Προς το περιεχόμενο

Ξεκινάει μόνος του....

thanosaek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από σ'ημερα το απόγευμα αντιμετωπίζω το πιο περίεργο πρόβλημα στα όσα χρόνια ασχολούμαι με υπολογιστές....Το pc της κοπέλας μου ανοίγει μόνο του....Με άλλα λόγια με το που το βάζουμε στην πρίζα ξεκινάει μόνος του....Δεν bootαρει όμως....Κάνει έναν συνεχόμενο μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ....Ο μόνος τρόπος για να μπουτάρει είναι να πατήσεις το reboot και καθώς θα κάνει reboot να πατάς διακεκομένα το κουμπί της εκκίνησης....Μετά μπαίνει κανονικά....:fear::fear::fear:....Μέχρι να θελήσεις να τον κλείσεις....Κάνει κανονικά shut down , κλείνει η οθόνη, αλλά μένει ανοιχτός....Δλδ συνεχίζει να δουλεύει....Ακόμα και αν πατήσω πατημένο το κουμπί ( όπως ήθελαν τα παλία pc ) δεν κλείνει....Του άλλαξα το κουμπί της εκκίνησης....Αλλά τα ίδια....Δν ξέρω τι να κάνω....Παρακαλώ την βοήθεια σας....

Δημοσ.

αλλαξε τροφοδοτικο και θα φτιαξει.

Μπορει να φταιει και κατι στη motherboard.

Εκτος αν υπαρχει κανα πνευμα στο σπιτι. :P

Δημοσ.

χαλασμενος διακοπτης....

βγαλτον απ την μιτρηκη να δεις....

οταν του κανεις τερματισμο κ κλινει το κανει το ''κλατς'' ?

Δημοσ.
Ας μην έπαιζες ouija board :P

" Πνευμα, αν μας ακους, ανοιξε το pc..." :P

Σοβαρα τωρα, μαλλον τροφοδοτικο πρεπει να τσεκαρεις...

Δημοσ.
χαλασμενος διακοπτης....

βγαλτον απ την μιτρηκη να δεις....

οταν του κανεις τερματισμο κ κλινει το κανει το ''κλατς'' ?

Ναι το κάνει....Το διακόπτη τον έβγαλα....Και τον άλλαξα με έναν από το παλίο μου pc....Αλλά δεν κάνει τπτ

Δημοσ.

Μήπως άλλαξε τίποτα η κοπέλα σου απο το bios σε ALWAYS ON στο AFTER POWER FAILURE ή τίποτα στα power options και στο κρατά ανοιχτό?

Μήπως μπήκε πολύ σκόνη κανα ζωήφιο και βραχυκηκλώνει?

Αυτό θα πεί zombie pc... :devil: REC

Δημοσ.

Tελικά ήταν το τροφοδοτικό....Μόλις το έβγαλα την ψηλιάστικα μια και ήταν μέσα στη σκόνι....Ευτυχώς όλα καλά....Σας ευχαριστώ για την βοήθεια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...