Προς το περιεχόμενο

Χρήση της παράθεσης

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως παιδιά,τώρα όταν τικάρω την επιλογή Remember me δεν με κάνει μόνο του log out.

Να ρωτήσω κάτι τελευταίο,όταν κάνετε browse στο forum,πείτε ότι είστε σε ένα θέμα,για να πάτε στην σελίδα που έχει τα θέματα για την κατηγορία που είστε,πατάτε το κουμπί Πίσω του browser σας ή χρησιμοποιήτε το path που έχει το forum;

Δημοσ.

Αν θέλω να μην κάνει refresh η προηγούμενη σελίδα πατάω back αλλιώς πατάω το link που θέλω (πχ κάποια συγκεκριμένη κατηγορία).

Συγκεκριμένα, συνήθως βλέπω τα "Νέα Μηνύματα". Έστω ότι βλέπω τη "λίστα" τους και κλικάρω ένα απ' αυτά. Αν πατήσω back συνεχίζω και βλέπω τα υπόλοιπα κανονικά. Αν πατήσω πάλι το "Νέα Μηνύματα", τότε παίζει να χαθούν αυτά που βλεπα αρχικά χωρίς να χω προλάβει να δω όσα μ' ενδιέφεραν.

Γιατί ρωτάς;

Δημοσ.

Ήθελα να γράψω στο προηγούμενο post γιατί ρωτάω αλλά ξέχασα.

Ρωτάω γιατί αν πχ διαβάζω νέα μηνύματα που έγιναν σε ένα θέμα ενώ εγώ ήμουν log out και μετά πατήσω Πίσω,βλέπω ότι το θέμα που ήμουνα μου το δείχνει πάλι σαν να μην το έχω διαβάσει.Κοινώς δεν έχει κάνει refresh.Ενώ αν πατήσω το link της κατηγορίας για να πάω πίσω μου δείχνει ποια θέματα είναι διαβασμένα.Ε,και έλεγα να ακούσω γνώμες να δω τι προτιμούν και οι άλλοι.

Επίσης,έλεγα μήπως υπάρχει κανάς τρόπος να κάνει refresh ενώ πατάω το Πίσω,γιατί κάποιες φορές μόνο με το Πίσω μπορώ να πάω στην προηγούμενη σελίδα που θέλω,γιατί μπορεί να μην έχει τα link των κατηγοριών.

Δημοσ.
Ήθελα να γράψω στο προηγούμενο post γιατί ρωτάω αλλά ξέχασα.

Ρωτάω γιατί αν πχ διαβάζω νέα μηνύματα που έγιναν σε ένα θέμα ενώ εγώ ήμουν log out και μετά πατήσω Πίσω,βλέπω ότι το θέμα που ήμουνα μου το δείχνει πάλι σαν να μην το έχω διαβάσει.Κοινώς δεν έχει κάνει refresh.Ενώ αν πατήσω το link της κατηγορίας για να πάω πίσω μου δείχνει ποια θέματα είναι διαβασμένα.Ε,και έλεγα να ακούσω γνώμες να δω τι προτιμούν και οι άλλοι.

Επίσης,έλεγα μήπως υπάρχει κανάς τρόπος να κάνει refresh ενώ πατάω το Πίσω,γιατί κάποιες φορές μόνο με το Πίσω μπορώ να πάω στην προηγούμενη σελίδα που θέλω,γιατί μπορεί να μην έχει τα link των κατηγοριών.

αυτό γίνεται από τον browser σου για να μην ξαναφορτώνει εκ νέου την σελίδα. Για να γλιτώσεις χρόνο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...