vaso7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Εχω το συγκεκριμένο κουτάκι και μου φαίνεται οτι οι ανεμιστήρες του κάνουν αρκετό θόρυβο. Υποτίθεται οτι ο θόρυβος φτάνει μεχρι τα 17db αλλά εμένα με ενοχλεί καθότι μικρό το δωμάτιο. Ο μπροστά δεν αναφέρει μάρκα, αυτός στο πίσω μέρος είναι Ζαλμαν αλλά δεν ξέρω ποιος ακριβώς. Εχει κανείς το συγκεκριμένο κουτάκι και να ξέρει? Αν τους αλλάξω με κάποιους άλλους ποιο αθόρυβους θα δω διαφορά? Επίσης το κουτί μέσα έχει για ψύκτρα τηνscythe cooler ninja και για τροφοδοτικό το hiper 680w. Απ'οτι έχω προσπαθήσει να ακούσω δεν κάνουν αυτά τον τόσο πολύ θόρυβο. Εσείς τι λέτε θα δω διαφορά με αλλαγή των ανεμιστήρων του κουτιού και επίσης είναι εύκολο να τους αλλάξω μόνη μου?
The_Judas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Το Armor junior είναι ανοιχτό απο μπροστά, οπότε είναι λογικό να ακούγεται ο θόρυβος απο τους ανεμιστήρες. Είσαι σίγουρη οτι ανεμιστήρες δεν είναι thermaltake αλλά zalman? Η αλλαγή τους είναι πανεύκολη! Δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Υπάρχει βέβαια και μια άλλη λύση... να μειώσεις τις στροφές των ανεμιστήρων με κάποιο ειδικό πρόγραμμα π.χ speedfan. Μια ακόμη λύση είναι αυτό το καλώδιο. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804331 Με αυτό δίνεις 7v αντί για 12v στον ανεμιστήρα και έτσι δουλεύει σε χαμηλότερες στροφές.
Evil_Skullman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Θα σου ελεγα καλυτερα να ελεγξεις αρχικα αν χρειαζεται καθαρισμο το κουτι σου εσωτερικα.
vaso7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Λοιπόν όσον αφορά το θέμα σκόνης δεν υφίσταται ακόμα καθώς το μηχάνημα είναι καινούργιο. Επίσης ναι είμαι σίγουρη οτι το πίσω είναι Ζαλμαν, το μπροστινό δεν γράφει. Οσο για το speedfan ανοιγοντάς το στην καρτέλα readings γράφει: Fan1 1274rpm Fan2 0 Fan3 0 Fan4 0 Τι πρέπει να κάνω εκεί?
The_Judas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μάλλον δεν δίνουν ένδειξεις οι ανεμιστήρες σου ή η μητρική σου. Το 1274rpm πρέπει να είναι η ταχύτητα του cpu fan, την οποία δεν ενδείκνυται να μειώσεις.
vaso7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ωραία και τι κάνω? Αλλάζω ανεμιστηράκια? Θα δω διαφορά ή μπα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.