Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με win32/mebroot.k και Eset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν σε μια ιστοσελίδα και το Eset με ενημέρωσε οτι υπήρχε προσβολή απο τον win32/mebroot.k trojan και μετα εκανα scan τους σκληρούς δίσκους και το MBR και ενώ έκανε detect ον συγκεκριμένο trojan μου ελεγε οτι δεν μπορούσε να τον κάνει removal. Έχετε τίποτα ιδέες, έχει συναντήσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Βασικά δεν εχει νόημα να βγάλω το Eset και να δοκιμάζω διάφορα άλλα προγράμματα μήπως και καποιο κάνει δουλεία. Νομίζω οτι κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα πρέπει να κάνει δοθλεία αλλά δεν γνωρίζω ακόμα ποιό.

Δημοσ.

Τι να σου πω...

Εγώ στην θέση σου ή Format θα έκανα ή θα δοκίμαζα άλλα antivirus μήπως κάνουν δουλεία.

Αναζήτηση στο google έκανες για τον virus?

Εγώ βρήκα αυτό...

Δημοσ.

Κοίταξε, φορματ δεν παίζει διοτι στον εξωτερικό αυτό δισκο ειναι όλη η μουσική μου συλλογή. Εψαξα στο δικτυο ομως δε καταλαβαίνω αν πρεπει να σβήσω το MBR και μετά να το κάνω rebuild με καποιο software η οχι.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Sorry που το ξεθαβω αλλα εχω αγχωθει

Το εχει λυσει κανεις?Ολοι λενε να μπω σε Recovery Console και να τρεξω fixmbr αλλα μερικοι ειπαν πως δεν το ελυσε.

Τελικα βρηκαμε ακρη?

-----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 05 : 59 : 42-----

Eλα το βρηκα

1. boot απο το cd των ΧΡ

2. R για να μπειτε σε Rescue Console

3. Login ως Administrators

4. Διαλέγετε δίσκο(συνήθως το 1 εκτος αν εχετε μπολικους, partitions δεν πιανουν)

5. fixmbr \device\harddisk0 | fixmbr \device\harddisk1 κτλ οσους δισκους τεσπα θελετε να διορθώσετε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...