Προς το περιεχόμενο

τηλεφωνια+ιντερνετ για φοιτητη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,ειμαι φοιτητης κ αναζητω μια οικονομικη λυση προκειμενου να εχω adsl κ τηλεφωνια..οι υπηρεσιες της hol μου φανηκαν αρκετα ενδιαφερουσες.αυτο που θελω απο εσας ειναι να μ επικυρωσετε οτι με συμφερει να επιλεξω το φοιτητικο πακετο hol adsl student(9,90) σε σχεση με το hol dοuble play lite..θα εχω οντος καλυτερες ταχυτητες στο ιντερνετ(εως 24 mbps) σε σχεση με το 2ο πακετο(εως 6 mbps)?υπαρχει κατι το οποιο δν εχω προσεξει κ με συμφερει πιο πολυ στην υπηρεσια double play lite η παω κατευθειαν για adsl student?

(επεξεργασια)

παιδια μολις τώρα είδα οτι στο Hol adsl student υπαρχει παγιο οτε!!τλκ παω για hol double play lite....,ετσι?

Δημοσ.

Εγώ είμαι με Forthnet 2play Soho και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. 25 ευρώ, πάνφθηνες χρονοχρεώσεις και το όνομα της Forthent από πίσω.

Από τηλεφωνική εξυπηρέτηση όμως θα καταριέσαι την ώρα και την στιγμή αν πέσεις στην ανάγκη τους.

Δημοσ.

Sorry parsifal βλακεία δική μου επειδή πληρώνεται μόνο του από κάρτα είχα ξεχάσει πόσο είναι. Όντως πρέπει να έχεις δίκιο, διορθώθηκε..

Δημοσ.

δηλαδη με το forthnet adsl economy με 60 λεπτα τηλεφωνικες κλησεις ποσο σου ερχεται ο λογαριασμός?απλα θελω να το συγκρινω με το Hol double playlite διοτι δν με ενδιαφερει κ τοσο πολυ η διαφορα απ τα 6 στα 24 mbps.τα 6 με καλυπτουν δλδ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...