Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με 8800GT σε vista32bit...

althegre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.Θελω την βοηθεια σας παιδες.Χθες βραδυ περασα τα windows vista ultimate 32bit σαν dual boot ταυτοχρονα με την εκδοση των xp που εχω,και παρουσιαστηκε το εξης προβλημα,το οποιο σημειωτεον δεν εχει παρουσιαστει στα xp.

Περασα τους drivers της καρτας γραφικων(8800GT)και ενω με τους απλους οδηγους που παρχει απο μονο του το λειτουργικο ολα καλα,με τους οδηγους της nvidia την στιγμη που φορτωνει το λειτουργικο και παει να μπει σε γραφικο περιβαλλον,η οθονη σβηνει και μπαινει σε κατασταση αναμονης.... Επειτα απο αυτο η μονη λυση να μπω κανονικα οπως γνωριζετε οι περισσοτεροι ειναι safe mode και απεγκατασταση των drivers της nvidia.... Δοκιμασα 5 διαφορετικες εκδοσεις οδηγων αλλα δυστυχως το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...

Πειτε σκεψεις τι μπορει να φαιει.thanx προκαταβολικα....B)

Δημοσ.

Αφού βάλεις drivers μπες σε safe mode, και βάλε ανάλυση 1024χ768 στα λιγότερα δυνατά Hz . Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν μετά το reboot που θα μπεις κανονικά windows.

Ελπίζω να ήταν το παραπάνω απλό θέμα.

Επίσης ψάξε το menu της ίδιας της οθόνης μήπως και κάπου δεις πληροφορίες για την ανάλυση και το refresh. Όταν είσαι σε safe mode λογικά πρέπει να λέει κάτι του στιλ 800x600 60Hz . Εάν έχει αυτή την πληροφόρηση πιθανά να καταλάβεις τι φταίει με τα winblows.

Δημοσ.

Το δοκιμασα φιλε tmjuju αλλα δυστυχως τιποτα....

Παρεπιμπτοντως σε ασφαλη λειτουργια δεν δεχεται τις αλλαγες στην αναλυση....

Βαζω 1024χ768 και πατας apply αλλα μετα ξαναεπιστρεφει στο 800χ600.... :-(

Δημοσ.

althegre δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω πάντως αντιμετώπιζα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα....Αναγκάστηκα να κάνω φορμάτ σε ένα σύστημα και όταν πέρασα τα Vista παρόλο που τα έκανα όλα σωστά μόλις πήγαινε να εμφανίσει το περιβάλλον όλα μάυρα και αναμονή....Δοκίμασε ctrl+alt+delete και έτσι θα χαρείς για λίγο την επιφάνεια αλλά μόλις προσπαθήσεις να εκτελέσεις μια εφαρμογή με ¨Αυξημένες απαιτήσεις γραφικών" ακόμα και ένα game του λειτοργίκου τότε πάλι τα ίδια....Το πρόβλημα μου το έλυσα κάπως "τυχαία" καθώς ήμουν έτοιμος να το πάω πίσω....Έκανα αλεπάλληλες φορές φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση των Vista ίσως και 10 φορες(ήμουν απελπισμένος) και πριν τα παρατήσω την τελευταία φορά όλα λειτούργησαν....πιστεύω πως δεν έχει σχέση με drivers το πρόβλημα καθώς το κάνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας....Δοκίμασε ωστόσο να περάσεις τους drivers για τα Vista! του mobo και μετά της κάρτας γραφικών... Να ξέρεις πάντως ότι άπαξ και μαυρίσει η οθόνη την "έκατσες"....Δεν υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί αυτό(αν και σου λέω πιο πάνω να κάνεις εγκατάσταση τους drivers ακόμα κι αν μαυρίσει..κάνε το κολπάκι με ctrl+alt+delete,μετά βγές απλώς απο αυτό που σου βγάζει και θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις install drivers..)Πάντως αν δεν πιάσει την πρώτη φορά αυτό και έχεις πάλι μαύρη οθόνη άρχισε να κάνεις φορματ και εγκατάσταση στο καπάκι τα Vista

Δημοσ.

Thanx TRACER για την βοηθεια αλλα δεν βλεπω ''ως στο τουνελ'':-)

Εχω στειλει mail στην nvidia και περιμενω απο κει την βοηθεια τους αν και αμφιβαλλω κατα ποσο θα μπορεσω να βρω ακρη...

Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια να βοηθησετε παιδες....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...