xania4ever Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Παιδιά δεν έχω κάποιο πρόβλημα απλά ήθελα αν ρωτήσω αν οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές.Τώρα έχω iddle 36 το ένα core 37 το άλλο.¨Ετρεξα και το eerest stability test για δύο λεπτά και έφτασε μέχρι 62 μια φορά συνήθως ήταν γύρω στα 57.Εμένα δεν μου φένονται και πολύ φυσιολογικές.Βέβεαια έχει και πολύ ζέστη αλλα τι να πώ.Εσάς πώς σας φένονται?Η ψύκτρα είναι μια thermaltake που έβαλα το προηγούμενο καλοκαίρι για τον p4.Αγοράζοντας dual core άφησα την ίδια έχοντας ακού ότι οι stock δεν είναι τόσο καλές.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ποιον P4 εχεις? Ποια ψυκτρα εβαλες? Τρεξε το small fft test του Prime95 και παραλληλα με το Everest ελεγχε τις θερμοκρασιες. Τρεξε το ομως για αρκετη ωρα. Εαν εχεις P4 3,2+ Ghz και εισαι κατω απο 70 ειναι παρα πολυ καλα!
xania4ever Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Οχι τώρα έχω ένα dual core το είπα στο τέλος.Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Συγκεκριμένα τον e4600.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Kανε αυτο που σου ειπα αλλα θερμοκρασιες βλεπε με το προγραμμα Realtemp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.