Προς το περιεχόμενο

Προβλημα SONY VAIO εκτος εγγυησης

lizart684

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.ξερει κανεις τι κανουμε σε τετοια περιπτωση?Εχω εναν VAIO παλιο μοντελο (s-28lp)αλλα λογο μεγεθους μου ειναι ακομη χρησιμο!Σταματησε να ανβει αλλα παρατηρω πως περνει κανονικα ρευμα κα τις προαλλες που του ανοιξα το πανω μερος,οταν κατα τυχη πατησα το κουμπι εκκινησης..αυτο ανοιξε!μετα απο 2 μηνες..Υποψιαζομαι οτι ειναι καποια κολληση το προβλημα.Ξερει κανεις που να απεθυνθω η αν καποιοσ ειχε αντιστοιχο προβλημα,πως το αντιμετωπησε.Ευχαριστω..

Δημοσ.

εαν αναβει "κατα πασα πιθανοτητα",ειναι ενα καλο καθαρισμα με σπρει επαφων αλλα πρεπει να το κανει καποιος που να χερει που και πως εχεις κανενα τσακαλο τεχνικο??

Δημοσ.

ΕΠΕΙΔΉ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ COMPUTERS ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ Ή ΦΤΙΑΧΝΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ...ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ... ΚΑΛΟΣ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΧΙ... ΘΑ ΠΑΡΙΕΣ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΙΚΑ ΚΑΙΝΟΘΡΙΟ...

Δημοσ.

Μαστορα τσακαλι δυστοιχως δε γνωριζω..Γνωριζει κανεις γενικα απο Service λαπτοπ?Η απλα να καταφυγω στον καθαρισμο επαφων απο μονος μου?

Δημοσ.

παντως για να ταξιδεψει το λαπτοπ γαλλια στο σερβις και να ερθει (ολα αυτα με κουριερ απο το σπιτι σου) θελει γυρω στα 150 ευρω (ενδεικτικα ενας ελεγχος σε ελληνικη αντιπροσωπεια εχει γυρω στα 55+φπα, αρα τα μισα λεφτα)

απο κει και περα,οτι βλαβη υπαρχει-ανταλλακτικο εργασια χρειαστει, σε ενημερωνουν για κοστος και αν σε ενδιαφερει να το φτιαξουν

Δημοσ.
παντως για να ταξιδεψει το λαπτοπ γαλλια στο σερβις και να ερθει (ολα αυτα με κουριερ απο το σπιτι σου) θελει γυρω στα 150 ευρω (ενδεικτικα ενας ελεγχος σε ελληνικη αντιπροσωπεια εχει γυρω στα 55+φπα, αρα τα μισα λεφτα)

απο κει και περα,οτι βλαβη υπαρχει-ανταλλακτικο εργασια χρειαστει, σε ενημερωνουν για κοστος και αν σε ενδιαφερει να το φτιαξουν

Εδω δυστυχως δεν το δεχονται..Ρωτησα αλλα μου ειπαν να απευθυνθω σε αυτο το νουμερο κ τιποτα αλλο..Το θεμα ειναι μηπως υπαρχει καποιος που αναλαμβανει τετοια πραγματα...δυσκολα!

Δημοσ.
απο θεσσαλονικη κατι ξερω εαν θελεις να (σε) πω!!!!:-):-)

Και δε μου λες..!Το Αθηνα Θεσσ το εχω κανει Περαμα Παλουκια πλεον!Οποτε κανενα προβλημα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...