mikaha Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Χωρίς πλάκα δες το:: The Art of Kissing http://www.kissing.com/dvd.htm Υπάρχει και σε rapidshare..
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δεν πιστευω να κλειδωθει... Λοιπον, το φιλι δεν ειναι δυσκολο αλλά πρεπει να εισαι καλος στα μαθηματικα! - Φαντασου μια καθετη γραμμή η οποία ξεκινά από το κέντρο της γής και περνάει ακριβώς μπροστά από εσας. Το σημείο πάνω στη νοητή γραμμή που είναι ακριβώς στο υψος του στόματος του κοντίτερου από τους δυο ονομάζεται σημείο επαφής και συμβολίζεται με το γράμμα (ε). - Τα 2 ατομα που προκειται να φιληθουν ερχονται πιο κοντά και προσπαθώντας να πλησιασουν το στόμα τους στο σημείο επαφής (ε) αλλά ταυτόχρονα γέρνουν τα κεφάλια τους τουλάχιστον 30 μοιρες αριστερα και δεξια αντιστοιχα. Ετσι λοιπον οι νοητές ευθείες των κεφαλιων των 2 ατομων σχηματίζουν μια γωνία 60 μοιρων με σημειο επαφης παντα το (ε). ΠΡΟΣΟΧΗ αν δεν γινει αυτο το βημα θα υπαρξει προβλημα. - Στη συνεχεια εχουμε επαφη των χειλιων και ανταλλαγη υγρων στις δοσολογιες που εδωσε ο Sellers. * Eιναι σημαντικο να προσπαθησεις να εισαγεις τη γλωσσα σου στη στοματικη κοιλοτητα του αλλου! Καλη επιτυχια, αν θελεις βοηθεια μπορω να δωσω και σχημα...
SL9S9 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Χωρίς πλάκα δες το:: The Art of Kissing http://www.kissing.com/dvd.htm Υπάρχει και σε rapidshare.. Αυτο το No 35 το δοκιμασε κανεις; 35. The vacuum kiss ??? Δηλαδή τι κανεις; Κρατας την αναπνοη σου; Ε και; Και το 34. The upside-down kiss φαίνεται ενδιαφερον
million_voices Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 δοκιμαστε ρε και μην φοβαστε σοβαρα τωρα θα μαθετε απο ενα φορουμ?
SL9S9 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Χωρίς πλάκα δες το:: The Art of Kissing http://www.kissing.com/dvd.htm Υπάρχει και σε rapidshare.. Λεγε , σε ποια διευθυνση στο rapidshare;
lion2486 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Η άποψή μου? Ο άλλος ήθελε βοήθεια και όλοι τον κοροϊδεύουν. Σίγουρα δεν θα μάθει από ένα forum ή από ένα παιχνίδι, αλλά η ζωή είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι... (περιμένω και εγώ το link από rapidshare :D:D)!
Typhoon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 oh my god...this is legen....w8 for it....dary!!!
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Παντως ειναι ωραια με ενα legendary γεμιζει ολοκληρη η μερα! Αντε να δουμε το αυριανο.
Lighter122 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Παντως ειναι ωραια με ενα legendary γεμιζει ολοκληρη η μερα! Αντε να δουμε το αυριανο. Θα ρωτησω εγω αυριο για την αιδιολειξια... Εχω καποιες αποριες πανω στο τεχνικο κομματι του θεματος
Lighter122 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 1st time posted @ legendary !!! kiss me ! :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
antonl Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 1st time posted @ legendary !!! kiss me ! :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* Θα σε παρακαλέσω να μείνεις ontopic. ":P*" είναι η σωστή απάντηση
Lighter122 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δεν ειπα ποτε οτι ξερω πως να κανω γλωσσοφιλο, οποτε πιστευω πως το :* ειναι αρκετο για την ωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.