteris29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε καμια ιδεα? Ειναι ενα συγκεκριμενο αρχειο που δεν χωραει.αλλα αρχεια που το ξεπερνουν σε χωρητικοτητα παιρνανε κανονικα..Τι γινεται , εχετε καμια ιδεα???

Δημοσ.

Αν μιλάς για ένα αρχείο τέτοιου μεγέθους, μήπως το usb stick έχει FAT32 filesystem; Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνεις το filesystem NTFS.

Δημοσ.
Αν μιλάς για ένα αρχείο τέτοιου μεγέθους, μήπως το usb stick έχει FAT32 filesystem; Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνεις το filesystem NTFS.

νομιζω δεν μπορει στικακι να το κανει NTFS

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να το κανω αυτο??

Δημοσ.

Ntfs σε usb stick χλωμό το βλέπω. 'Ομως τα Windows Vista Service Pack 1 υποστηρίζουν το exFat για removable devices το οποίο δεν έχει όριο στο μέγεθος αρχείου και μπορείς να κάνεις αντιγραφή το αρχείο που θέλεις.

Δημοσ.
Ntfs σε usb stick χλωμό το βλέπω. 'Ομως τα Windows Vista Service Pack 1 υποστηρίζουν το exFat για removable devices το οποίο δεν έχει όριο στο μέγεθος αρχείου και μπορείς να κάνεις αντιγραφή το αρχείο που θέλεις.

Εχω xp ρε γαμωτο..αλλος τροπος υπαρχει?

Δημοσ.

Γίνεται, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Έχει κάποια αρνητικά, τα οποία θα διαβάσεις εδώ, εκεί που λέει "cache or not".

Αν θες να το δοκιμάσεις, πας από device manager στα properties του usb stick

picture_1577.png

και το βάζεις στο "optimize for performance", όπως στην εικόνα. Μετά θα σου έχει και NTFS στις επιλογές για format.

Δημοσ.

Σωστά το λέει ο cassidy. Μπορείς να το κάνεις ntfs. Τώρα πια που κυκλοφορούν μεγάλα αρχεία χρειάζεται πολύ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εννοείται. Το file system αλλάζεις απλώς, δεν είναι πυρηνική φυσική.

Ο μόνος σοβαρός λόγος να μην το κάνεις είναι άμα θες να το διαβάζεις από linux που πιθανόν να μην έχει driver για ntfs.

Εγώ το έχω κάνει 2 partition ένα μικρό fat και ένα ntfs και είμαι καλυμμένος.

Δημοσ.

Βασικα παντως ειναι χαζομαρα που γραφουν οτι ενα usb εχει χωρητικοτητα 1,2,8 GB αφου τελικα αν δοκιμασεις να βαλεις π.χ ενα αρχειο που ειναι γυρω στα 7,9-8 Gb δεν θα στο χωρεσει με τιποτα, Εδω με τα 6.45 ειχα προβλημα. Καποιος που δεν θα ξερει θα το αγορασει αδικα και μετα θα αναγκαστει να παει στα 16..

Δημοσ.
Καποιος που δεν θα ξερει θα το αγορασει αδικα και μετα θα αναγκαστει να παει στα 16..

Κοίτα, δεν ξέρω αν το έπιασες από αυτά που είπαμε ως τώρα, και 16GB να είναι το usb stick, αν είναι FAT32, πάλι δε θα χωράει το αρχείο που θες. Δεν είναι το μέγεθος του usb-ακίου, είναι το filesystem. Η άλλη λύση είναι να κόψεις το μεγάλο αρχείο σε κομμάτια των 4GB που είναι το max μέγεθος για ένα αρχείο. Τότε θα τα χωρέσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό γίνεται με προγράμματα όπως winrar, 7zip κτλ.

Δημοσ.
Κοίτα, δεν ξέρω αν το έπιασες από αυτά που είπαμε ως τώρα, και 16GB να είναι το usb stick, αν είναι FAT32, πάλι δε θα χωράει το αρχείο που θες. Δεν είναι το μέγεθος του usb-ακίου, είναι το filesystem. Η άλλη λύση είναι να κόψεις το μεγάλο αρχείο σε κομμάτια των 4GB που είναι το max μέγεθος για ένα αρχείο. Τότε θα τα χωρέσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό γίνεται με προγράμματα όπως winrar, 7zip κτλ.

α οκ τωρα καταλαβα...

Δημοσ.

Το πρώτο πρόβλημα με αυτό το είχα αντιμετωπίσει όταν πήγα να περάσω ένα ISO αρχείο DVD απο ntfs σε fat32 δίσκο.Άκρως σπαστικό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...