Swimmer21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Επειδη δεν παει αλλο με την κατασταση στην χωρα μας...που δυστυχως ολα αυτα συμβαινουν σε στην χωρα που γεννησε το πνευμα δικαιοσυνης - δημοκρατιας και γεννησε τους Ολυμπιακους Αγωνες.... θα πρεπει να κανουμε κατι εμεις οι πολιτες...αλλα τι? Ο λαος εχει το δικαιωμα να κατεβασει μια κυβερνηση?
Swimmer21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μετα είναι το πρόβλημα. Και τι να ανεβασει; Σωστοοοοοοοοοοος....
Swimmer21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μετραω αντιστροφα... λουκετακι... γιατι ρε να με αμπαρωσουν???? μια ερωτηση εκανα.... Ο λαος εχει το δικαιωμα να κατεβασει μια κυβερνηση?
foufoutios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Επειδη δεν παει αλλο με την κατασταση στην χωρα μας... Αυτο το ξεχασες...
alexzzz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μετραω αντιστροφα... λουκετακι... Μα δεν είναι πολιτικά πόστ. Για ασανσέρ μιλάνε. Κάτι θέλουν να κατεβάσουν και να ανεβάσουν.
papahlamidas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μα δεν είναι πολιτικά πόστ. Για ασανσέρ μιλάνε. Κάτι θέλουν να κατεβάσουν και να ανεβάσουν. Απλά θεϊκή παρατήρηση... Και εγώ πιστεύω ότι οτιδήποτε και εάν ανεβάσουμε εκεί επάνω θα ζαλιστεί και θα κάνει τα ίδια... :cry: ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
Swimmer21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ρε παιδια εννοω αν υπαρχει καποιο αρθρο στο συνταγμα που να λεει οτι ο λαος εχει αυτο το δικαιωμα
Swimmer21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 πιστευεις σοβαρα οτι φταινε μονο οι 300? σε ενα 80% ναι..! που πηγαν ολα αυτα τα χρηματα? εγω τα επαιξα στο χρηματηστηριο ή αυτοι? Ζαχοπουλος, σκανδαλο SIEMENS κλπ???? ποιος εφταιγε? θεωρω πως κανεις απο τους 300 οπως λες εχει στο μυαλο του το καλο της χωρας αν δεν εχει για εκεινον οικονομικο οφελος...
million_voices Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 σε ενα 80% ναι..! που πηγαν ολα αυτα τα χρηματα? εγω τα επαιξα στο χρηματηστηριο ή αυτοι? Ζαχοπουλος, σκανδαλο SIEMENS κλπ???? ποιος εφταιγε? θεωρω πως κανεις απο τους 300 οπως λες εχει στο μυαλο του το καλο της χωρας αν δεν εχει για εκεινον οικονομικο οφελος... δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα αλλα ουτε και ο χωρος για τετοιες συζητησεις
Typhoon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω αν προβλέπεται κάτι τέτοιο αλλά θα έπρεπε...όπως έγραψε και κάποιος σοφότερος από μένα: That whenever any Form of Government becomes destructive of these ends, it is the Right of the People to alter or to abolish it, and to institute new Government, laying its foundation on such principles and organizing its powers in such form, as to them shall seem most likely to effect their Safety and Happiness.
nik1992 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μην ξεχνας οτι ο μεγαλος αδελφος ειναι εδω και μας βλεπει :D Συμφωνω με το ποστ 2
Sorath Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Φυσικά και έχει αυτό το δικαίωμα ο λαός. Κάθε 4 χρονάκια. Μόνο που δυστηχώς όταν έρχεται εκείνη η μέρα, όλοι το ξεχνάνε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.