mikemoisi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπορώ να περάσω video που έχω τραβήξει μόνος μου(με ψηφιακή ή άλλο κινητό) στο iPhone μέσω του iTunes???? Ευχαριστώ πολύ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μετάτρεψέ το σε mpeg4 πρώτα και μετά πέρασέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriell_a Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Καλημερα παιδια, πηρα και εγω το φανταστικο Iphone. Σχετικα με τα βινδεο τι προγραμμα πρεπει να κατεβασω για να κανω μετατροπη σε mpeg4 ειμαι εντελως ασχετη ακομα. Σας ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Κατέβασε το VisualHub και επέλεξε μετατροπή σε "iTunes" format. Από κάτω μετά, επέλεξε "Optimize for: iPhone". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ενα προγραμμα που με βολεψε επειδη εκμεταλευοταν και τους δυο πυρηνες ηταν το cucusoft ipod-iphone video converter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriell_a Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Καλημερα παιδια σας ευχαριστω για την ταχεια απαντηση. Να τολμησω να ρωτησω και κατι αλλο? Το iPhone μου το δουλευω σε δυο PC ενα στην δουλεια μου και ενα στο σπιτι. Οποτε συμπληρωνω κατι καινουργιο στο σπιτι μου ..ας πουμε καποια βιντεο χανω την μουσικη μου και τα βιντεακια που εχω βαλει απο το itunes στη δουλεια και αντιθετα! Αν ειναι ευκολη η διαδικασια θα εκτιμουσα πολυ οποια βοηθεια υπαρχει. Σας ευχαριστω εκ των προτερων !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Καλημερα παιδια σας ευχαριστω για την ταχεια απαντηση. Να τολμησω να ρωτησω και κατι αλλο? Το iPhone μου το δουλευω σε δυο PC ενα στην δουλεια μου και ενα στο σπιτι. Οποτε συμπληρωνω κατι καινουργιο στο σπιτι μου ..ας πουμε καποια βιντεο χανω την μουσικη μου και τα βιντεακια που εχω βαλει απο το itunes στη δουλεια και αντιθετα!Αν ειναι ευκολη η διαδικασια θα εκτιμουσα πολυ οποια βοηθεια υπαρχει. Σας ευχαριστω εκ των προτερων !! Με μια εγκατασταση του SwapLibrary απο τον Installer μπορεις να χρησιμοποιεις δυο διαφορετικα pc kαi να κανεις την δουλεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriell_a Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Καλημερα, GiO σε ευχαριστω παρα πολυ θα το κανω αμεσως! Καλο Σ/Κ παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.