Προς το περιεχόμενο

Χρήση της παράθεσης

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βλέπω τόοσ καιρό άτομα που σε κάθε απάτνηση έχουν και μια παράθεση από κάποια άλλη απάντηση.Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τη χρήση της παράθεσης,μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η ουσιαστική χρήση της παράθεσης ή τέλος πάντων πότε είναι καλό να χρησιμοποιήται;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για παράδειγμα θέλεις εσύ να συμφωνήσεις/διαφωνήσεις/σχολιάσεις ένα ποστ μου ολόκληρο ή ένα κομμάτι του. Δυστυχώς μπορεί πριν από σένα έχουν προηγηθεί 2 - 5 - 15 άλλοι χρήστες και να έχει πάει σε άλλη σελίδα το ποστ. Οπότε για να μη γίνει καμιά παρανόηση πάνω στο πιο πόστ σχολιάζεις από τους ενδιάμεσους, τραβάς μια παράθεση και είσαι απόλυτα σαφής.

Δημοσ.

Δηλαδή είναι καλό να χρησιμοποιήται για post από προηγούμενες σελίδες;Αν είναι στην ίδια σελίδα αλλά έχουν προηγηθεί πολλά post,πάλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

Δημοσ.

Όταν θες να σχολιάσεις κάτι που έχει γράψει κάποιος χρήστης, άσχετα αν αυτό είναι πριν από δέκα(10) σελίδες ή το αμέσως προηγούμενο ποστ από το δικό σου, καλό είναι να πατάς το κουπί της παράθεσης.

Εάν θέλεις απλά να σχολιάσεις μόνο ένα τμήμα των όσων γράφει ο εν λόγω χρήστης, μπορείς να επέμβεις/σβήσεις/τονίσεις(bold, underline etc.) ό,τι θες από το μήνυμά του κατά βούληση(πχ μπορείς να μετατρέψεις τα λεγόμενά του ώστε να φαίνεται ότι λέει ό,τι θες εσύ).

Και πάντα(πάντα) κάνουμε μια "προεπισκόπηση μηνύματος" για να βεβαιωθούμε ότι το μήνυμά μας βγάζει το νόημα που θέλουμε.

Δημοσ.
[...] Δυστυχώς μπορεί πριν από σένα έχουν προηγηθεί 2 - 5 - 15 άλλοι χρήστες [...]

Και λίγους λες.

[...] (πχ μπορείς να μετατρέψεις τα λεγόμενά του ώστε να φαίνεται ότι λέει ό,τι θες εσύ).[...]

Απλά μην το παρακάνεις!

^ Χαζά παραδείγματα παραθέσεων :P

Δημοσ.

livewire,αν το πάμε έτσι όπως λες,τότε σε κάθε απάντηση θα χρειαζόμαστε και από μια παράθεση.Αφού κάθε απάντηση θα περιέχει κάποιο σχολιασμό.

Δημοσ.

Συνήθως η παράθεση δεν είναι απαραίτητη όταν απαντάς στο μήνυμα του topic starter ή του "από-πάνω" (μιας και τουλάχιστον αυτά τα δύο, φαντάζομαι πως όλοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα διαβάζουν). Αν απαντάς/σχολιάζεις κάποιο άλλο post, το δικό σου θα μοιάζει με ξεκρέμαστο.

Δημοσ.
livewire,αν το πάμε έτσι όπως λες,τότε σε κάθε απάντηση θα χρειαζόμαστε και από μια παράθεση.Αφού κάθε απάντηση θα περιέχει κάποιο σχολιασμό.

Η παράθεση μπαίνει για να διευκολύνει τη συζήτηση. Δεν είναι υποχρεωτική.

Μπορείς πάντα να χρησιμοποιείς την προσφώνηση(όπως έκανες εδώ εσύ) για να δείχνεις σε ποιον απαντάς. Ωραίος τρόπος και τον χρησιμοποιώ και εγώ αρκετά.

Δημοσ.

Όντως.Τόσο καιρό που δεν πολυχρησιμοποιούσα την παράθεση μήπως κάνω λάθος χρήση,χρησημοποιούσα την προσφώνηση του ονόματος που απαντούσα.Τέλος πάντων.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο ασχετο με τον τίτλο,πότε χρησιμοποιήτε την Γρήγορη Απάντηση και πότε την Απάντηση;

Ευχαρστώ για τις απαντήσεις!

Δημοσ.

Τις πιο πολλές φορές (π.χ. για περιπτωσεις σαν κι αυτή) χρησιμοποιώ τη Γρήγορη Απάντηση. Λίγες φορές που θέλω να "καλλωπίσω" κάπως το κείμενό μου (συνήθως τότε είναι μεγάλο σε έκταση) χρησιμοποιώ τον Επεξεργαστή Κειμένου.

Δημοσ.

Κάνω εδώ την ερώτηση μου (άσχετη πάλι) για να μην ανοίξω καινούργιο thread.

Όταν είμαι logged in και δεν κάνω refresh ή γενικά browse την σελίδα για περίπου 10-15 λεπτά,άμα κάνω refresh διαπιστώνω ότι είμαι logged out.Γιατί γίνεται αυτό;Είναι πρόβλημα ή είναι μηχανισμός του forum;

Δημοσ.

Αν έχω τικαρισμένο αυτό το κουτάκι που λες,δεν θα συμβαίνει το παραπάνω που αναφέρω ή απλώς μου αποθηκεύει τα στοιχεία και όταν με κάνει log out μπορώ κατευθείαν να κάνω log in χωρίς να βάζω τα στοιχεία;Αν κάνει το δεύτερο,δεν με βοηθάει,γιατί εμένα δεν με πειράζει που ξαναβάζω τα στοιχεία,αλλά το ότι χάνονται τα αδιάβαστα posts που έχουν γίνει όσο ήμουν logged out.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...