DownUNDERground Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Για το (α), προφανώς για να κάνει το ίδιο και όποιος άλλως συμφωνεί και δεν το έχει σκεφτεί.Αν τώρα δεν εγκρίνεται η νεκρανάσταση κλείδωσέ το και τελείωσε.Δεν έχω κανένα πρόβλημα.Απλά έψαξα για παρεμφερές θέμα και αφού βρήκα ήδη υπάρχον είπα να μην ανοίξω άλλο.Άλλωστε το θέμα αφορά κάτι διαχρονικό.Δεν είναι ότι μιλάνε για μια οθόνη του 2004 ξέρω 'γω... Από 'κει και πέρα όμως, το ύφος και η ερώτηση είναι τελείως δικό μου θέμα που δε σε αφορά καθόλου.Δεν έβρισα και κανέναν.Είναι δικαίωμά μου να μη θέλω να κάνω ανάλυση επί σελίδων για κάτι, με κάποιον που έχουμε διαφορετική άποψη.Εσένα ποιό το πρόβλημά σου, σαν moderator, επ' αυτού; Εκτός αν ο ρόλος σου δεν περιορίζεται στο (α) που έγραψες.Γιατί ύφος μάλλον εσύ έχεις.Εγώ διευκρίνησα στον Haldol ότι μιλάω τελείως φιλικά και το εννοούσα. Αυτά.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Λυπάμαι, το ύφος με το οποίο εκφράζονται οι χρήστες, στο χώρο που συντονίζω εγώ, είναι δικό μου θέμα. Οπότε, ομορφότερη συζήτηση, παρακαλώ πολύ. Αυτά.
DownUNDERground Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αν και συνήθως ο σκοπός ενός forum είναι η συζήτηση (και δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που επανέφερες το thread εφόσον δε θες να συζητήσεις), δεκτό. Αποχωρώ. Φίλε μου, απλά θεωρώ ότι ό,τι ήταν να ειπωθεί, έχει γίνει ήδη στις προηγούμενες σελίδες.Άρα τί νέο να πούμε;Όπως απάντησα και στον moderator, ο σκοπός μου δεν ήταν να το συζητήσω εγώ.Απλά να το επαναφέρω σαν θέμα.Τώρα αν κάποιος άλλος θέλει να το ξαναναλύσει δικό του θέμα.Εγώ εξ' αρχής δεν είχα αυτό το σκοπό.Οκ;
cyber_katsarida Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 επειδή δεν είμαι από αθήνα δεν είχα καμία σχέση με τα ΜΜΜ. τα τελευταία 2 χρόνια όμως λόγω υποχρεώσεων αναγκαζόμουν να πηγαίνω αθήνα και να χρησιμοποιώ μετρό, αστικό... με το που μπαίνω μια φορά στο μετρό όντας στα χαμένα έρχεται μια κοπέλα και μου απλώνει το χέρι να μου δώσει κάτι. εγώ δεν κατάλαβα τι ήθελε να κάνει και δεν αντέδρασα. όμως πετάχτηκε ο φίλος μου που είμασταν μαζί και πήρε το εισιτήριο. τότε κατάλαβα τι παιζόταν. από τότε όποτε μπορώ το δίνω. μπορεί μερικοί να μη το βλέπουν σωστό αλλά κάπως πρέπει να αντιδράσουμε.
DownUNDERground Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 1 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 1 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Λυπάμαι, το ύφος με το οποίο εκφράζονται οι χρήστες, στο χώρο που συντονίζω εγώ, είναι δικό μου θέμα. Οπότε, ομορφότερη συζήτηση, παρακαλώ πολύ. Αυτά. Κι εγώ λυπάμαι, αλλά φαίνεται ότι ίσως να έχεις μπλέξει τα όρια του ρόλου σου. Ειδικά όταν δεν έχει θιχτεί το ίδιο το παληκάρι ο Haldod, που φαίνεται να κατάλαβε.Όχι την ίδια την άποψή μου, αλλά για ποιο λόγο δεν έχω διάθεση να την αναλύσω.Και τον ευχαριστώ.Για μένα το σπουδαιότερο πράγμα άλλωστε, είναι να μπορείς να συμφωνείς με κάποιον ότι... απλά διαφωνούμε βρε αδερφέ! Στην τελική αν είμασταν όλοι ίδιοι, ο κόσμος θα ήταν πολύ πιο βαρετός.Γι' αυτό και δε με ενδιαφέρει να επιχειρηματολογήσω.Απλά επειδή δε με ενδιαφέρει, ούτε έχω την ανάγκη να πείσω κανέναν ότι εγώ είμαι ο σωστός (ή ο λάθος). Τόσο απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.