Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικά restart ανα τυχαία διαστήματα!

TrObAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά τελευταία έχω ενα πρόβλημα με το καινούτγιο μου pc τα στοιχεία του φαίνονταί στην υπογραφή μου πρώτα τρελάθηκε το GPU fan της 3780X2 που έχω και αφου δεν εβγαλα άκρη αποφάσισα να συνδέσω το GPU fan με ενα fan controller και ηρέμισα....Το τρέχον προβλημά μου είναι ότι ξαφνικά το pc σε idle κατάσταση εκει που βλέπω κάποιο video η δουλεύω το mtorrent ξαφνικά κολλάει δεν βγάζει μπλε οθόνη και κάνει restart....

Πιστεύω πως έχει σχέση με το overclocking της CPU η των μνημών.

Την CPU την έχω στα 3800 με 400 fsb και Vcore 1.35V , και τις μνημες στα 1066 me 5,5,5,5,15 χρόνους.

Τι λέτε να φταίει?

Ευχαριστώ εξ αρχής....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο CPU δεν παίζει να'ναι.

Οι μνήμες τι συχνότητες και τι ρολόγια έχουν απο default? Πόση τάση τους έχεις δώσει και πόση παίρνουν?

Επίσης,έχεις παρακολουθήσει καθόλου τις θερμοκρασίες της 3870x2?

Τσέκαρε στο Catalyst CC αν είναι ενεργοποιημένο το VPU recover..

Κοιτα οι μνήμες είναι 800 MHz Kingston Hyperx τα default ρολογια δεν τα θυμάμαι , και στο ati control center είναι τσεκαρισμένο αυτό που μου λες! Βασικά τσέκαρα τα timings και εχουν Γ@@@θει και θα τα φτιάξω παλι να δω αν θα είναι οκ

Τίποτα τους έφτιαξα του χρονισμούς αλλα δεν αλλαξε κατι μαλλον έγινε χειρότερα δλδ μολις τα ρυθμισα 5,5,5,5, 15 πολλαπλασιαστη 2.66 D γιατι εχω 400 Mhz fsb και τάση μνημων +0,40 V εβαλα να παίξω λίγο medal of honor airborne και μολις πηγε να κανει loading ....εκανε restart

Κοίτα λες να ρίξω τον χρονισμό στις μνήμες ?Όσο για τον επεξεργαστη τον έχω 3.8 με την stock ψυξη ακόμα δεν θέλω να τον πάω παραπανο για την ώρα!

• Moderators

Για να εισια σιγουρος οτι δε θα κανει τρελο, κατεβασε το προγραμμα Memtest και αφησε το αρκετες ωριτσες ενα βραδυ να τεσταρει τις μνημες. Εαν το πρωι το βρεις κολλημενο ή με σφαλματα σημαινει οτι πρεπει να ριξεις κι αλλο συχνοτητα ή να δωσεις λιιιγο ρευμα ακομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...