K0uR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 ρε παιδια εφτιαξα ενα client και ενα server με visual basic 6 με το mswinsock.ocx αλλα δουλευει μονο στο δικο μου υπολογιστη πως μπορω να το κανω σε ολα τα pc ???
ntaryl Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 καλημερα Για να δουλεψει σε ολα θα πρεπει να μεταφερεις το mswinsock.ocx στον νεο υπολογιστη και να το εγκαταστησεις (register) μπορεις να δουλεψεις ομως με Csocket λιγο πιο πολυπλοκο . Αλλα αν θελεις αποκλειστικα με mswinsock.ocx μπορεις να το προσθεσεις σαν res και σε καθε τρεξιμο του προγραματος να τσεκαρει αν υπαρχει και αν οχι να το εγκαθιστα
K0uR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 πως μπορω να το προσθεσω σαν res και σε καθε τρεξιμο του προγραματος να τσεκαρει αν υπαρχει και αν οχι να το εγκαθιστα??? μπορεις να μου φτιαξεις ενα παραδειγμα η να μου στειλεις κανα Link αν σου ειναι ευκολο?
ntaryl Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 καλησπερα δες αυτο http://www.google.gr/search?hl=el&q=add++file+as+resource+visual++basic++&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta= αλλα ριξε μια ματια στο pscode.com kour.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.