Προς το περιεχόμενο

mpeg encoders?

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κολησει στο TMPGEnc.Ολες οι αλλες εκδοσεις(demo η trial)που εχω κατα καιρους κατεβασει,δεν αποδιδουν.Μηπως υπαρχει καποιος φιλος(και εχθρος μου κανει),που να εχει το ιδιο ψωνιο(μετατροπη απο .avi σε mpeg1),να μου "συστησει" καποιο αντιστοιχο προγραμμα? frown.gif" border="0

Δημοσ.

Κατι που λειπει απ την εποχη μας:Ο ΧΡΟΝΟΣ!Οταν θελω δυομισυ ωρες(2.5h)περιπου για καθε ωρα encoding,οποιαδηποτε αλλη λυση(προτιμητεα η real time)ειναι ευπροσδεκτη.Ψαχνομαι με διαφορους codec(απο το 7th...)και εχω αρχισει να λοξοκοιταω τις hard λυσεις...Μοναδικος ανασταλτικος παραγοντας τα λεφτα.<P>Οτι προαιρεισθε... frown.gif" border="0 frown.gif" border="0 frown.gif" border="0

Δημοσ.

Apo tin empeiria mou me hardware realtime vcd<BR>encoders...sumfono me ta parapano..oti dineis perneis..an exeis $2000 gia n pareis<BR>kapia karta tis Optibase i paromoia min to kaneis..i poitit einai metria apo VHS kai mono kali an kaneis capture apo DVD meso S-video cable. Me ta idia xrimata perneis diplous pIII i Athlon Mp kai kaneis kai editing kai realtime vcd encoding. Ego xrisimopeio ton CCe encoder me 2 PIII@866<BR>kai piano 0.9 (sxedon realtime ) gia vcd copnversion apo dvd files. apo avi arzeio sxedon 1.5-2 fores realtime!!!!<P>Seyaaa....

Δημοσ.

Οχι,δεν εχω διαθεσιμα 800.000δρχ για καρτα.Μπορω ομως να χαραμισω καμια 150αρα-λιγα βιτσια εχω ευτυχως-για ενα μηχανακι που παιρνει οποιαδηποτε εισοδο και σου βγαζει ετοιμο vcd!<BR>Θα πειραματιστω κανα ιμηνο ακομη με soft λυσεις και κατα τα Χριστουγεννα με βλεπω να μου κανω δωρο ενα τετοιο.<P>Ποσταρετε pls και συγκριτικα,να δουμε σε Ελληνικα δεδομενα τα επιτευγματα των προγραμματων που χρησιμοποιειτε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...