bablyk Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 To γράφω εδώ γιατί πιθανολογώ πως είναι πρόβλημα των Vista: Έχω ασύρματο δίκτυο (USR9108) στο οποίο συνδέονται 2 φορητοί, εκ των οποίων ο ένας έχει XP και ο άλλος Vista. Πως είναι δυνατό εκτυπωτής συνδεδεμένος στο router να εκτυπώνει κανονικότατα μέσω του φορητού με ΧP αλλά παράλληλα να μην τον βλέπει* ο φορητός με τα Vista? *: Ακολουθώ την διαδικασία που προτείνεται γενικά δηλ. προσθήκη εκτυπωτή-> http://192.168.1.1:1631/printers/χχχχχ, αλλά παίρνω το μήνυμα που φαίνεται στη συνημμένη εικόνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσουν
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Στην αναζητηση το βγαζει? Στις θεσεις δικτυου με τους υπολοιπους υπολογιστες φαινεται? Στο κεντρο διαχειρισης δικτυου εχεις On τα sharing?
bablyk Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Στην αναζητηση το βγαζει? Στις θεσεις δικτυου με τους υπολοιπους υπολογιστες φαινεται? Στο κεντρο διαχειρισης δικτυου εχεις On τα sharing? Αυτά που ρωτάς τα έχω κάνει ήδη (χωρίς αποτέλεσμα) αλλά το θέμα είναι ότι δε θέλω να τον έχω συνδεδεμένο σε pc και να είναι shared αλλά στο router για να το βλέπει οποιοσδήποτε μπαίνει στο δίκτυο μου. Επειδή δεν είμαι ειδήμων, αν δεν έχω καταλάβει κάτι σε παρακαλώ βοήθησέ με!
bablyk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Τελικά η λύση ήταν απλούστερη από ότι νόμιζα. Για αυτούς που έχουν το ίδιο πρόβλημα φαίνεται στο συνημμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.