Draken Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Καλησπερα, Δυστυχως ο ανεμιστηρας του Ε500 που αγορασα πριν απο 6 μηνες ετοιμαζεται να μας αφησει χρονους και ψαχνω εναγωνιως τον αντικαταταστατη του. Αλλα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρεθει ανεμιστηρακι 40 mm με τρεις υποδοχες για βιδες. Εχετε υποψιν σας κανενα online (ευρωπαικο κατα προτιμηση) μαγαζακι στο οποιο μπορει να βρεθει ο αντικαταστατης του παρακατω ανεμιστηρακιου; Διοτι αν προτιμησω το επισημο service θα χρεωθω >50 ευρω... Ευχαριστω προκαταβολικα
Delirium Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ερωτηση: απο που προκυπτει οτι, αν χαλασει cpu fan, πληρωνει την αντικατασταση του ο πελατης? το cpu fan, πρεπει να εχει την ιδια ακριβως [2ετη] εγγυηση, με την cpu που συνοδευει
michalis2610 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Draken καλύπτεσαι από 2ετή εγγύηση σε κάθε περίπτωση αστοχίας υλικού. Το ίδιο συμβαίνει και με το funάκι. Οταν και αν συμβεί θα κάνεις ένα τηλ στην LG, θα έρθει κούριερ στο σπίτι να παραλάβει το φορητό και σε λίγες μέρες θα το έχεις πίσω. Εννοείται χωρίς χρέωση. ΥΓ: Μην προσπαθήσεις να το ανοίξεις ο ίδιος. Θα χάσεις την εγγύηση.
Draken Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις και το γνωριζω οτι καλυπτεται απο εγγυηση. Δυστυχως η φυση της δουλειας μου ειναι τετοια που βρισκομαι Ελλαδα μια φορα τον χρονο. Τον περισσοτερο καιρο τον περναω μεταξυ Ηνωμενου Βασιλειου και Ισπανιας και δυστυχως το ευρωπαικο service center της LG βρισκεται στην Ολλανδια και θα προτιμουσα να μην αποχωριστω τον φορητο για τοσο μεγαλο διαστημα...
21century Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Λοιπον εχω τον Ε500 και το μοντέλο με το 2πηρυνο πεντιουμ και ο ανε,ιστήρας δουλέυει λιγο, πάντως καλο ειναι να καλε΄σεις τν εταιρεία αφού ισχύει η 2ετης πανευρωπαικη εγγυηση..
Draken Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Λοιπον εχω τον Ε500 και το μοντέλο με το 2πηρυνο πεντιουμ και ο ανε,ιστήρας δουλέυει λιγο, πάντως καλο ειναι να καλε΄σεις τν εταιρεία αφού ισχύει η 2ετης πανευρωπαικη εγγυηση.. Αν δεν κανω λαθος η εγγυηση που προσφερει η LG Ελλαδας ειναι 1 χρονο διεθνης και ο δευτερος χρονος ειναι μονο εντος Ελλαδος. Δυστυχως υστερα απο επικοινωνια μου με το service στην Ολλανδια ενημερωθηκα οτι ο συνολικος χρονος που θα χρειαστει να αποχωριστω το laptop ειναι 2 βδομαδες περιπου. Οποτε επιστρεφουμε στην λυση του fan απο καποιο καταστημα...
Draken Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Βρήκες τελικά; Εστω και καθυστερημενα βρηκα ακρη. Ειμαι ηση στον 4ο ανεμιστηρα δωρεαν απο την εταιρια που τους παραγει στο Hong Kong. Δυστυχως υστερα απο 4-5 μηνες χρησης παρουσιαζονται τα ιδια προβληματα...οποτε βρηκα μια πιο απλη λυση. Ανοιγεις τον ανεμιστηρα και αναμεσα στους μαγνητες και τον αξονα βαζεις λιγο γρασσο (και ελαιολαδο κανει ) και εχεις το κεφαλι σου ησυχο...
bablyk Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ άδειασα ολόκληρο σπρέι πάνω του μπας και ηρεμήσει λίγο και τώρα είμαι στη φάση να σπάσω το άδειο δοχείο πάνω του. Έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις? Από που μπορώ να αγοράσω ένα τέτοιο ανεμιστηράκι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.