Προς το περιεχόμενο

χρεωση gps

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

σημερα πηρα το noκia 6110 n οταν μπαινω στο gps με χρεωνει 0,03e με καρτικινητο wind

τι συμβαινει οντος χρεωνεται ?

ευχαριστω...

Δημοσ.

Φιλαράκι το GPS είναι μέρος του Hardware του κινητού σου και δεν μπορεί κανένας να στο χρεώσει σαν παροχή τηλεπικοινωνίας.

Μήπως ανοίγει και τίποτε άλλο ταυτόχρονα με το πρόγραμμα του Gps; Μήπως πάει να κάνει κανένα update το πρόγραμμα;

Μέσα στην αναλυτική κατάσταση αναφέρει χρέωση GPS;

Αν τυχόν το κινητό σου έχει υπηρεσία dGPS τότε κάθε φορά που ανοίγεις το GPS επικοινωνεί με έναν σταθμό βάσης μέσω GPRS ή κάτι ανάλογο για να πάρει διόρθωση στίγματος αλλά μιλάμε για ακριβούς δέκτες GPS, και όχι σε κινητά.

Στο Tetra αν έχεις συσκευή motorolla και χρησιμοποιήσεις GPS τότε χρέωνεται σαν υπηρεσία του ΟΤΕ αλλά εσύ μιλάς για κινητή τηλεφωνία.

Δημοσ.

ακουστε το ακυρο εβγαλα την καρτα ανοιξε κανονικα αλλα δν μπορει να συνδεθει με τν δοριφορο αρα ....

εβαλα λοιπον μια σιμ απο γαλλια και μου λεει στην οθονη <<απαιτηται συνδεση στο δυκτιο για εντοπισμο θεσης. Να οριστει σημειο προσβασης για συνδεση?>> ετσι ειναι ολα τα κινητα η το συγκεκριμενο μονο ?

Δημοσ.

Με ποιο πρόγραμμα κάνεις πλοήγηση; Έχω διαβάσει ότι μερικά προγράμματα πλοήγησης θέλουν και gprs και άνουν χρέωση από εκεί.

Δημοσ.

τωρα δν μπορω να συνδεθω οταν αναζητα σημα απο δορηφορο τι να εγινε και πως μπορω να το διορθωσω?

Δημοσ.

δεν εχω κινητο με gps αλλα με εχει απασχολησει η αγορα του 6110 και το είχα ψαξει. Νομιζω οτι το προβλημα χρεωσης οφείλεται στην ενεργοποιημενη δυνατότητα A-GPS (δηλαδη πληρώνω για να επικοινωνει το κινητο με τις κεραιες ωστε να μου δωσουν έμμεσα το στίγμα μου και δεν χρησιμοποιω το gps δεκτη). Ψαξε να βρεις πως απενεργοποιειται το A-GPS. Θυμαμαι σε simulation 6110 οτι υπηρχε η επιλογη απενεργοποιησης του A-GPS ενω το ιδιο πραγμα έλεγε και η ΝΟΚΙΑ σε FAQ για το GPS και τις χρεωσεις.

Δημοσ.

ευτυχως εγραψα στο myphone και με κατατοπισαν αμεσως επρεπε να απενεργοποιησω την επιλογη αυτη τωρα ειναι ολα καλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...