glock1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 ειμαι νεος χρηστης κι εχω 1 g4 ppc με mac osx 10.5.4.ξερω καποια βασικα πραγματα αλλα θα ηθελα να μαθω καλυτερα το μακ μου και τις λειτουργειες του οπως και τα mac osx.υπαρχουν καποια βιβλια ,e-books,sites οτιδηποτε που θα με βοηθουσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 apple 101 http://www.apple.com/support/mac101/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glock1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα αυτα τα ξερω,θα ηθελα κιαλλα βιβλια.καπου εμαθα οτι δινει καποια βιβλια η apple γι αυτους που θελουν να παρουν πιστοποιηση,ξερει καποιος κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Κοιτα εγω εχω δει διαφορα επισημα handbooks για διαφορα προγραμματα απο την Apple στο καταστημα του Παπασωτηριου στην Στουρναρη. Στο αριστερο κομματι που εχει τα βιβλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glock1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 ευχαριστω UmbertoJeco Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.