gbras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 Αν χρησιμοποιει κανενας το codec 4.0 για να φτιαξει ταινιες μπορει να μου πει αν εχει προβλημα στο συγχρονισμο ηχου και εικονας?<BR>Χρησιμοποιω το flaskmpeg για να βγαλω την ταινια ολοκληρωμενη αλλα ο ηχος βγαινει πιο μπροστα απο την εικονα.Εχω κανει πολλες ταινιες και μονο μια μοθ εχει βγει σωστα το Λουφα και Παραλλαγη.Αλλες ταινιες που εχω προσπαθησει Dinosaur region 2 Bedazzled region 1 Meet the parents region 1.<BR>Eπισης και μιξη με το virtual Dub παλι ασυγχρονιστη βγαινει!!<BR>Ρε παιδια αν εχει καποιος μια ιδεα τι μπορει να κανω λαθος ας με βοηθησει.<BR>Τα fps προσεχω να ειναι ιδια με τη ταινια.<BR>Εχω κανει πολλους συνδυασμους σε σχεση με cropping, bit rates, aspect ratio.Δεν γινεται τιποτα!!!!!!!
paravatis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 file gbras den prepei na kaneis downsampling ton ixo apo ta 48000 sta 44100 giati etsi vgainei panta asigxronisti. dokimase to flask 0.594h2 pre3 pou exei to subfix kai tis kaliteres veltioseis taxititas(etsi lene) kai exei kai gain gia kathe channel. iparxei sto doom9. tora an sou vgei sigxronisti ap'tin arxi tha elega oti tin poulepses.. ego pantos apo tote pou kano ton ixo sta 48000Hz den eixa pote prob kai de xreiastika oute vdub
gbras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 Προφανως την πουλεψα τοτε!!Δεν κανω ποτε downsampling το ξερω ηδη αυτο!!Ευχαριστω παντως!!!!
crAss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Min xexnate pote oti ta region 1 theloun IVTC logo tou diaforetikou framerate. An den to kanete den tha mporesete na kanete sixronismo eukola.<BR>Tora an ipothesoume pos o ixos einai asigxronistos kata to idio xroniko diastima se oli tin tainia eukola to ftiaxnete me virtual dub.<BR>An stin arxi einai OK alla sto telos xalaei prepei na allaxete to framerate kata 0.001 frame stadiaka mexri pou na petixete sigxronismo.<BR>Sindiasmoi ton dio methodon linoun ta perissotera provlimata.<P>crAss
gbras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Τωρα καπου φτανουμε.Πραγματι το προβλημα που εχω ειναι οτι ενω στην αρχη ειναι μια χαρα συγχρονισμενο μετα χαλαει.Ελα ομως που η ταινια που δοκιμαζω ειναι περιοχης 2!!!!<BR>Το ITVC τι ειναι?Παντως εχεις δικιο καπου σε αυτο που λες ειναι το προβλημα.Μπορεις να μου εξηγησεις αναλυτικα τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να μην εχω αυτο το προβλημα?Οταν χρησιμοποιουσα το codec 3.11 δεν ειχα τετοια προβληματα.Με το καινουργιο μου τα εμφανισε αυτα!!!!
crAss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2001 loipon exei analitiko guide sto doom9...elenxe to kai pes mou apories. Den exo xronona sou exigiso analitika ti na kaneis tora...<P><BR>crAss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.