glock1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 γεια σας παιδια ,εχω 1 mac g4 ppc,os 10.5.4,και θελω να σας ρωτησω αν μπορω να εγκαταστησω καποια εκδοση linux.ειμαι ασχετος και ειπα να ρωτησω εσας που ξερεται,αν γινεται μπορειται να μου πειτε και πως γιατι στα intel mac χρειαζεται απο οτι ξερω το bootcamp κι αυτο δεν τρεχει στο μακ γιατι απλα δεν ειναι intel ειναι ppc.thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ναι, γίνεται. Χρειάζεται βέβαια κάποια διανομή που να υποστηρίζει PowerPC αρχιτεκτονική, όπως το Debian, το gentoo ή το slackintosh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glock1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 μπορεις να μου πεις τι κανουν αυτα;τι ειναι ;ειμαι παντελως ασχετος,επισης να σου πω πως δεν θελω να βγαλω τα mac os x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 η ubuntu σε προηγούμενη έκδοση έβγαινε και για ppc. Κλασικά όπως κυκλοφορεί σαν live cd, μπορείς να το κοιτάξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Και το opensuse βγαινει σε ppc. Βootcamp δεν νομιζω οτι χρειαζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glock1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 που μπορω να βρω το live cd που λετε;ποια εκδοση;βοηθεια παιδια ζαλιστηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 bootcamp σε ppc δε παίζει! λοιπόν για ubuntu http://cdimage.ubuntu.com/ports/releases/feisty/release/ <-- είναι 7.04 αλλά θα κάνεις τη δουλειά σου για opensuse http://software.opensuse.org/ <-- και διάλεξε power pc / live cd μετά ότι κατεβάσεις κάψε το σε ένα cd και κάνε boot με αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 http://ftp.ntua.gr/pub/linux/ubuntu-releases/6.06/ubuntu-6.06.1-desktop-powerpc.iso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glock1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 αν το καψω σε cd θα βαζω το cd και θα το τρεχω απο εκει;αν θελω να βαλω καποιες εφαρμογες ομως τι θα πρεπει να κανω;π.χ να καιω dvd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glock1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 φιλε xalia το opensource μονο dvd μου λεει για ppc,δεν πειραζει να το κατεβασω ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glock1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 λοιπον απο οτι καταλαβα το opensuse χρειαζεται για να εχω 1 καινοθργια εκδοση του ubuntu ειδαλως κατεβαζω την 7.04 .ερωτηση τωρα, αν κατεβασω την 7.04 και κατεβασω το Desktop CD χρειαζεται να το καψω σε CD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 λοιπον απο οτι καταλαβα το opensuse χρειαζεται για να εχω 1 καινοθργια εκδοση του ubuntu ειδαλως κατεβαζω την 7.04 .ερωτηση τωρα, αν κατεβασω την 7.04 και κατεβασω το Desktop CD χρειαζεται να το καψω σε CD; Γιατί δεν βάζεις την πιο καινούργια του ubuntu?? Συγγνώμη που δεν απαντάω στην ερώτηση σου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glock1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 κατεβασα την 7.04,τη πρεπει να κανω τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Να την κάψεις σε ένα δισκάκι!!! Η πιο καινούργια πάντως είναι η 8.04! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glock1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 φιλε suser να την βαλω αλλα χρειαζεται το opensuse ετσι δεν ειναι;αν το κατεβασω τι πρεπει να κανω μετα;εχω g4 και δεν περνει bootcamp oποτε παω στα τυφλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.