Προς το περιεχόμενο

Ο λαος εχει το δικαιωμα να κατεβασει μια κυβερνηση?

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη δεν παει αλλο με την κατασταση στην χωρα μας...που δυστυχως ολα αυτα συμβαινουν σε στην χωρα που γεννησε το πνευμα δικαιοσυνης - δημοκρατιας και γεννησε τους Ολυμπιακους Αγωνες.... θα πρεπει να κανουμε κατι εμεις οι πολιτες...αλλα τι?:mad:

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μετραω αντιστροφα... :P λουκετακι...

γιατι ρε να με αμπαρωσουν???? μια ερωτηση εκανα....:confused:

Δημοσ.
Μετραω αντιστροφα... :P λουκετακι...

Μα δεν είναι πολιτικά πόστ. Για ασανσέρ μιλάνε. Κάτι θέλουν να κατεβάσουν και να ανεβάσουν.

Δημοσ.
Μα δεν είναι πολιτικά πόστ. Για ασανσέρ μιλάνε. Κάτι θέλουν να κατεβάσουν και να ανεβάσουν.

Απλά θεϊκή παρατήρηση...

Και εγώ πιστεύω ότι οτιδήποτε και εάν ανεβάσουμε εκεί επάνω θα ζαλιστεί και θα κάνει τα ίδια... :cry: :cry: :cry:

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!

Δημοσ.

ρε παιδια εννοω αν υπαρχει καποιο αρθρο στο συνταγμα που να λεει οτι ο λαος εχει αυτο το δικαιωμα

Δημοσ.
πιστευεις σοβαρα οτι φταινε μονο οι 300?

σε ενα 80% ναι..! που πηγαν ολα αυτα τα χρηματα? εγω τα επαιξα στο χρηματηστηριο ή αυτοι?

Ζαχοπουλος, σκανδαλο SIEMENS κλπ???? ποιος εφταιγε?:-(

θεωρω πως κανεις απο τους 300 οπως λες εχει στο μυαλο του το καλο της χωρας αν δεν εχει για εκεινον οικονομικο οφελος...

Δημοσ.
σε ενα 80% ναι..! που πηγαν ολα αυτα τα χρηματα? εγω τα επαιξα στο χρηματηστηριο ή αυτοι?

Ζαχοπουλος, σκανδαλο SIEMENS κλπ???? ποιος εφταιγε?:-(

θεωρω πως κανεις απο τους 300 οπως λες εχει στο μυαλο του το καλο της χωρας αν δεν εχει για εκεινον οικονομικο οφελος...

δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα

αλλα ουτε και ο χωρος για τετοιες συζητησεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν προβλέπεται κάτι τέτοιο αλλά θα έπρεπε...όπως έγραψε και κάποιος σοφότερος από μένα:

That whenever any Form of Government becomes destructive of these ends, it is the Right of the People to alter or to abolish it, and to institute new Government, laying its foundation on such principles and organizing its powers in such form, as to them shall seem most likely to effect their Safety and Happiness.

Δημοσ.

Μην ξεχνας οτι ο μεγαλος αδελφος ειναι εδω και μας βλεπει :D :D

Συμφωνω με το ποστ 2

Δημοσ.

Φυσικά και έχει αυτό το δικαίωμα ο λαός. Κάθε 4 χρονάκια.

Μόνο που δυστηχώς όταν έρχεται εκείνη η μέρα, όλοι το ξεχνάνε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...