angelus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Καλησπερα παιδια, αντιμετωπιζω ενα προβλημα και θα ηθελα λιγη βοηθεια. Αποφασισα να κανω φορματ στον υπολογιστη μου επειδη καθυστερουσε τρελα. Μου ελειπε το CD των XP και γι αυτο μου δανεισε ενα ενας φιλος μου που το κατεβασε απο torrents. Εκανα το φορματ αλλα οταν πηγα να εγκαταστησω τα windows ειδα οτι το serial number ηταν λαθος. Συνεπως ακυρωσα την εγκατασταση και πηρα απο μαγαζι μια αλλη κοπια. Αυτο που θελω να μου πει καποιος ειναι πως θα κανω ξανα φορματ ωστε να ξαναβαλω απο την αρχη τα windows με το σωστο serial number αυτη την φορα. Κανονικα θα εβαζα το cd και θα μπουταρα απο το σι ντι ρομ. Αυτο τωρα δεν γινεται γιατι μολις μπουταρει απο το σι ντι συνεχιζει αυτοματα την διαδικασια εγκαταστασης που αφησα στην μεση. Καμια προταση?
jamespr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Aν δεν κάνω λάθος κάπου έχει ακύρωση της εγκατάστασης. Αν όχι πιο απλό είναι να βάλεις το νέο κωδικό αν τελειώσει και μπεις και όλα δουλεύουν τελείωσες αλλιώς μπες στα windows και μετά ξανακάνε φορμάτ. Κανα δίωρο δουλειά. Καλή επιτυχία
Droidlock Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Γιατι δεν κανεις εγκατασταση μια διανομη του λειτουργικου συστηματος Linux που ειναι δωρεαν;
angelus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ακυρωσω την διαδικασια φιλε jamespr με το που ανοιγω τον υπολογιστη ξεκιναει αυτοματα την συνεχιζει αυτοματα την διαδικασια εγκαταστασης των windows και δεν υπαρχει καποια εντολη ακυρωσης. Καθε εγκατασταση των windows δεν εχει και ενα συγκεκριμενο key? Δν νομιζω να πιασει το key απο μια αλλη κοπια. Αν και προτιμω τα windows επειδη μου ειναι πιο οικεια, για να πω την αληθεια δεν θα με χαλαγε να βαλω τα linux φιλε droidlock. Απλα εχω ακουσει οτι υπαρχουν πολλες διανομες και δεν ξερω ποια να επιλεξω. Το προβλημα παραμενει ομως. Εστω οτι κατεβαζω τα linux και παω να τα εγκαταστησω οκ? Πως θα γινει αυτο εαν καθε φορα που ξεκιναει ο υπολογιστης αμεσως παει να συνεχισει την εγκατασταση των windows? Αυτο που θελω να κανω ειναι να διαγραψω οτι εχει προλαβει να μπει στον υπολογιστη και να ξεκινησω απο την αρχη την διαδικασια. Εχετε καποια ιδεα πανω σε αυτο?
lef50 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ακυρωσω την διαδικασια φιλε jamespr με το που ανοιγω τον υπολογιστη ξεκιναει αυτοματα την συνεχιζει αυτοματα την διαδικασια εγκαταστασης των windows και δεν υπαρχει καποια εντολη ακυρωσης. Καθε εγκατασταση των windows δεν εχει και ενα συγκεκριμενο key? Δν νομιζω να πιασει το key απο μια αλλη κοπια. Αν και προτιμω τα windows επειδη μου ειναι πιο οικεια, για να πω την αληθεια δεν θα με χαλαγε να βαλω τα linux φιλε droidlock. Απλα εχω ακουσει οτι υπαρχουν πολλες διανομες και δεν ξερω ποια να επιλεξω. Το προβλημα παραμενει ομως. Εστω οτι κατεβαζω τα linux και παω να τα εγκαταστησω οκ? Πως θα γινει αυτο εαν καθε φορα που ξεκιναει ο υπολογιστης αμεσως παει να συνεχισει την εγκατασταση των windows? Αυτο που θελω να κανω ειναι να διαγραψω οτι εχει προλαβει να μπει στον υπολογιστη και να ξεκινησω απο την αρχη την διαδικασια. Εχετε καποια ιδεα πανω σε αυτο? Καλημερα support.microsoft.com/kb/315332/el οσον αφορα την ακυρωση τωρα για linux μην μπερδευεσαι με τις πολλες διανομες αστες για αργοτερα ubuntu ξεκιναει η πλειοψηφια των αρχαριων η στον δισκο σου μονο του θα τα κανει ολα η και μεσα απο τα xp μεσω του wubi που θα το βρης www.wubi-installer.orgυπαρχει και υλικο να διαβασης στο forum για το linux του insomnia .
111111 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ακυρωσω την διαδικασια φιλε jamespr με το που ανοιγω τον υπολογιστη ξεκιναει αυτοματα την συνεχιζει αυτοματα την διαδικασια εγκαταστασης των windows και δεν υπαρχει καποια εντολη ακυρωσης. Καθε εγκατασταση των windows δεν εχει και ενα συγκεκριμενο key? Δν νομιζω να πιασει το key απο μια αλλη κοπια. Αν και προτιμω τα windows επειδη μου ειναι πιο οικεια, για να πω την αληθεια δεν θα με χαλαγε να βαλω τα linux φιλε droidlock. Απλα εχω ακουσει οτι υπαρχουν πολλες διανομες και δεν ξερω ποια να επιλεξω. Το προβλημα παραμενει ομως. Εστω οτι κατεβαζω τα linux και παω να τα εγκαταστησω οκ? Πως θα γινει αυτο εαν καθε φορα που ξεκιναει ο υπολογιστης αμεσως παει να συνεχισει την εγκατασταση των windows? Αυτο που θελω να κανω ειναι να διαγραψω οτι εχει προλαβει να μπει στον υπολογιστη και να ξεκινησω απο την αρχη την διαδικασια. Εχετε καποια ιδεα πανω σε αυτο? Με την εκκίνηση πάντα το del και μπες στο bios. Όρισε να ξεκινά το pc από το dvd-drive και αποθήκευσε. Ο υπολογιστή θα κάνει επανεκκίνηση και θα σου ζητήσει να πατήσεις κάποιο κουμπί για να ξεκινήσει από το dvd drive (στο οποίο φυσικά θα βάλεις το cd των windows). Θα σου βγεί το μενού καινούργιας εγκατάστασης και για να μην έχεις προβλήματα θα φορμάρεις πρώτα το δίσκο (μια από τις επιλογές που θα σου έχει). Μετά συνεχίζεις κανονικά την εγκατάσταση των νέων windows.
angelus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Το παλεψα λιγο μονος μου και τελικα ο τροπος για να ξεκινησεις απο την αρχη την εγκατασταση των windows ειναι να πατησεις F6 στην πρωτη οθονη που βγαζει ο υπολογιστης μετα την εκκινηση. Ετσι μπαινεις στην πρωτη οθονη που θα σου εβγαζε εαν επιχειρουσες ενα κανονικο φορματ. Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια.
G.M.S Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 οποτε κανω εγκατασταση τα vista στο τελος για την ολοκληρωση της εγκαταστασης κανει ενα μπιιιιιιιιιπ ασταματητα και κολλαει τι να κανω εχω τρελαθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.