Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω φωτογραφικη μηχανη με repeat shots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα

Ψαχνω να βρω φωτογραφικη μηχανη οπου να μπορει να βγαζει απανοτες φωτογραφιες με μικρη χρονικη διαφορα μεταξυ τους. Δεν ξερω πως λεγεται ακριβως αυτη η λειτουργια

Εχετε να προτεινεται κατι;

Δημοσ.
Γεια χαρα

Ψαχνω να βρω φωτογραφικη μηχανη οπου να μπορει να βγαζει απανοτες φωτογραφιες με μικρη χρονικη διαφορα μεταξυ τους. Δεν ξερω πως λεγεται ακριβως αυτη η λειτουργια

Εχετε να προτεινεται κατι;

Ολες οι μηχανες το χουν αυτο....στις περισσοτερες περιπτωσεις οταν συγκρινεις compact μεταξυ τους...η ταχυτητα της μνημης ειναι η υπαιτια μιας αργοπορια στις απανωτεςαυτεσ ληψεις....

Πολλες dlr like εχουν αυτη τη δυνατοτητα φωτογραφιζοντας ομως κυριως σε jpeg....αν ψαχνεις μια μηχανη με πολλα fps θα πρεπει να κοιταξεις για μια dslr ...οι οποιοες προσφερουν και δυνατοτητα αυτης της λειτουργιας φωτογραφιζοντας σε raw mode

Δημοσ.
η ταχυτητα της μνημης ειναι η υπαιτια μιας αργοπορια στις απανωτεςαυτεσ ληψεις

+1

η λειτουργία λέγεται burst mode, αλλά όταν κοιτάς τα specs μιας μηχανής πριν την αγοράσεις να ξέρεις ότι, αν δεν λεει κάτι άλλο, οι δοκιμές γίνονται με πολύ γρήγορες κάρτες (130χ ή 150χ)

Δημοσ.

To mode αυτό λέγεται και continuous shooting ή sequential shooting mode.

Έχω την Panasonic FX9 (compact τσέπης , παλιό μοντέλο).

Έχει burst mode σχεδόν 3fps με κάρτα 133x και σε full ανάλυση (6mpixels), αν και σπανίως το χρησιμοποιώ (κατά το mode αυτό δεν μπορείς φυσικά να χρησιμοποιήσεις το φλας της μηχανής).

Η Panasonic νομίζω έχει καλό burst mode στα μοντέλα της , δεν νομίζω να έχει ρίξει τις επιδόσεις στα νεότερα μοντέλα , αλλά δεν πιστεύω να είναι και πολύ μεγάλη η όποια βελτίωση.

Ψάξε σχετικές πληροφορίες σε review sites όπως:

dpreview.com

steves-digicams.com

dcresource.com

imaging-resource.com

Αναζήτησε τα αποτελέσματα των δοκιμών του κάθε site για την ταχύτητα κάθε μηχανής και μην εμπιστεύεσαι τα εργοστασιακά specs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...