Προς το περιεχόμενο

χοντρο problem

intelquad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια eah3870 της asus,οποτε παιζς παιχνιδια οπως το assassin's creed η το prostreet μετα απο καποια ωρα αρχιζει και τρεμοπαιζει η εικονα!εχω οθονη tft!η αναλυση ειναι 1280χ1024 η 1024χ768.μολις σταματαω και βγαινω στα windows μετα απο πεντε λεπτα επανερχεται!τι λετε να φταιει?:mad:

Δημοσ.

κατα πάσα πιθανότητα ειναι θέμα θερμοκρασίας. Έλενξε τα fan αν δουλεύουν σωστα και τις ψύκτρες σου για σκονη.

Δημοσ.

ναι οντως το pc το εχω μαντρωμενο!καιει οταν το ακουμπαω!πιστευεις πως η θερμοκρασια παιζει τετοιο ρολο?

Δημοσ.
ναι οντως το pc το εχω μαντρωμενο!καιει οταν το ακουμπαω!πιστευεις πως η θερμοκρασια παιζει τετοιο ρολο?

φυσικά και παίζει, αυτά τα κολήματα που λές είναι εντελώς χαρακτιριστικα για υπερθέρμανση. Είπες ότι αν βγείς και μπείς στο game παίζει πάλι. Mε λίγα λόγια πεύτει η θερμοκρασία και δουλεύει κανονικά. Πόσο καιρό έχεις να καθαρίσεις το κουτί σου?

Δημοσ.

ειναι καινουριο!απλα το εχω σε θηκη γραφειου και δυσκολευεται να αεριστει καλα!ετσι πιστευω!την προηγουμενη βδομαδα το πηρα!

Δημοσ.

εχω του επεξεργαστη ε8400, της vga, ενα στο τροφοδοτικο, και ενα στο πισω μερος του υπολογιστη!

Δημοσ.

τρέχα σφεντόνα πάρε έναν 8άρι, ή ακόμα καλήτερα 12αρι αν χωράει και βάλτον μπροστά να ρουφάει αέρα στο κουτί. Επίσης αν μπορείς βάλε 12αρι και πίσω.

Και μετά έλα και πές μας τι έγινε.

Δημοσ.

Μπορει να λεει οτι ειναι ΟΚ αλλα με τι θερμοκρασιες? και ποιες ειναι αυτες ingame. Δοκιμασε να βαλεις την ανεμιστηρα της στο max και μετα να παιξεις.

Δημοσ.
ευχαριστω φιλε!να σε ρωτησω εαν ανοιξω το κουτι θα ειναι καλυτερα?

βασικά με το κουτί που έχεις και τους ανεμιστήρες που έχεις θα κάνει λίγη δουλειά. Πάντως δεν την γλυτώνεις. Αν το κουτί οπως λές είναι μικρό έχει πολύ μεγάλη ανάγκη από καλό αερισμό. Σε περίπτωση που βάλεις εξτρά ανεμιστήρια κλείσε το κουτί για να έχει σωστή κυκλοφορία ο αέρας.

Δημοσ.

thanks φιλε!θα το φροντισω!εαν προς το παρων το αφησω ετσι θα υπαρξει κανενα προβλημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...