stormrider Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 για χαρά παίδες, ρε τί απάτη είναι τελικά αυτό το Time Machine;;; Έκανα το λάθος να το εμπιστευθώ χθες για να μου κάνει backup το δίσκο και στα 6GB μου πετάει ένα ΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟ error "an error has occured backup could not be completed" χωρίς καμμία εξήγηση και κλείνει. Αλλά το χειρότερο απο όλα είναι οτι μάλλον που χάλασε και τον εξωτερικό μου δίσκο. Μετά απο 2-3 προσπάθειες στην 4η δεν μου τον αναγνώριζε καθόλου το Leopard ούτε καν τα ΧΡ. καμμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimrod7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 για χαρά παίδες, ρε τί απάτη είναι τελικά αυτό το Time Machine;;; Έκανα το λάθος να το εμπιστευθώ χθες για να μου κάνει backup το δίσκο και στα 6GB μου πετάει ένα ΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟ error "an error has occured backup could not be completed" χωρίς καμμία εξήγηση και κλείνει. Αλλά το χειρότερο απο όλα είναι οτι μάλλον που χάλασε και τον εξωτερικό μου δίσκο. Μετά απο 2-3 προσπάθειες στην 4η δεν μου τον αναγνώριζε καθόλου το Leopard ούτε καν τα ΧΡ. καμμιά ιδέα; Μήπως ο δίσκος σου έχει πρόβλημα, γι' αυτό το time machine δεν μπορεί να κάνει backup? Εγώ το έχω και δουλεύει άψογα εδώ και ένα χρόνο. Δοκίμασε να σβήσεις το time machine και το τον δίσκο και να τα ξαναανοίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 για χαρά παίδες, ρε τί απάτη είναι τελικά αυτό το Time Machine;;; Έκανα το λάθος να το εμπιστευθώ χθες για να μου κάνει backup το δίσκο και στα 6GB μου πετάει ένα ΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟ error "an error has occured backup could not be completed" χωρίς καμμία εξήγηση και κλείνει. Αλλά το χειρότερο απο όλα είναι οτι μάλλον που χάλασε και τον εξωτερικό μου δίσκο. Μετά απο 2-3 προσπάθειες στην 4η δεν μου τον αναγνώριζε καθόλου το Leopard ούτε καν τα ΧΡ. καμμιά ιδέα; Είναι πολύ αστείο να λες ότι όχι μόνο είναι απάτη το Time Machine, αλλά σου χάλασε και τον σκληρό. Μήπως είναι πιθανότερο ο σκληρός σου να έχει πρόβλημα (αν είναι 6GB, πρέπει να είναι κάπως παλιός, δε νομίζειες....) και γι'αυτό να μην έπαιξε το Time Machine? Τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Mercyful_Fate το backup ήταν 6GB, όχι ο δίσκος stormrider μήπως χτύπησε ο σκληρός; Να χαλάσει από το Time Machine είναι απίθανο. Τα XP λογικό είναι να μην βλέπουν το δίσκο μετά το Time Machine ούτως ή άλλως, καθώς το Time Machine φορμάρει τον σκληρό σε MacOS Extended format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 το timemachine ειναι παρα πολύ καλό και με έχει σώσει. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να χάλασε ο σκληρός από αυτό....το disk utility τον βλέπει? αν είναι από εκεί φόρμαρε τον σε fat32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stormrider Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 δε ξέρω ρε παιδιά, έχω δοκιμάσει τα πάντα και το backup συνεχίζει να σταματάει, το σύστημα κρασάρει και ο δίσκος είναι εξαφανισμένος μέχρι να τον ξαναφορμάρω στο disk utility. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Νομίζω πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι ο δίσκος τα έχει φτύσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.