alt10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Καλησπερα σημερα πηρα το noκia 6110 n οταν μπαινω στο gps με χρεωνει 0,03e με καρτικινητο wind τι συμβαινει οντος χρεωνεται ? ευχαριστω...
maxcomgr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Φιλαράκι το GPS είναι μέρος του Hardware του κινητού σου και δεν μπορεί κανένας να στο χρεώσει σαν παροχή τηλεπικοινωνίας. Μήπως ανοίγει και τίποτε άλλο ταυτόχρονα με το πρόγραμμα του Gps; Μήπως πάει να κάνει κανένα update το πρόγραμμα; Μέσα στην αναλυτική κατάσταση αναφέρει χρέωση GPS; Αν τυχόν το κινητό σου έχει υπηρεσία dGPS τότε κάθε φορά που ανοίγεις το GPS επικοινωνεί με έναν σταθμό βάσης μέσω GPRS ή κάτι ανάλογο για να πάρει διόρθωση στίγματος αλλά μιλάμε για ακριβούς δέκτες GPS, και όχι σε κινητά. Στο Tetra αν έχεις συσκευή motorolla και χρησιμοποιήσεις GPS τότε χρέωνεται σαν υπηρεσία του ΟΤΕ αλλά εσύ μιλάς για κινητή τηλεφωνία.
alt10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 με χρεωνει οταν κανει ανανεωσει το σημα... θα δοκιμασω και χωρις σιμ
xaniamike Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 μηπως δεν ειναι gps αλλα A-gps και σε χρεωνει για την gprs συνδεση που κανει;
alt10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ακουστε το ακυρο εβγαλα την καρτα ανοιξε κανονικα αλλα δν μπορει να συνδεθει με τν δοριφορο αρα .... εβαλα λοιπον μια σιμ απο γαλλια και μου λεει στην οθονη <<απαιτηται συνδεση στο δυκτιο για εντοπισμο θεσης. Να οριστει σημειο προσβασης για συνδεση?>> ετσι ειναι ολα τα κινητα η το συγκεκριμενο μονο ?
firewalker Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Με ποιο πρόγραμμα κάνεις πλοήγηση; Έχω διαβάσει ότι μερικά προγράμματα πλοήγησης θέλουν και gprs και άνουν χρέωση από εκεί.
alt10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 δν ξερω ειναι αυτο που δινει η nokia λεει route66 sync for nokia 6110 navigator ?
alt10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 τωρα δν μπορω να συνδεθω οταν αναζητα σημα απο δορηφορο τι να εγινε και πως μπορω να το διορθωσω?
gouglis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 δεν εχω κινητο με gps αλλα με εχει απασχολησει η αγορα του 6110 και το είχα ψαξει. Νομιζω οτι το προβλημα χρεωσης οφείλεται στην ενεργοποιημενη δυνατότητα A-GPS (δηλαδη πληρώνω για να επικοινωνει το κινητο με τις κεραιες ωστε να μου δωσουν έμμεσα το στίγμα μου και δεν χρησιμοποιω το gps δεκτη). Ψαξε να βρεις πως απενεργοποιειται το A-GPS. Θυμαμαι σε simulation 6110 οτι υπηρχε η επιλογη απενεργοποιησης του A-GPS ενω το ιδιο πραγμα έλεγε και η ΝΟΚΙΑ σε FAQ για το GPS και τις χρεωσεις.
alt10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 ευτυχως εγραψα στο myphone και με κατατοπισαν αμεσως επρεπε να απενεργοποιησω την επιλογη αυτη τωρα ειναι ολα καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.