Προς το περιεχόμενο

Χωρίς κινητό

Spok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορείτε να φανταστείτε το ότι να χρησιμοποιούμε τα κινητά μπορεί να έχει πίσω του μυστικά συμφέροντα.Πχ να πεθάνουμε μαζικά από την ακτινοβολία των κινητών σε 20+ χρόνια και να αφήσουμε την γη ελεύθερη στα χέρια των εξωγήινων πολιτισμών!!!

1) Να κόψεις την πολλή τηλεόραση και ειδικά Λιακόπουλο και Χαρδαβέλλα (δεν σου επιτήθεμαι, αστιεύομαι)

2) Μην ανησυχεις δεν θα μας πεθάνει η ακτινοβολία αλλά οι γυναίκες,

"που είσαι;", "πήγες εκει;", "μου πήρες της κρεμάστρες από το Supermarket", "γιατί δεν απάντησες". Το σπας το κινητό η όχι;

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και εγω οταν ξεκινησαν τα κινητα να μπαινουν στα σχολεια ηταν οταν ειχαν βγει τα παναφον αλα καρτ και μπιφρι...της μουρλης τοτε στο σχολειο...αγορασα κινητο πρωτη φορα το 2000 η 2001 δεν θυμαμαι το νοκια 3210..το εχασα και ειχα παρει ενα ερικσον με κερεα και μεγαλη οθονη αλλα η μπαταρια 2 εβδομαδες τουρμπο :lol: μετα οταν ξεκινησαν τα εγχρωμα κινητα με τις καμερες κλπ αλλαζα καθε 6 μηνες..τελευτεο κινητο το Ν73...και καλα εφαρμογες της πλακας αλλα υποτιθεται ανοιχτο λογισμικο αλλα στην ουσια αν εβαζες κανενα ελευθερο επρεπε να το κανεις sign ...δλδ μπες στο σαιτ της νοκια δωσε μειλ διαφορετικο απο χοτ και γιαχου και ξυστ@#$@$μεγκαζμα :mad:

ασε με τις μουσικες...χατζιγιαννηδες,πανταζηδες κλπ..με επιαναν τα γελια οταν τους βλεπω να κρατανε το κινητο και καλα να δουνε ποιος τους παιρνει κανα 20 δευτερολεπτα και μετα το σηκωνουν...ελεος! εγω ειχα κανα 6μηνο του καζαντζιδη το "βραδιαζει παλι σημερα βραδιαζει" :lol: μετα το αλλαξα με το σολο του George Lynch απο Breaking the chains ton Dokken στο τελος εβαλα το νοκια τιουν και αυτο ηταν...μια φορα δεν θα ξεχασω μπηκα σε χειρουργειο σαν assistant και ειχα αφησει το κινητο ανοιχτο στο ντουλαπακι με τα ρουχα...και μια γκομενα 4 φορες με πηρε..εγω ντροπιασμενος ποιος αλλος ελληνας ειναι στο χειρουργειο με μελωδια καζαντζιδη και οταν ραβαμε στο τελος λεει ο χειρουργος "την επομενη φορα φερε και κανα ουζο με μεζε ρε γμτ μερακλωσαμε τοση ωρα" :o απο τοτε που μου χαλασε το κινητο εχω ενα ερικσον Κ510...ατου η καλη μπαταρια και αυτο ηταν..εβαλα μελωδια απο αυτες που ειχε μεσα και τον περισσοτερο καιρο στη δονηση...βραδι οταν πεφτω για υπνο το σβηνω παντα

επισης θυμαμαι ειχα περασει και εγω απο αυτη τη φαση...αμαν να εχει δικτυο και με επιανε πανικος...εβαζα κοσμοτε τοτε θυμαμαι και στις 10 προσπαθειες να παρω τηλ τις 2 τα καταφερνα η επαιρνα τηλ με ταριφα 2 ευρα το λεπτο κλπ...τωρα μια wind και οποιος θελει ας παρει τηλ...οποιος δεν θελει υπαρχει η ειδοποιηση κλησεων...πλεον ειμαι σε μια φαση που στα @@ μου αν με παρουν τηλ η οχι...

Δημοσ.
και εγω οταν ξεκινησαν τα κινητα να μπαινουν στα σχολεια ηταν οταν ειχαν βγει τα παναφον αλα καρτ και μπιφρι...της μουρλης τοτε στο σχολειο...αγορασα κινητο πρωτη φορα το 2000 η 2001 δεν θυμαμαι το νοκια 3210..το εχασα και ειχα παρει ενα ερικσον με κερεα και μεγαλη οθονη αλλα η μπαταρια 2 εβδομαδες τουρμπο :lol: μετα οταν ξεκινησαν τα εγχρωμα κινητα με τις καμερες κλπ αλλαζα καθε 6 μηνες..τελευτεο κινητο το Ν73...και καλα εφαρμογες της πλακας αλλα υποτιθεται ανοιχτο λογισμικο αλλα στην ουσια αν εβαζες κανενα ελευθερο επρεπε να το κανεις sign ...δλδ μπες στο σαιτ της νοκια δωσε μειλ διαφορετικο απο χοτ και γιαχου και ξυστ@#$@$μεγκαζμα :mad:

ασε με τις μουσικες...χατζιγιαννηδες,πανταζηδες κλπ..με επιαναν τα γελια οταν τους βλεπω να κρατανε το κινητο και καλα να δουνε ποιος τους παιρνει κανα 20 δευτερολεπτα και μετα το σηκωνουν...ελεος! εγω ειχα κανα 6μηνο του καζαντζιδη το "βραδιαζει παλι σημερα βραδιαζει" :lol: μετα το αλλαξα με το σολο του George Lynch απο Breaking the chains ton Dokken στο τελος εβαλα το νοκια τιουν και αυτο ηταν...μια φορα δεν θα ξεχασω μπηκα σε χειρουργειο σαν assistant και ειχα αφησει το κινητο ανοιχτο στο ντουλαπακι με τα ρουχα...και μια γκομενα 4 φορες με πηρε..εγω ντροπιασμενος ποιος αλλος ελληνας ειναι στο χειρουργειο με μελωδια καζαντζιδη και οταν ραβαμε στο τελος λεει ο χειρουργος "την επομενη φορα φερε και κανα ουζο με μεζε ρε γμτ μερακλωσαμε τοση ωρα" :o απο τοτε που μου χαλασε το κινητο εχω ενα ερικσον Κ510...ατου η καλη μπαταρια και αυτο ηταν..εβαλα μελωδια απο αυτες που ειχε μεσα και τον περισσοτερο καιρο στη δονηση...βραδι οταν πεφτω για υπνο το σβηνω παντα

επισης θυμαμαι ειχα περασει και εγω απο αυτη τη φαση...αμαν να εχει δικτυο και με επιανε πανικος...εβαζα κοσμοτε τοτε θυμαμαι και στις 10 προσπαθειες να παρω τηλ τις 2 τα καταφερνα η επαιρνα τηλ με ταριφα 2 ευρα το λεπτο κλπ...τωρα μια wind και οποιος θελει ας παρει τηλ...οποιος δεν θελει υπαρχει η ειδοποιηση κλησεων...πλεον ειμαι σε μια φαση που στα @@ μου αν με παρουν τηλ η οχι...

Τωρα γιατί το έγραψες αυτό το post, μου θύμισες παλαιές κακές εποχές. Λύκειο και αντι να ασχολούμαστε με τα μαθήματα ή με καμιά γκόμενα, θέατρο κινηματογράφο κτλ ασχολούμαστε με το να πιάσει το βρομοκίνητο δίκτυο να μην χαλάσει η μπαταρία και τα σχετικά. Γιαυτό τσαντίζομαι όταν έχουν παιδια του δημοτικού κινητό μπαίνεις συνεχώς σε μία διαδικάσία να ασχολήσε με βλακίες εκτός εάν έχει εγκράτια αλλά δύσκολο σε αυτή την ηλικία ελπίζω τώρα που είναι λίγο καλλήτερα τα κινητά να είναι λιγότερη και η άσκοπη ασχολία πραγματικά με το παραπάνω post κατάλαβα τι βλακίες έκανα εγώ και οι όμοιοι.

Δημοσ.

Ετσι όπως τα έχω βολέψει, το κινητό μου έχει γίνει απαραίτητο, κυρίως γιατί με βοηθά να οργανωθώ με τις ατζέντες, τα τουντου :P και τις δεκάδες σημειώσεις και ηχογραφήσεις που κρατώ. Θα μπορούσε να μην είναι καν τηλέφωνο λολ να είναι μόνο ένα pda καθώς αποφεύγω να μιλώ απο κινητό, άντε να στείλω κανά μήνυμα. Είμαι ελαφρώς εξαρτημένος, τουλάχιστον πέταξα τα μπλοκάκια, τα moleskin και τα postit που έπνιγαν το γραφειάκι μου και έκανα και καλό στο περιβάλον, μάλλον :P

Δημοσ.

Αμ αυτό που συνέβη με το καινούργιο iphone; Τους είδατε στην τηλεόραση; Πολλές εκατοντάδες ζόμπι στην ουρά 24ωρα πριν για να αγοράσουν πρώτοι το καινούργιο γκάτζετ της aplle! Τι κατάντια, τι ξεφτίλα της ανθρώπινης ύπαρξης είναι αυτή; Πόση ηλιθιότητα μπορεί να ανέχεται ακόμη αυτός το πλανήτης;

Δημοσ.
Αμ αυτό που συνέβη με το καινούργιο iphone; Τους είδατε στην τηλεόραση; Πολλές εκατοντάδες ζόμπι στην ουρά 24ωρα πριν για να αγοράσουν πρώτοι το καινούργιο γκάτζετ της aplle! Τι κατάντια, τι ξεφτίλα της ανθρώπινης ύπαρξης είναι αυτή; Πόση ηλιθιότητα μπορεί να ανέχεται ακόμη αυτός το πλανήτης;

pragματι ξεφτιλα.να λεγαν οτι το καναν για το ps3 να λεγα οκ ειναι παιχνιδομηχανη αλλα για ενα κινητο απλα ελεος.λες και δεν εχουν δει κινητο η αμα παρουν το iphone λες και 8ακ ανουν κατι παραπανω που εχει 3g.λες και 8α του βαλουν πανω κανα joystic και θα παιξουν παιχνιδια.κινητο ειναι ρε γαμωτο πανω απο ολα.τι το τρελλο εχει παραπανω απο το previous Που το θες τοσο πολυ.

Δημοσ.
Δεν το πάω σε επιστημονική φαντασία. Ας πούμε γίνεται ένα μεγάλο μπλακ άουτ και βγαινουν off και οι κεραίες - αναμεταδότες των εταιρειών κινητής. Συμβαίνει τε΄τοιο μπλοκάρισμα είτε σε μεγάλες γιορτές (Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Πάσχα) είτε σε σεισμούς, είτε σε μεγάλες κακοκαιρίες. Μένετε χωρίς κινητό για πολλές ώρες ή μέρες. Πώς θα είναι η ζωή χωρίς αυτό;

καλη φαση

back 2 the rootz

Δημοσ.

Πίστεψέ με πολλή περισσότερη από όση μπορείς να αντέξεις. Δεδομένης της πνευματικής κατάστασης που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι για παράδειγμα στην Ελλάδα βρισκόμαστε λίγο πιο κάτω από την μέση.:lol:

Σοβαρά τώρα, είναι κατάντια, κανονικά δεν θα έπρεπε να κάνουμε έτσι για σχεδόν κανένα υλικό αγαθό όλα τα κινητά και τα περισσότερα προιόντα ψυχαγωγίας δεν είναι για να σκοτώνεσαι το παίρνεις μιά βδομάδα μετά με την ησυχία σου μπορεί να είναι η να ακούγεται λίγο καταθληπτικό αλλά αυτό πιστεύω.

Δημοσ.

Έλεος..Και εντάξει να κάνουν ουρες για το ps3 αλλά όχι για ένα γκατζετάκι..:P:mrgreen:

Το κινητό είναι σαν τα τσιγάρα..Αν σου λείπει παθαίνεις στερητικό σύνδρομο..

Δημοσ.

Όλα αυτά τα ζόμπι, κατανάλωσαν μέσα σε τρεις μέρες ένα εκατομμύριο συσκευές iphone 3g!

Δημοσ.

Για να μην πούμε οτι έχοντας περασμένα στο κινητό όλα τα τηλέφωνα, γενέθλια, email ακόμα και pin, κωδικούς κλπ γινόμαστε εθελοντικά πιο ηλίθιοι, επαναπαυμένοι οτι υπάρχουν τα πάντα στη μνήμη του κινητού τα διαγράφουμε ουσιαστικά απο τη δικιά μας μνήμη, με αποτέλεσμα μετα από λίγο καιρό να μη θυμόμαστε ούτε το τηλ του σπιτιού μας και αν δε χτυπήσει η υπενθήμιση ξεχνάμε οτι γιορτάζει ακόμα κ η μάνα μας π.χ.

Και αν κλείσει/το ξεχάσουμε σπίτι/το χάσουμε, χάνουμε κ τη μπάλα καθώς δεν υπάχρει κάνενας λόγος να έχουμε κ μια κανονική ατζεντα κρατημένη κάπου με γραμμένα τα τηλέφωνα μας...

Δημοσ.
Και αν κλείσει/το ξεχάσουμε σπίτι/το χάσουμε, χάνουμε κ τη μπάλα καθώς δεν υπάχρει κάνενας λόγος να έχουμε κ μια κανονική ατζεντα κρατημένη κάπου με γραμμένα τα τηλέφωνα μας...

Α εγώ σε αυτά τα θέμματα είμαι σχολαστικός τα τηλέφωνα μου βρίσκονται σε 2 ασφαλή σημεία και όσα χρειάζομαι άμεσα τα έχω στο κινητό. Αλήθεια υπάρχει τρόπος να τα προστατεύσω από πυρινικό ολοκαύτωμα;:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...