Προς το περιεχόμενο

μην πετατε τα εισητηρια ΜΜΜ-δωστε τα στον επομενο

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κράτησες το τηλ της τουλάχιστον;

Ηθικόν δίδαγμα:Η γρηά η κότα έχει το ζουμί.

Θα σε βόλευε μπαγάσα!

Πέρα απ' αυτό, κάτι ξέρω =ρ

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κράτησες το τηλ της τουλάχιστον;

Αυτό μου έδωσε μια καλή ιδέα... προτού δώσουμε το εισιτήριο μας στην κοπελιά της αρεσκίας μας γράφουμε στο πίσω μέρος του το τηλέφωνό μας.

Δημοσ.
Διαβαζα πολλη ωρα ολα τα ποστς και δεν αντεξα αλλο!!!γραφτηκα στο φορουμ για να μιλησω..

.Τι καθεστε και λογομαχειτε τοση ωρα για τα κ@@@εισητηρια?αυτο ειναι το θεμα μας?Συνειδητοποιειτε σε τι χωρα ζουμε?Καταλαβαινετε τι συμβαινει στην Ελλαδα?Εχετε καταλαβει τι μισθους περνουμε οι περισσοτεροι?Εχετε καταλαβει ποσες ωρες χανουμε στο δρομο?Εχετε καταλαβει τι μαθαινουνε στα παιδια μας στα σχολεια?Εχετε καταλαβει οτι χαριζουνε λεφτα στις τραπεζες?Εχετε συνειδητοποιησει οτι δεν υπαρχει αστυνομια?Εχετε συνειδητοποιησει οτι οι 50 δραχμουλες εγιναν 50 λεπτα?Εχετε καταλαβει οτι μια ζωη πληρωνουμε δυοδια και δρομους δεν εχουμε?Εχετε καταλαβει οτι οποιος και να βγει στην εξουσια,τα πρεζονια θα ειναι ακομα στους δρομους και ολοι οι μεγαλεμποροι εξω?Εχετε καταλαβει οτι γενικα ολη η δυναμη ειναι στο λαο και οτι 10,20 η 100 εκατομμυρια κοσμος μπορει να κανει τους 100,200 ανθρωπους που εχουν το γενικο προσταγμα,κομματια??Εχετε σκεφτει οτι αν μια μερα( σκεφτειτε!!μονο μια μερα)

ολοι μαζι δεν παμε στις δουλειες μας,τι πρικειται να γινει?εχετε σκεφτει οτι η κακομοιρα η φυση μας εχει δωσει ολα οσα χρειαζομαστε κι εμεις ακομα χρησιμοποιουμε πετρελαιο αντι για ηλιακη και αιολικη ενεργεια?Οποιος και να ευθυνεται για αυτα, δεν εχει σημασια..το μονο προβλημα ειναι οτι οι μεγαλες αλλαγες θελουν αιμα..μονο με αιμα μπορει να αλλαξει κατι..αλλιως ολα θα μεινουν τα ιδια.....

Too many things to understand...cannot compute...capacity overload...ERROR ERROR ERROR!

[R]etry , [A]bort , gnore

Btw Lucifer,κοίταξες πίσω απο το εισιτήριο μπας και είχε κάνα τηλέφωνο γραμμένο;;)

Δημοσ.

Δε ντρέπεστε λίγο ρε, η γυναίκα μου δωσε το μπιλιέτο της και εσείς πάτε να τη βγάλετε τεκνατζού θράσερ με σπυράκια.

• Super Moderators
Δημοσ.
Διαβαζα πολλη ωρα ολα τα ποστς και δεν αντεξα αλλο!!!γραφτηκα στο φορουμ για να μιλησω..

.Τι καθεστε και λογομαχειτε τοση ωρα για τα κ@@@εισητηρια?αυτο ειναι το θεμα μας?Συνειδητοποιειτε σε τι χωρα ζουμε?Καταλαβαινετε τι συμβαινει στην Ελλαδα?Εχετε καταλαβει τι μισθους περνουμε οι περισσοτεροι?Εχετε καταλαβει ποσες ωρες χανουμε στο δρομο?Εχετε καταλαβει τι μαθαινουνε στα παιδια μας στα σχολεια?Εχετε καταλαβει οτι χαριζουνε λεφτα στις τραπεζες?Εχετε συνειδητοποιησει οτι δεν υπαρχει αστυνομια?Εχετε συνειδητοποιησει οτι οι 50 δραχμουλες εγιναν 50 λεπτα?Εχετε καταλαβει οτι μια ζωη πληρωνουμε δυοδια και δρομους δεν εχουμε?Εχετε καταλαβει οτι οποιος και να βγει στην εξουσια,τα πρεζονια θα ειναι ακομα στους δρομους και ολοι οι μεγαλεμποροι εξω?Εχετε καταλαβει οτι γενικα ολη η δυναμη ειναι στο λαο και οτι 10,20 η 100 εκατομμυρια κοσμος μπορει να κανει τους 100,200 ανθρωπους που εχουν το γενικο προσταγμα,κομματια??Εχετε σκεφτει οτι αν μια μερα( σκεφτειτε!!μονο μια μερα)

ολοι μαζι δεν παμε στις δουλειες μας,τι πρικειται να γινει?εχετε σκεφτει οτι η κακομοιρα η φυση μας εχει δωσει ολα οσα χρειαζομαστε κι εμεις ακομα χρησιμοποιουμε πετρελαιο αντι για ηλιακη και αιολικη ενεργεια?Οποιος και να ευθυνεται για αυτα, δεν εχει σημασια..το μονο προβλημα ειναι οτι οι μεγαλες αλλαγες θελουν αιμα..μονο με αιμα μπορει να αλλαξει κατι..αλλιως ολα θα μεινουν τα ιδια..

δεν εξηγειται αλλιως..ειμαστε υπνωτισμενοι..δεν ξερω αν φταινε τα χημικα που μας ψεκαζουν.δεν ξερω αν συμβαινει κατι αλλο σε καποιο πνευματικο επιπεδο.καταλαβετε το!μονο με αιμα θα αλλαξει κατι.Παραδεχομαι ομως το εξης..δεν εχω τα α@@ιδια να αντιδρασω οπως ειναι τα πραγματα τωρα..αν ομως δω κατι να ξεκιναει και να παιρνει επικινδυνες διστασεις τοτε ναι..ειμαι μεσα...ειμαι παντως της γνωμης οτι συντομα τα πραγματα θα πανε πολυ χειροτερα και θα γινει κατι πολυ μεγαλο και σημαντικο..αναμενουμε..ως τοτε προσπαθηστε να σκεφτειτε τα παραπανω..ρωτηστε ποσα λεφτα χρειαζονται για να βαλεις φωτοβολταικα στοιχεια σπιτι σου η στην επιχειρηση σου.ρωτα να μαθεις τι ειναι το δημοσιο χρεος και τα εξωτερικα δανεια.αν δεν γουσταρεις η βαριεσαι η δεν καταλαβαινεις αυτα που σου λεω..εισαι αξιος της μοιρας σου.η γνωση ειναι δυναμη.μαθε τι ειναι το ρεικι.ρωτα καποιον που εχει κανει αστρικη προβολη να σου πει πως ενιωσε.ψαξε να δεις τι ειναι η υποφυση.Διαβασε να μαθεις τι ειναι η σπηλια του Πλατωνα.Μαθε τι ακριβως πραγματευεται η κβαντικη μηχανικη.Ρωτα να σου πουν τι ειναι τα ανθρωπακια που βλεπουν οι ντοποιοι σε σπηλιες στον Τσουτσουρο.Το γεγονος οτι δεν το ειπαν οι ειδησεις η δεν το διαβασες στις εφημεριδες δεν σημαινει πως δεν εχει γινει..συγνωμη...σταματω εδω..εχει παντως πλακα που απο τα εισητηρια καταληξαμε στη Σπηλια του Πλατωνα..

ευχαριστω για την υπομονη.

holy shit wall of text!

Δημοσ.
Δε ντρέπεστε λίγο ρε, η γυναίκα μου δωσε το μπιλιέτο της και εσείς πάτε να τη βγάλετε τεκνατζού θράσερ με σπυράκια.

Ελά τώρα μήν κρύβεσαι...

gotmilfck7.jpg

Δημοσ.

Εμένα στη Θεσ/νικη μου μάθανε να το κάνω αυτό από τον πρώτο μήνα που πήγα, το 2001.

Δημοσ.

πλακα-πλακα παω σημερα να χτυπησω εισιτηριο στον ηλεκτρικο και μια πιτσιρικα που εβγαινε απο τον προηγουμενο συρμο κανει μια και μου δινει το εισιτηριο της :-D.δεν ειπα οχι φυσικα, αλλα ηταν η πρωτη φορα που μου ετυχε αυτο.καλη φαση..εγω ψιλοκολλαω να το κανω παντως..:-(

οχι δε ζητησα τηλ γιατι θα χρειαζομουν δικηγορο μετα (κορκολης) :P

Δημοσ.

Χτες στον ΗΣΑΠ βρήκα ένα εισιτήριο στο ακυρωτικό μηχάνημα όταν

προσπαθούσα να μπω στον σταθμό..

Επίσης στην έξοδο μου από σταθμό έδωσα το εισιτήριο σε κάποιον που

έμπαινε στον σταθμό..

Έχετε δει ελεγκτές εισιτηρίων στον ΗΣΑΠ τελευταία?

Στο μετρό πάντως υπάρχουν αφού με έχουν τσακώσει 4φορές..:X

Δημοσ.
Χτες στον ΗΣΑΠ βρήκα ένα εισιτήριο στο ακυρωτικό μηχάνημα όταν

προσπαθούσα να μπω στον σταθμό..

Επίσης στην έξοδο μου από σταθμό έδωσα το εισιτήριο σε κάποιον που

έμπαινε στον σταθμό..

Έχετε δει ελεγκτές εισιτηρίων στον ΗΣΑΠ τελευταία?

Στο μετρό πάντως υπάρχουν αφού με έχουν τσακώσει 4φορές..:X

Να σε τσακώσουν για πιό πράγμα;Άλλο χωρίς εισητήριο και άλλο με εισητήριο που βρήκες από κάποιον.

Δημοσ.

το μονο καλο ειναι οτι εκανε μειωση στην μηνιαια καρτα απο 17,5ε στα 15ε.

:mad::mad::mad: Η μηνιαια καρτα απεριοριστων, ηδη στα 35 ευρω :mad::mad::mad:

Ποσο % πηρατε αυξηση εσεις στη δουλεια σας, το τελευταιο 3μηνο ? ?

[Ο]πως το ελεγε, ο προεδρος ... Λεβέντης:

:eek: να βγαλουν τον καρκινο ολοι τους :eek:

Δημοσ.
:mad::mad::mad: Η μηνιαια καρτα απεριοριστων, ηδη στα 35 ευρω :mad::mad::mad:

Ποσο % πηρατε αυξηση εσεις στη δουλεια σας, το τελευταιο 3μηνο ? ?

[...]

Κάτσε γιατί με μπέρδεψες. Χρησιμοποιώ αυτήν την κάρτα εδώ και 2 χρόνια. Παλιά είχε 38€ νομίζω και πρόσφατα έπεσε στα 35€.

Εκτός κι αν εννοείς για κάποια κάρτα που δεν ήταν για όλα τα ΜΜΕ που δεν ξέρω τι παιζόταν/παίζει. Αν μιλάς γι αυτή κι αυξήθηκε, φαντάζομαι πως η αύξησή της είναι ανάλογη της τιμής των ενιαίων εισιτηρίων. Όχι;

Δε χαίρομαι αν ανέβηκε η τιμή. Απλά αν ισχύουν τα παραπάνω το βρίσκω δικαιολογημένο.

Δημοσ.

Όντως μειώθηκαν οι τιμές στις κάρτες. Τώρα, αν θέλει κάποιος να γκρινιάζει, υπάρχουν 1000 θέματα για γκρίνια. Μην τα χώνουμε και για τις μειώσεις!!! Αμάν πια!

Δημοσ.

Σκηνικό προχτές το βράδι στον ΗΣΑΠ, σταθμός Αττική:

παρέα 4 παιδιών κατεβαίνει απ' το τρένο, και δίνουν τα εισιτήριά τους σε 2-3 μαύρους που εκείνη την ώρα έμπαιναν στο σταθμό.

Ενα λαμόγιο υπάλληλος του ΗΣΑΠ, οδηγός του τρένου or something (από τους γνωστούς άπλυτους και άξεστους 50άρηδες, του χειρίστου είδους) που είδε τη "συναλλαγή", κατέβηκε κάτω και άρχισε να βρίζει τους μαύρους, "βρωμοαράπηδες, δεν πληρώσατε εισιτήριο" κλπ. και να μην τους αφήνει να μπούνε στο βαγόνι.

Οπότε του κάνει ντού ένα ντερέκι μαύρος και του παιξε αρκετές μπουνιές στη μάπα πριν μπούν οι άλλοι στη μέση και τον τραβήξουν (μπήκα στον πειρασμό να κατέβω κι εγώ να του μαζέψω καμία, του μαλάκα).

Μετά έγινε φασαρία για κανα 5λεπτο, ο δαρμένος μαλάκας έφερε τους σεκιουριτάδες (λέγοντας μάλιστα "είναι μεθυσμένοι και μου επιτέθηκαν" και καλά...ο αρχίδας) οι μαύροι τον έβριζαν και δεν έβγαιναν από το βαγονι λέγοντας "έχουμε εισιτήρια", το τρένο δεν έφευγε, ο κόσμος διαμαρτυρόταν κλπ.

Τελικά δεν ξέρω τι έγινε, τους μαύρους τους κράτησαν έξω απ' το βαγόνι πάντως, έπρεπε να μείνω για σαπόρτ αλλά βιαζόμουν τρελά εκείνη τη στιγμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...