Προς το περιεχόμενο

μην πετατε τα εισητηρια ΜΜΜ-δωστε τα στον επομενο

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και με ποιο δικαίωμα καθυστερούσε τόσο κόσμο για 3 εισιτήρια? τι γυφτιά...λες και θα γινόταν πιο πλούσιος ο υπάλληλος αν χτηπούσαν 3 μαυροι το εισιτήριο ...έφαγε τα μαπίδια του και ησύχασε , αυτά κάνει ο υπερβάλλων ζήλος όχι μόνο εκεί αλλά και στα σώματα ασφαλείας γενικά...ας πάει τώρα να τα διεκδικήσει από το δημόσιο loool

ThReSh πες έναν αριθμό από το 1 ως το 49 :-D

γρήγορα :fear:

Δημοσ.

θελω να παίξω τζόκερ να φτιάξω την τύχη μου, να δω μια άσπρη μέρα, και με τα λεφτά που θα πάρω θα αγοράσω ένα καμπριο , ένα κότερο , ένα ρετιρέ και θα έρχομαι με την πουράκλα μου εδώ μέσα και όλοι θα με ζηλεύεται και θα με παρακαλάτε να σας δώσω 2 ψίχουλα από την τεράστια περιουσία μου, αλλά εγώ με το μαυρο μου γυαλί τα χρυσά μου κοσμήματα και τα στρας παπύτσια μου δε θα γυρίζω καν να σας κοιτάξω γιατί θα σας θεωρώ φτωχούς αγραμμάτους επαρχιώτες και αν μου ξαναμιλήσετε στον ενικό θα βάλω τον μποντυγκαρτ να σας δείρει, θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε

ThReSh αν μου πεις ένα νούμερο τώρα αμέσως θα τιμωρηθείς με επιείκεια ... ήδη καθυστέρησες και έχω χάσει την υπομονή μου

πάω να πάρω το μπάνιο μου

παρακαλώ η σαμπάνια στον πάγο

Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιω καρτα απερ. ή εισητηρια :P

Για την αυξηση διαμαρτυρηθηκε, mio amore..

Τα 35 ευρω ειναι (περιπου) 2 δικα της ημερομισθια (G700, you know)

και δε νομιζω να παιζει τετοια "αναλογια", σε αλλη ευρωπαικη πολη :mad:

Οπως και να το δεις ειναι ΞΕΦΤΙΛΑ, να ζητας απο εργαζομενο,

παρα κατι ενα μισθο το χρονο, για να παει στη δουλεια του :cry:

Στην Ολλανδια για παραδειγμα που ημουν, το 2006-2007,

το εισητηριο απερ. διαδρομων για μια ωρα ειχε 1 ευρω B)

Εχεις ιδεα, τι μισθοι παιζουν εκει -ακομη και για "ξενους"?

Δημοσ.
:mad::mad::mad: Η μηνιαια καρτα απεριοριστων, ηδη στα 35 ευρω :mad::mad::mad:

Ποσο % πηρατε αυξηση εσεις στη δουλεια σας, το τελευταιο 3μηνο ? ?

Δεν χρησιμοποιω καρτα απερ. ή εισητηρια :P

Για την αυξηση διαμαρτυρηθηκε, mio amore..[...]

Αν κατάλαβα καλά στο πρώτο post σου μίλησες για αύξηση στην μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Αυτό που είπα εγώ είναι ότι δεν έγινε αύξηση αλλά μείωση τιμής.

Δημοσ.

Ο ts λεει για 15, η ιδια μου ανεφερε 20 (τον Ιουνιο)

λιγους μηνες μετα, επιστρεφει, και την βρισκει 35. :mad:

[Σε καθε περιπτωση] δεν ειναι σοβαρα ολα αυτα.. :fear:

Καπως ετσι, παραμενει και η ερωτηση μου:

Ποσο % πηρατε αυξηση εσεις στη δουλεια σας, το τελευταιο 3μηνο?

[Η αυξηση της καρτας ειναι 75%]

Δημοσ.
Ο ts λεει για 15, η ιδια μου ανεφερε 20 (τον Ιουνιο)

λιγους μηνες μετα, επιστρεφει, και την βρισκει 35. :mad:

[Σε καθε περιπτωση] δεν ειναι σοβαρα ολα αυτα.. :fear:

Καπως ετσι, παραμενει και η ερωτηση μου:

Ποσο % πηρατε αυξηση εσεις στη δουλεια σας, το τελευταιο 3μηνο?

Προφανώς οι τιμές που αναφέρεις είναι για κάποιο είδος μηνιαίας κάρτας μόνο για λεωφορεία ή κάτι τέτοιο, που είπα ότι δε γνωρίζω πόσο κόστιζαν, και πλέον έχουν καταργηθεί λόγω ενοποίησης των τιμών των εισιτηρίων.

Προσωπικά δεν πήρα δεν πήρα καθόλου αύξηση το τελευταίο τρίμηνο μιας κι αυτές συμβαίνουν συνήθως στην αρχή του έτους. Τουλάχιστον δίνω 3€ λιγότερα το μήνα για τις μετακινήσεις μου πλέον :>

Το ξέρουμε ότι σχεδόν τα πάντα είναι πιο ακριβά στην Ελλάδα σε σχέση με πολλές ευρωπαϊκές χώρες αναλογικά με τους μισθούς :P

Δημοσ.

Ειχε τα παντα, εκτος απο Μετρο -που δε το χρειαζοταν κιολας :-D

Αν το ιδιο συνεβαινε πχ @ Γερμανια, θα επαιζε μπουκοταζ τρελο,

η θα εμπαιναν ολοι (μα ολοι!) ΔΙΧΩΣ να ακυρωνουν εισητηρια :shifty:

Ετερη Ελληνικη πατεντα: μισο = 50% τιμης εισητηριου,

αντι να ειναι @ 40 λεπτα, οριστηκε στα ... 50 λεπτα :shock:

Εδω μιλαμε για τα ανωτερα μαθηματικα, του Χαους :eek:

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το νεκρανασταίνω το τόπικ εν γνώση μου, γιατί βλέπω ότι μετά την αύξηση 40% (ουσιαστικά) που τόλμησαν να κάνουν οι αλήτες, το σκηνικό απ' ότι βλέπω έχει ξαναφουντώσει.

Κι αν βλέπω το 2008 κόσμο να κράζει τους άλλους γι' αυτή την κίνηση, να δω πόσοι θα είναι εναντίον υπό τις σημερινές συνθήκες...

Δημοσ.

Την περίπτωση να συνέβαλε και αυτό το παιχνιδάκι με τα εισιτήρια στις αυξήσεις, την έχεις σκεφτεί;

Δημοσ.

Φίλε, κοίτα να δεις, και τελείως φιλικά.Επειδή προφανώς όλα τα έχω σκεφτεί όπως κι εσύ.Κι επειδή δεν καταλήγουν όλοι οι άνθρωποι στα ίδια συμπεράσματα όταν σκέφτονται τα ίδια πράγματα.Και απλά για να φτάσουμε κατ' ευθείαν στο τέλος της κουβέντας χωρίς τα ενδιάμεσα (γιατί πολλά μπορούν να ειπωθούν εκατέρωθεν και στάνταρ κανένας δε θα πείσει κανέναν):

Εσένα αν δε σου αρέσει μην το κάνεις.Εγώ που έχω άλλη άποψη από εσένα για το συγκεκριμένο θέμα άρχισα να το κάνω, παρακινούμενος και από το πόσο κόσμο πέτυχα να το κάνει τελευταία.

Σόρρυ, αλλά δεν έχω καμμία διάθεση να μπω σε φιλολογική κουβέντα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη που μπαίνω κι εγώ στη συζήτηση, αλλά αν δεν έχεις διάθεση για "φιλολογική κουβέντα":

α) προς τι η "νεκρανάσταση του topic"

β) προς τι η ερώτηση "να δω πόσοι θα είναι εναντίον υπό τις σημερινές συνθήκες..."

γ) προς τι το ύφος;

Δημοσ.

Αν και συνήθως ο σκοπός ενός forum είναι η συζήτηση (και δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που επανέφερες το thread εφόσον δε θες να συζητήσεις), δεκτό. Αποχωρώ. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...