KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Σκεψου Incredibles. Σκεφτηκες? Οκ, τωρα φαντασου τους να γυριζουν μια διαφημηση της GreenpeaceΕνταξει?Οκ, καντους ρομποτακια. Λιγο υπομονη...Λοιπον, τα μικρα ρομποτακια με τελειο animation και οικογλογικες ανησυχιες τυπου "που παει ο πλανητης" βαλτα τωρα στην Οδυσσεια του Διαστηματος 2001 E, αυτο ειναι το WALL-E. Ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΛΥΚΟ φουτουριστικο δραμα(ναι, ειναι δραμα. Εχει χιουμορ, ειναι animation αλλα οποιος το δει θα καταλαβει) με οικολογικη συνειδηση και δωρο ενα love story αναμεσα σε δυο τελειως "κουτσουνια" ρομποτ Οποιος δεν πιστευει πως θα γινει ντιντης αμα δει animation, οποιος δεν θεωρει "μαγκια" να "κοροιδευει" τις οικολογιες και τα love stories, στο φιναλε οποιος μπορει καταλαβει ποσο "καθαρτικο" ηταν οταν μπομπιρες παιζαμε 5 ωρες με μια πετρα πετωντας την στον τοιχο και οποιος δεν πιστευει οτι μονο ταινιες με ενα Ιρανο κουτσο ποδηλατη που θελει να παει στην Νεα Υορκη μπορει να εχουν νοηματα να τρεξει να το δει ΥΓ. Για ταινια που καταπιανεται κατα ενα ποσοστο με την αλλαγη ρολων ανθρωπων και εργαλειων(κινδυνολογια περι εξαρτησης τοσο που καποια στιγμη τα εργαλεια κανουν κουμαντα αλα HAL9000-οχι τον δικο μας) ακομα και σε απλοικη μορφη(ειπαμε ειναι το πιο ωριμο animation της Pixar, δεν εγινε και Ταρκοφσκυ) ειναι ειρωνικο οτι πετυχαν επιπεδα τεχνολογιας που λες "Ενταξει, του πουστη, δλδ,τι αλλο θα βγαλουν οι πουστηδες"
bladerasasas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 το περιμενω πως και πως... πρεπει να τα σπαει υ.γ. pixar rulezzz:lol:
Hal9000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 15 Σεπτεμβρίου έρχεται νομίζω και έχω διαβάσει τα καλύτερα αν και δε περιμένω τίποτα λιγότερο από αριστούργημα.
pappous_soulis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ότι έχω δει απο Pixar είναι τέλειο. Το περιμένουμε
Em_Zed Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Το έβλεπα καιρό στην σελίδα της apple αλλά μόλις σήμερα είδα τα τρειλερς και έχω να πω αυτό: lmao !!! Το teaser trailer#2 είναι όλα τα λεφτά. Γέλασα απίστευτα με το μπαλάκι του πινκ πονκ στη μούρη και με τον ήχο που κάνει όταν πατάει την κατσαρίδα. Για να μην μιλήσω για την εισαγωγή και το παιχνίδι με το pixar. Respect. Το τυπάκι είναι απίστευτο και σίγουρα θα μπει στα αγαπημένα. Αυτοί οι τύποι έχουν μια τρομερή ικανότητα να μας κάνουνε πάλι πιτσιρίκια. Αν και αργεί κομμάτι, πιστεύω θ'αξίζει την αναμονή.
Coma_Black Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Εγω το περιμένω και για το mini movie στην αρχή της ταινίας.. Έχει θέμα ένα κουνελάκι που δουλεύει για έναν μάγο ο όποιος το κακομεταχειρίζεται..
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Εχει και συμβολισμους πχ οταν βρισκει το θυληκο ρομποτ το παει στο σπιτι του και του δινει δωρα. Σε μια φαση εχει ενα κομματι bubble-wrap και της σκαει μια φουσκιτσα και ο κακομοιρης μολις γυρναει την πλατη η καριολα επειδη ειναι πιο "γρηγορο" ρομποτ του σκαει ολες τις φουσκιτσες!Αι στο διαολο, και στο 2800 που ειναι η ταινια παλι καρποωνονται οτι εμεις μαζευουμε Σημειωση. Δεν ειναι Incredibles κτλ, ειναι "κουτσουνικο" μην περιμενετε καμια περιπετεια
kx5 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μια αριστουργηματική sci-fi ταινία, κυρίως για το love story που δένει όμορφα με την ιστορία. Ο Wall-Ε με τους ήχους που κάνει είναι όλα τα λεφτά. Υπήρχαν ορισμένα παράδοξα, όπως πχ τα "παιχνίδια" του Axiom με τη βαρύτητα, αλλά σκοπός της ταινίας δεν ήταν οι ρεαλιστικές απεικονίσεις. Μαζί με το "Monsters INC" έγιναν οι αγαπημένες μου από την Pixar. Η ταινία θα συγκινήσει τους περισσότερους. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει πιάσει 8.8/10 στο imdb.
BLISS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Η φατσα ειδικα και οι τροποι εκφρασης... = Johnny 5 rip-off Ο Θεος να τους καψει αν δεν βαλουν καποιο credit
Sellers Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Έχει βγει στα γνωστά μέρη ? Edit: Οκ, έχει βγεί...
Lighter122 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Με μια προχειρη ματια που εριξα, μονο σε CAM εκδοση...
Sellers Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Όντως η έκδοση είναι ψιλομάπα, αλλά δεν βαριέσαι. Τέτοια ώρα...
tarrasque Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 κρίμα και άδικο να δεις σε cam τέτοιο αριστούργημα, οι κριτικές είναι κορυφαίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.