xaritos10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 πριν 2 μερες εβαλα τα Vista bussiness sp1 απο τα xp pro sp3 που ειχα, και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.Ανα τακτα χρονικα διαστηματα χτυπαει ο δισκος που εκανα εγκατασταση τα vista (ο αλλος απλα ειναι για αποθηκευση αεχειων).Το χτυπημα αυτο μπορω να το προσδιορισω σαν να κανει reset ή κατι τετοιο.Να συμπληρωσω οτι το κανει ειτε εχω φορτωμενα προγραματα ειτε ακομα οχι και επισης οτι τα ανεμιστηρακια δουλευουν στο φθλλ οποτρε η θερμοκρασια ειναι χαμηλα. Καμια ιδεα τι μπορει να το προκαλει αυτο? Ευχαριστω!!!Καθε ιδεα ειναι χρησιμη!
papahlamidas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Τη εννοείς χτυπάει ο δίσκος? Σταματάει να δουλεύει? Ακούγεται κάποιος θόρυβος?
N3M3SiS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 πριν 2 μερες εβαλα τα Vista bussiness sp1 απο τα xp pro sp3 που ειχα, και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.Ανα τακτα χρονικα διαστηματα χτυπαει ο δισκος που εκανα εγκατασταση τα vista (ο αλλος απλα ειναι για αποθηκευση αεχειων).Το χτυπημα αυτο μπορω να το προσδιορισω σαν να κανει reset ή κατι τετοιο.Να συμπληρωσω οτι το κανει ειτε εχω φορτωμενα προγραματα ειτε ακομα οχι και επισης οτι τα ανεμιστηρακια δουλευουν στο φθλλ οποτρε η θερμοκρασια ειναι χαμηλα. Καμια ιδεα τι μπορει να το προκαλει αυτο? Ευχαριστω!!!Καθε ιδεα ειναι χρησιμη! πηγαινε στα power options και βγαλε το "turn hard disk drive off" -- never. ο σκληρος δεν χτυπαει, απλα κλεινει. τα windows ως προεπιλογη μετα απο 20λεπτα idle τον κλεινουν. εισαι σιγουρος οτι ακους τον σκληρο που εχεις το λειτουργικο κ οχι ο αλλος ? τεσπα οποιος κ αν ακουγεται, ειναι απο αυτο. τουλαχιστον αυτο συνεβαινε σε μενα και ελπιζω και σε σενα, για να μην παει για αλλαγη ο σκληρος.
Alexander000000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Καλισπερα Εχω windows xp home edition και εδω και μια βδομαδα προσπαθω να το φτιαξω. Στιν αρχη περασα windows vista transformation pack για WIindows xp μετα απο δυο μερες αρχησε να μου βγαζει προβληματα με την Languange.exe και αλλα. Ετσι αποφασισα να τα επαναφερω πριν την εγκατασταση του πακετου αλλα μου λεει οτι ''Η επαναφορα συστηματος απετυχε'' .Μετα απο πολλες προσπαθειες πηγα να κανω format αλλα μου βγαζει μπλε οθονη με κατι ακαταλαβηστηκα ετσι ανηγω συνεχεια τα xp χωρις να τα εγκαταστω.Μετα απο 2 βδομαδες αλλαζει η γλωσσα του υπολογιστη σε κατι τετραγωνα και κατι σχηματα ετσι σκεφτομαι να βγαλω ολα τα προγραματα μου εχω βαλει εγω μολις τελειωσα και κανω εππανακινηση παω να μπω στον explorer αλλα μου λεει οτι δεν ειπαρχει το προγραμμα και τορα δεν μπορω να κανω τιποτα :eek:HELP ---------- Προσθήκη στις 15:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:20 ---------- Καλισπερα Εχω windows xp home edition και εδω και μια βδομαδα προσπαθω να το φτιαξω. Στιν αρχη περασα windows vista transformation pack για WIindows xp μετα απο δυο μερες αρχησε να μου βγαζει προβληματα με την Languange.exe και αλλα. Ετσι αποφασισα να τα επαναφερω πριν την εγκατασταση του πακετου αλλα μου λεει οτι ''Η επαναφορα συστηματος απετυχε'' .Μετα απο πολλες προσπαθειες πηγα να κανω format αλλα μου βγαζει μπλε οθονη με κατι ακαταλαβηστηκα ετσι ανηγω συνεχεια τα xp χωρις να τα εγκαταστω.Μετα απο 2 βδομαδες αλλαζει η γλωσσα του υπολογιστη σε κατι τετραγωνα και κατι σχηματα ετσι σκεφτομαι να βγαλω ολα τα προγραματα μου εχω βαλει εγω μολις τελειωσα και κανω εππανακινηση παω να μπω στον explorer αλλα μου λεει οτι δεν ειπαρχει το προγραμμα και τορα δεν μπορω να κανω τιποτα :eek:HELP Kαι κατι ακομα η δισκετα μου δεν δουλευει καθολου:eek::eek:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.