Προς το περιεχόμενο

Καηκε ο φορτιστης του λαπτοπ!!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

15 ευρω μονο; Εγω που αγορασα πριν 1 χρονο για το asus μου βγηκε στα 90 ευρω περιπου απο μαγαζι με τετοια ηδη. Και στην Asus λογικα θα ηταν πιο ακριβος.. Μηπως μου εδωσε πολυ δυνατο; Γιατι το ειχε ρυθμισμενο στα 19v, ενω παει μεγιστο μεχρι τα 24v. Κανει και πολυ θορυβο το ατιμο!

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό δεν κάνει θόρυβο. Θεωρητικά θα πήρες το αυθεντίκο. Εγώ που αγόρασα πρόσφατα ένα τροφοδοτικό των 15€ (με μεταφορικά από Αγγλία) για τον φορητό της υπογραφής μου υπάρχει διαφορά στα ποιοτικά χαρακτηριστικά και πιστοποιήσεις σε σχέση με το αυθέντικο που είχα (μιλάω πάντα για TOSHIBA). Το χρησιμοποίησα όμως 1 ολόκληρη μέρα και δεν εντόπισα κάποια.

Δημοσ.

απο μαρκα σε μαρκα υπαρχει διαφορα οπως επισης και απο χαρακτηριστικα η αν εχει πολλα custom voltagesΚτλ κτλ.οι αυθεντικοι καλα ειναι πιασιμο ....ποπου για να μην πω την αλλη λεξη.τωρα ναι 15 ειναι πολυ φτηνος πραγματι αλλαθα δειξει για ποιοτητα

Δημοσ.

Οχι δεν ηταν αυθεντικος.. Ενας απλος ειναι, αλλα 80 ευρω ρε γμτ.. Με ειπε οτι ηθελε δυνατο φορτιστη το λαπτοπ.

Δημοσ.
Οχι δεν ηταν αυθεντικος.. Ενας απλος ειναι, αλλα 80 ευρω ρε γμτ.. Με ειπε οτι ηθελε δυνατο φορτιστη το λαπτοπ.

ο0ταν το Laptop ειναι 19 volt τοτε θελει φορτιστη για 19.to Να παρεις μεχρι 24 δεν εχει νοημα.οπως και το laptop αν θελει 1000 Ma και εσυ παρεις φορτιστη για 5 a παλι περιττο ειναι.

Δημοσ.

με τοσα λεφτα επαιρνες σχεδον τον αυθεντικο πιστευω.δεν ειναι οτι σε επιασε κοροιδιο.ισως πραγματι τοσο να εκανε απλα σου ηταν περιττο.μαλλον ηθελε να πουλησει οτι ειχε απομεινει.ισως και καλη μαρκα γιατι και το αλλο 15 ευρω φενεται πολυ φτηνο

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια, ξεθαβω κανονικα εδω αλλα θελω τα φωτα σας. Τραβηχτηκε καπως περιεργα το καλωδιο κ εκει που συνδεεται ο φορτιστης με το λαπτοπ, εχει καπως απογυμνωθει. Με το που εγινε αυτο, εβγαζε σπιθες, αλλα το μπλε λαμπακι στο hp pavilion που εχω, ηταν ανοικτο, σαν να γινοταν δηλαδη κανονικα η τροφοδοσια. Βεβαια, δεν εκατσα να το πολυψαξω επι τοπου μιας και προφανως, επρεπε να βγει απο την πριζα. Το θεμα ειναι, αν παρω μια μονοτικη κ την τυλιξω γυρω απο το επιμαχο σημειο, θα κανω δουλεια; Και αν οχι, θελω προφανως νεο φορτιστη. Επαναλαμβανω, το σκισιμο του καλωδιου εγινε προς τη μερια του laptop, οχι προς τη μερια της πριζας του ρευματος του δωματιου.

Δημοσ.

Ειμαι ασχετος, απλα βλεπω να προεξεχει το εσωτερικο του καλωδιου κ σκεφτομαι οτι ισως αν το μονωσω, γυρω γυρω και ψιλοπροχειροδουλεια, να δουλεψει. Οταν λες ξεχωριστα τι εννοεις;

Δημοσ.

μην το κάνεις τίποτα τότε και μην το βάλεις και στην πρίζα

δώστο σε κάποιον γνωστό σου να στο φτιάξει γιατί σε κόβω να γράφεις εδώ μετά

μέσα από το εξωτερικό βινύλιο που έσκισες έχει καλώδια δεν είναι μόνο ένα

πρέπει το κάθε καλώδιο να είναι ξεχωριστά μονωμένο αλλιώς δεν έχει νόημα θα τραβάγαμε ένα καλώδιο μονόκλωνο από την πρίζα μας και θα παίζανε όλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...