antonl Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Φαντάζομαι σκηνικό...Γνωρίζεις μια γκόμενα και την ώρα που ανταλλάσετε αριθμούς της λες <<210....,πάρε απο τις χ έως τις ψ γτ τις υπόλοιπες ώρες το σηκώνει η μάνα μου!>> Υ.Γ Σε περίπτωση που τη παρεξηγήσεις να θυμάσαι ότι είμαι το μονάκριβο της... Καλά δε νομίζω να ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα πριν 10 χρόνια
Praetorianos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Αλήθεια αυτό πάντα το είχα απορία. Στο παρελθόν πως έκαναν καμάκι αφού δεν είχαν κινητά, αναγκαστικά με τα σταθερά δεν έκαναν δουλειά?
Spok Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ισα ίσα, το "χωρίς κινητό" μας φέρνει πιο κοντά, το "με κινητό" μας απομακρύνει - αποξενώνει. Μπορεί να τη βρίσκουν σήμερα πολλοί να "γνωρίζονται" με sms, να "επικοινωνούν" με sms, να "ερωτεύονται" με sms, να "φιλιούνται" με sms, να "κάνουν έρωτα" με sms. Αλλά πώς να το κάνουμε το τετ α τετ είναι το μοναδικό αληθινό.
snik Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δεν νομιζω οτι ειμαι εξαρτημενος απο το κινητο,αρκετες φορες μαλιστα το παραταω σπιτι.Στο μονο που θα ειχα προβλημα ειναι οταν βγαινω δηλαδη οταν παω σε καποιον γνωστο μου το στελνω μυνημα οταν ειμαι κοντα στο σπιτι του να βγει. Κατα τα αλλα και εγω το κλεινω το βραδυ και το μεσημερι και το αποφευγω οσο μπορω .
ksexilas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 μια χαρα ειναι η ζωη χωρισ κινιτο.. δεν εχεισ τον καθε μ@λ@κ@ να σου σπαει τα αρ!!!!δια ο,τι ωρα του κ@υλοση. να σε περνουν 4 ηωρα το βραδυ να σου πουν οτι εχουν χεστη στα ξυδια και οτι λυπεις... και επιπλεον δεν εχεισ την γυναικα σου η κοπελια να σε βρησκει συνεχεια.... απλα λειπεισ και ειχεσ δουλεια....
The_Judas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Αλήθεια αυτό πάντα το είχα απορία. Στο παρελθόν πως έκαναν καμάκι αφού δεν είχαν κινητά, αναγκαστικά με τα σταθερά δεν έκαναν δουλειά? Στο παρελθόν έπαιρνες τηλέφωνο... το σήκωναν οι γονείς, ρωτούσαν ποιος είσαι κλπ. Οπότε έπρεπε να είσαι πιο διακριτικός. Τώρα όποιος θέλει στέλνει προκλητικά sms σε μια κοπέλα Σε αυτόν τον τομέα είναι καλύτερα με τα κινητά. Αλλά είναι και πιο απρόσωπα. Εχω πολλούς νέους φίλους-φίλες, των οποίων δεν έχω ακούσει καν την φωνή των γονιών τους λόγω της επικοινωνίας με κινητό. Το κινητό τηλέφωνο σε δεσμεύει λίγο και σου δημιουργεί άγχος. Παίρνεις τηλέφωνο κάποιον, δεν απαντάει για 1-2 μέρες και ανησυχείς, γιατί θεωρούμε πια δεδομένο οτι κάποιος πρέπει να έχει 24 ώρες το 24-ωρο το τηλέφωνο μαζί του. Επίσης υπάρχουν και τα δεκάδες άσκοπα τηλεφωνήματα, οι γονείς για να έλεγχο των παιδιών, ο γκόμενος για να ελεγξει την γκόμενα κάθε 10 λεπτά κλπ.
lefi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Λοιπόν από εμένα τα εξής σχόλια: 1) Με εκνευρίζει όταν ακούω την λέξη "χρειάζεται" δήλαδη σε ένα παιδί στο δημοτικό χρειάζεται, σε μία ανάγκη τόοοοσο δύσκολο είναι να πάει στο γραφείο του διευθηντη και να πάρει σπίτι, η στην εκδρομή να πει στον δάσκαλο να πάρει σπίτι να πει κάτι σημαντικό, η είναι πολύ μεγάλη ανάγκη να ελένξεις τα e-mail σου στο δρόμο. 2) Αυτή η φιγούρα που σχολιάστηκε και σε παραπάνω post είναι επίσης κάτι εκνευριστικό δίνει ο καθένας τα κέρατα του (αντι να τα δώσει αλλού η να κάνει οικονομία) για super ουάου δυνατότητες και επειδη είναι ανούσιες προκειμένου να της εκμεταλευτει κάνει φιγούρα. Χέστηκα για την τάδε ταινία με αγγλικούς υπότιτλους σε 2 ιντσων οθόνη θα το δω σε dvd να το ευχαριστηθώ. 3) Όσο αφορά τη εξάρτηση τώρα δεν μπορούν κάπιοι χωρίς κίνητο ούτε μέρα ξεχνώντας πως την βόλευαν πριν βγουν. Από ότι κατάλαβα από προσωπική εμπειρία και από τα προηγούμενα post στην αρχή πορώνεσαι μετά το βαριέσαι. Εγώ στην αρχή το χρησιμοποιούσα τώρα μόνο εάν είμαι εκτός αθηνών για να πιάνει γραμμή η μητέρα μου να μην γκρινιάζει και όσο με πιέζουν άλλοι (συμφοιτητές κτλ) 3 χρόνια το φοιτητικό δεν είχε σταθερό οπότε... και από μοντέλα και τέτοια όταν τα φτήσει αυτό θα το αντικαταστήσω και με ένα οικονομικό μόνο μπαταρία με ενδιαφέρει τα υπόλοιπα ότι έχει. Ελπίζω το post να μην είναι μεγάλο.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Οταν βγηκαν τα κινητα αντισταθηκα οσο μπορουσα και πηρα απο τους τελευταιους στο σχολειο μου οταν τελειωσα την 3η λυκειου (παρολλο που η μανα μου, μου ειχε φερει ενα απο τα Χριστουγεννα). * Παλιοτερα οπως ειπαν και οι προηγουμενοι επαιρνες τηλ. τους κολλητους μιλουσες στανταρ με τους γονεις τους, τωρα εχω να μιλησω με τη μανα ενος πολυ καλου μου φιλου πανω απο 5 χρονια (ενω παλια σχεδον καθε μερα...). * Παλιοτερα κανονιζες ενα ραντεβου την ταδε ωρα, περιμενες και 20' αν αργουσε καποιος και μετα εφευγες. Τωρα το κινητο νομιμοποιει καποιον που αργει να σε παρει τηλ και να σου πει οτι θα αργησει... Αυτο εχει ως συνεπεια αν του τυχει κατι σοβαρο να μπορει να ενημερωσει αλλά κατα βαση αυξανει τη γαιδουρια αυτων που συνιθιζουν να στηνουν στα ραντεβου τους. * Χωρις κινητο εκανες αφιερωση ενα τραγουδακι, στην υποψηφια γκομενα, στο ραδιοφωνο, απαντουσε αυτη κλπ τωρα παιρνεις κατευθειαν τηλ. λιγοτερο ρομαντικο αλλά πιο αμεσο. * Τωρα σε παιρνει οποιος θελει οτι ωρα να'ναι για να σε ρωτησει οτι του εχει κατεβει στο κεφαλι... Ή οπως ειπαν εχουμε γινει κομματια και λειπεις ή στις 5 τη νυχτα "ασε εχω μια ξανθια απεναντι μου κολαση..." και εγω ειμαι στο 15ο ονειρο γιατι δουλευω σε 3 ωρες... * Οταν ημουν λυκειο γυριζα οτι ωρα ηθελα σπιτι χωρις να με παιρνει τηλ. η μανα μου καθε 5'. * Εχει καταντησει γελιο οταν καποιοι ερχονται και αραδιαζουν 2 κινητα στο τραπεζι, οπως επισης και η φασαρια απο τους οτι να'ναι ηχους κλησεις, η ανταλλαγη video-theme κλπ. * Τα ζευγαρια πλεον βαριουντε ευκολοτερα γιατι περα του οτι βλεπονται καθε μερα μιλανε και στο κινητο με τις 4 καρτες 500' + 500' που εχει ο καθενας... - Αγαπη μου που εισαι τωρα; - Στο pc σερφαρω. - Εγω μπαινω στο αστικο... μπλα μπλα ... 5' αργοτερα. - Πηρα να σου πω οτι κατεβηκα απο το αστικο και τωρα περιμενω στη σταση και βαριεμαι... (σου εχει στειλει και ενα μηνυμα οσο ηταν στο αστικο)... Που θελω να καταληξω; Το κινητο ειναι πλεον απολυτα απαραιτητο εργαλειο για δουλεια και μερος της καθημερινοτητας μας αλλά το παρακανουμε το χρησιμοποιουμε σε τετοιο βαθμο ωστε να μας κουραζει και να μας καταπιεζει. Ειναι χρησιμο να ψαχνεις καποιον και να μπορεις να τον βρεις οποτε θελεις αλλά ως εκει η περαιτερω χρηση του κουραζει. Βαλτε και καμια 30-40 ευρω+ στα εξοδα του μηνα για απλη χρηση και καμια 80-100 γι'αυτους που το εχουν κανει προεκταση του χεριου τους.
MantiVersuS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 εγώ το λέω χωρίς φοβό και χωρίς τύψεις! δεν μπορώ χωρίς κινητό! μου αρέσει, το χρειάζομαι και το γουστάρω αφάνταστα...αλλά και όλα αυτά να μην ήταν δεν θα γινόταν να μην έχω καθώς δεν έχουμε σταθερό στο σπίτι.
eirini119 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Πριν ενα χρονο με θυμαμε που ημουν απολυτα προσκολημμενη στο κινητο και αμα δεν το κοιτουσα ανα 15 λεπτα για να ελεγξω για τυχον αναπαντητες η μηνυματα παθενα λαλα!αυτο φυσικα ηταν υπερβολικο.βεβαια και τωρα χρησιμοποιω αρκετα το κινητο μου αλλα εχουν υπαρξει στιγμες που το κλεινω απλα για να εχω την ησυχια μου.και φανταζομαι πως θα μπορουσα να ζησω χωρις κινητο|.αλλα ειμαι ακομη δυσπιστη για το ποσο πολυ βλαβερα μπορει να ειναι τα κινητα για τον ανθρωπινο οργανισμο.... :/
sam sam Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μπορείτε να φανταστείτε το ότι να χρησιμοποιούμε τα κινητά μπορεί να έχει πίσω του μυστικά συμφέροντα.Πχ να πεθάνουμε μαζικά από την ακτινοβολία των κινητών σε 20+ χρόνια και να αφήσουμε την γη ελεύθερη στα χέρια των εξωγήινων πολιτισμών!!! :lol::lol::lol: σιγα... απλος θα ακουω περισσοτερη γκρινια ( επειδη δεν ειμαι ποτε σε ενα μερος για πολυ ) του τυπου "που ησουν ολη μερα" "απο το πρωι λειπεις,ανησυχησα" ΑΛΛΑ δεν θα ξανακουγα την εκπληκτικη φραση "ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ Χ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ...ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ"
Typhoon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Βασικά όλα αυτά τα παιχνίδια με το κινητό είναι μέχρι μια ηλικία που δεν έχεις τι να κάνεις και ασχολείσαι με βλακείες...όταν αρχίζει να έχει σοβαρές δουλείες κάποιος κόβει και τα themes, τα ringtones ακόμα και τα SMS... Τώρα εγώ το κινητό το έχω 90% μαζί μου αλλά δεν το πολυχρησιμοποιώ πρακτικά, γιατί ένα μεγάλο μέρος της ώρας είμαι στο γραφείο όπου με βρίσκουν όλοι στο σταθερό. Και έτσι και αλλίως δεν πολυδίνω δικαίωμα σε κανέναν να με παίρνει να μου λέει το μακρύ του και το κοντό του στο κινητό, οπότε γλυτώνω τέτοιες καταστάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.