Στελλίνα Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σας. προσπαθώ να τρέξω μια σχετικά παλιά εφαρμογή σε ενα windows 2003 server αλλα ενώ κάνω κλίκ στο setup.exe δεν εμφανίζεται τίποτα. Δοκίμασα και απο cmd μήπως βγάλει κάποιο output αλλα και πάλι δεν βγάζει τίποτα(στο taskmanager δεν βλεπω κανα process και στο event viewer κανένα log σχετικο) Πηγαίνω σε ενα αλλο windows 2003 server, το ιδιο setup.exe ξεκινάει μια χαρα. Το προγραμμα που προσπαθώ να εκτελέσω νομίζω χρειάζεται msdos (σε windows 2003 σηκωνεται αυτοματα το ntdvm.exe για αυτή τη δουλεια). Ορισα και το exe να τρέχει σε compatibility mode αλλα το αποτέλεσμα ειναι το ίδιο. Οι βασικές διαφορές ανάμεσα στα δύο windows στα οποια δοκίμασα να τρέξω την εφαρμογή μου ειναι οι εξης: Στο μηχάνημα οπου το exe τρέχει χωρίς πρόβλημα: - Windows 2003 server enterprise +SP2 - Physical machine - AD server Στο μηχάνημα οπου δεν τρεχει : - Windows 2003 server standard +SP2 - Vmware virtual machine - Domain member server Εχει κανείς καμια ιδέα γιατί γίνεται αυτο? (Σημείωση, το ίδιο συμβαίνει και σε κάθε άλλο πρόγραμμα που προσπαθω να εγκαταστήσω και στηρίζεται πάνω σε msdos. Ολα τα υπολοιπα exe μου τρεχουν χωρις προβλημα)
freskas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Στελλίνα, εννοεις οτι το μηχανημα που δεν τρεχει το exe, ειναι virtual machine απο το vmware?
Στελλίνα Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Στελλίνα, εννοεις οτι το μηχανημα που δεν τρεχει το exe, ειναι virtual machine απο το vmware? Ναι ειναι guest operating system σε κάποιον vmware server. Το αναφέρω απλα για να τονίσω τις βασικές διαφορές ανάμεσα στα δύο συστήματα.
freskas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μπορεις να δοκιμασεις αλλο VM? πχ VirtualBox? Μπς και το VMWare ειναι το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.