Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις. Plz help me !!!

SpY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για DivX .<BR>Όταν δημιουργήσουμε με το Flask την ταινία μας σε ΑVI πως μπορούμε μετά να την μετατρέψουμε σε MPEG και πόση ώρα περίπου παίρνει ?<BR>Επίσης θα ήθελα να μου πείτε πόση ώρα σας παίρνει για να κάνετε μια ταινία περίπου 2 ωρών ?<BR>Αν με το smartRipper βάλω τα VOB στον δίσκο και κάνω με Xpeg θα πάρει λιγότερη ώρα απότι με Flask απευθείας από το DVD σε AVI ? Δηλαδή έμενα το HANNIBAL ταινία 2h 5min έκανε 10h30min για να την μετατρέψω σε AVI <BR>Σας ευχαριστώ προκαταβολικά<P> -= SpY =-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυσκολο να απαντηθουν ετσι απλα οι ερωτησεις σου...Εξαρτωνται παρα πολλα απο την ισχυ του μηχανηματος σου,απο το "καδραρισμα" του τελικου αρχειου,απο το refresh rate που θα βαλεις,αν θα κοψεις τις πανω-κατω μπαρες...Μπορεις να κλεψεις καμποσο χρονο βαζοντας μικροτερο τελικο .avi,με αναλογο αποτελεσμα(αρνητικο)στην αναπαραγωγη...ενα σωρο tips που ανακαλυπτεις μονος σου...<P>Το αρχειο .avi(mpeg4-"χακεμενο" divx)ειναι η ιδανικοτερη λυση,ιδιως οταν συνδυαζεται με πολυ καλη καρτα γραφικων,εξοδο στην t.v.,μπορεις να επεξεργαστεις πολυκαναλο ηχο,να προσθαφαιρεις στην αναπαραγωγη τους υποτιτλους,να δημιουργησεις κεφαλαια στην ταινια,να την κανεις auto-run,ενα σωρο μαλακιουλες που θα σου φανε ουκ ολιγο χρονο απ τη ζωη σου(LOL)και τελος,με δυο "pass" φτιαχνεις με ακετα καλη ποιοτητα διωρη ταινια σε 1 80αρι cd.<P>Απ την αλλη,περιοριζεσαι στην αναπαραγωγη μεσω computer,μεχρι να βγουν οικιακες συσκευες που να αναγνωριζουν το αποτελεσμα...<BR>Τα vcds(mpeg1) και τα svcds(mpeg2) σε περιοριζουν στα φτωχα αποτελεσματα του απλου στερεοφωνικου ηχου,με σταθερο bitrate(για να ειναι αναγνωρισιμο αρχειο-αναγκαστικα),καθε ωρα και cd,με "ανταποδοση"το παιξιμο στην πλειονοτητα των stadalone dvd players...Εχεις και την εναλλακτικη λυση του svcd,οπου η αποδοση ειναι πια σχεδον εφαμιλλη του dvd...<P>Στο προκειμενο τωρα,προτιμητεα η επεξεργασια των vob (και ifo) απο τον σκληρο δισκο και οχι απευθειας απο το dvd.Σαν προσωπικο παραδειγμα,διωρη ταινια με piii 1ghz,256mb,σε 512χ384,με 1500 bitrate και ηχο στα 96,μου τρωει εξι ωρες απ τη ζωη μου και περιπου 1.2gb απο το σκληρο(με flask 0.594).E,βαλε και το ψωνιο μου να εχω vcdθηκη(!),αλλες 6 ωρες χονδρικα για την επεξεργασια(με tmpgenc)σε .mpeg1 και το τελικο "καψιμο" με nero η win-on-cd,βαλε και το κατεβασμα(η σκαναρισμα αναλογα) των covers και labels,και βουαλα,παπαλα ο περιβοητος "ελευθερος" χρονος....Μιση ταινια τη μερα...<BR>Υπαρχει βεββαια και η ετοιμη λυση,ναναι καλα τα παιδια εδω μεσα(και ιδιως ο Δημητρης-tsiberis) που μας-με τροφοδοτουν με .avi...<P>Σαν σημειο αναφορας,χρησιμοποιω το vcdhelper.com,εχει και forum,φρεσκα κουλουρια-λαθος-νεα ηθελα να πω...<BR>Μπα,με βλεπω να προσανατολιζομαι σε stadalone vcdγραφτηρι,αμα φτυνηνουν καμποσο ακομη. cool.gif" border="0

Loipon me mpredepses & den katalaba ti akribos theleis. Thes na kaneis thn tainia MPEG & oxi DivX. Giati to MPEG einai diaforetiko codec apo to DivX. An nai tote sto FlaskMPEG epelekse Options->Select Output Format->bbMPEG Encoder. Etsi tha pareis ena arxeio MPEG kataftheian apo ta VOB. <BR>Gia na kaneis mai tainia DiVX, h grhgoroteros tropos einai to Xmpeg 4b. Epelekse sto Options->Global Project Options(Export Movie Settings) meta to tab Post Proccesing & sthn epilogh Video Format bale YV12 for DivX ;-). Etsi ego me 1200 AMD xtypao 28-30fps.<BR>Oso gia to posh ora xreiazesai, mia tainia se PAL systhma exei framerate 25 fps. Me mia aplh methodo ton trion briskeis posh ora thes analoga to CPU sou. (px an pianeis 12.5 fps tha kaneis 2 fores ths diarkeia ths tainias). Hope this helps! An xreiazesai tpt allo rota elefthera,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...