Προς το περιεχόμενο

Το DVD player μου παίζει μόνο... πειρατικά!

the_valliant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως ακριβώς το ακούτε. Είναι το μοντέλο DV-470 της Pioneer και εδώ και μία εβδομάδα περίπου την έχει δει Davey Jones. Με το eye patch και τα όλα του. Τόσο τα δικά μου αγορασμένα δισκάκια όσο και αυτά που νοικιάζω από βίντεο κλαμπ δεν μπορεί να τα διαβάσει ("no disc"). Ενώ αν αντιγράψω ένα γνήσιο ή βάλω κάποιο από αυτά που δίνουν οι φυλλάδες δώρο (π.χ. Πρώτο Θέμα) παίζουν κανονικά!!!

Να σημειώσω ότι προσπάθησα να κάνω firmware update χωρίς αποτέλεσμα: δεν διάβαζε το δισκάκι με το update όπως έλεγαν οι οδηγίες ότι έπρεπε να κάνει (έβγαζε και γι' αυτό "no disc").

Καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Έχει κάποιου είδους reset;

Δημοσ.
Αυτά είναι... dvd με σαφής θέσεις και τάσεις.

Είναι να θες να αγιάσεις και να μην μπορείς...

(ΑΝ υποθέσουμε ότι κάποιος θέλει να αγιάσει, κάτι που οπωσδήποτε δεν ίσχυε ποτέ για το δικό μου DVD... ;))

Δημοσ.
Επικοινώνησε με τον κατασκευαστή !!!

Και να του πω τι ακριβώς;

Ότι διαβάζει μόνο τα πειρατικά δισκάκια;

"Καλώς τον" θα μου πει. "Περάστε στο δωματιάκι εδώ δίπλα, πολύ σύντομα θα έρθει κάποιος να σας εξυπηρετήσει...".

Κάποιος από την προστασία πνευματικών δικαιωμάτων ψηφιακού περιεχομένου, το δίχως άλλο :fear:

Δημοσ.
πες του οτι διαβάζει ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ , αλλά οχι Microsoft...

Α, καλό :-D

Μήπως να του πω, ενόρκως, ότι δεν θα ξαναπατήσω σε βίντεο κλαμπ αλλά θα περιμένω να προσφέρουν την ταινία που θέλω να δω σε κάποια εφημερίδα; Είμαι κατά βάθος ΠΟΛΥ υπομονετικός άνθρωπος...:rolleyes:

Καμιά σοβαρή λύση όμως δεν άκουσα ακόμα :cry:

Δημοσ.
Τόσο τα δικά μου αγορασμένα δισκάκια όσο και αυτά που νοικιάζω από βίντεο κλαμπ δεν μπορεί να τα διαβάσει ("no disc"). Ενώ αν αντιγράψω ένα γνήσιο ή βάλω κάποιο από αυτά που δίνουν οι φυλλάδες δώρο (π.χ. Πρώτο Θέμα) παίζουν κανονικά!!!

Σιγά το πρόβλημα...Φαντάζεσαι να συνέβαινε το ανάποδο? θα ήταν για πέταμα!:-D:-D

πέρα από την πλάκα, δεν νομίζω ότι αν πάρεις την αντιπροσωπεία θα τρέχει τπτ. Κατ'αρχήν δεν υπάρχει πρόβλημα με τα DVD από εφημερίδες, θεωρούνται απολύτως νόμιμα γιατί οι εκδότες έχουν πληρώσει τα δικαιώματα και μετακυλούν το κόστος στους αναγνώστες. Όσο για τα αντιγραμμένα, φτιάξε κα'να 2 δισκάκια με Πάσχα στο χωριό σου και διακοπές με παρέα για να τους πεις "να, αυτα που έκαψα εγώ τα παίζει", και καθάρισες. Στην τελική ένα δείγμα χρειάζεται, όχι να δοκιμάσουν όλη τη συλλογή σου αν παίζει!

Δημοσ.

Έχεις το πιο κοινό πρόβλημα.Το dvd player σου σταμάτησε να διαβάζει dual layer δισκάκια(κοινώς dvd9)γι αυτό σου διαβάζει τα "πειρατικά" σου(αφού τα έχεις σε dvd5) και τα dvd από το πρώτο θέμα.

Δημοσ.

Αν ειναι εντος εγγυησης, γυρισε το πισω και πες τους οτι δεν διαβαζει τιποτα....

...αν ειναι εκτος εγγυησης, ανοιξε το και καθαρισε το "ματακι" του laser με μια μπατονετα βουτηγμενη σε οινοπνευμα....

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Έχεις το πιο κοινό πρόβλημα.Το dvd player σου σταμάτησε να διαβάζει dual layer δισκάκια(κοινώς dvd9)γι αυτό σου διαβάζει τα "πειρατικά" σου(αφού τα έχεις σε dvd5) και τα dvd από το πρώτο θέμα.

gherudos σ'ευχαριστώ πολύ!

Είναι η πρώτη φορά που ακούω για αυτό το πρόβλημα, και μου προκαλεί έκπληξη ο χαρακτηρισμός σου "το πιο κοινό πρόβλημα". :confused:

Θα δοκιμάσω -ξανά- να το καθαρίσω με ένα ειδικό δισκάκι που πήρα, μιας και δεν θέλω να ανοίξω το κουτί και να επέμβω με μπατονέτες κλπ.

Υπάρχει μήπως τρόπος να 'αδειάσω' τη μνήμη του από τα "resume points" που έχει μαζέψει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...