Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με UXtheme Multi-Patcher και εγκατάσταση visual style.


vzl13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Έχω Win XP Pro με SP3.Για να εγκαταστήσω περαιτέρω visual styles πέρα από τα ενσωματωμένα,έτρεχα το multi-patcher που αναφέρω στον τίτλο.Έκανα επανεκκίνηση όπως ζήταγε το πρόγραμμα,αλλά μετά όποιο style και να πάω να τρέξω μου βγαίνει μήνυμα σφάλματος ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί!Η μόνη λύση που βλέπω είναι το System Restore,εκτός αν μου προτείνετε κάτι διαφορετικό.Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Το Multi-Patcher θα πρέπει να το τρέξεις μόνο μια φορά στην αρχή για να κάνει Patch το αντίστοιχο DLL αρχείο.

Όπως λέει και στις οδήγιες που έρχονται πακέτο με αυτό θα πρέπει να περιμένεις να σου βγάλουν μια ειδοποίηση ασφάλειας τα Windows, να την αγνοήσεις και να κάνεις επανεκκίνηση.

Αν όλα έχουν γίνει σωστά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αντιγράψεις τα Themes σου στο "C:\WINDOWS\Resources\Themes\" και να κάνεις διπλό κλικ στο .msstyles αρχείο ή στο .theme (ανάλογα το style)

 

ΥΓ: Βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς την σωστή έκδοση του Multi-Patcher για Win XP SP3

Δημοσ.

Τελικά,ψάχνωντας το forum είδα ότι δεν είχα την σωστή έκδοση.Η έκδοση για Win XP SP3 είναι η 6.0 και μπορείτε να τη βρείτε εδώ:http://www.windowsxlive.net/index.php?id=37

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Ros_Οriginal για την απάντησή του.

  • 1 μήνα μετά...
  • 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...