Προς το περιεχόμενο

linux σε mac g4 ppc,γινεται;;;

glock1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ,εχω 1 mac g4 ppc,os 10.5.4,και θελω να σας ρωτησω αν μπορω να εγκαταστησω καποια εκδοση linux.ειμαι ασχετος και ειπα να ρωτησω εσας που ξερεται,αν γινεται μπορειται να μου πειτε και πως γιατι στα intel mac χρειαζεται απο οτι ξερω το bootcamp κι αυτο δεν τρεχει στο μακ γιατι απλα δεν ειναι intel ειναι ppc.thanks

Δημοσ.

μπορεις να μου πεις τι κανουν αυτα;τι ειναι ;ειμαι παντελως ασχετος,επισης να σου πω πως δεν θελω να βγαλω τα mac os x.

Δημοσ.

η ubuntu σε προηγούμενη έκδοση έβγαινε και για ppc. Κλασικά όπως κυκλοφορεί σαν live cd, μπορείς να το κοιτάξεις

Δημοσ.

αν το καψω σε cd θα βαζω το cd και θα το τρεχω απο εκει;αν θελω να βαλω καποιες εφαρμογες ομως τι θα πρεπει να κανω;π.χ να καιω dvd;

Δημοσ.

λοιπον απο οτι καταλαβα το opensuse χρειαζεται για να εχω 1 καινοθργια εκδοση του ubuntu ειδαλως κατεβαζω την 7.04 .ερωτηση τωρα, αν κατεβασω την 7.04 και κατεβασω το Desktop CD χρειαζεται να το καψω σε CD;

Δημοσ.
λοιπον απο οτι καταλαβα το opensuse χρειαζεται για να εχω 1 καινοθργια εκδοση του ubuntu ειδαλως κατεβαζω την 7.04 .ερωτηση τωρα, αν κατεβασω την 7.04 και κατεβασω το Desktop CD χρειαζεται να το καψω σε CD;

Γιατί δεν βάζεις την πιο καινούργια του ubuntu??

Συγγνώμη που δεν απαντάω στην ερώτηση σου!!

Δημοσ.

φιλε suser να την βαλω αλλα χρειαζεται το opensuse ετσι δεν ειναι;αν το κατεβασω τι πρεπει να κανω μετα;εχω g4 και δεν περνει bootcamp oποτε παω στα τυφλα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...