prizi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Γεια σας!Μολις σημερα αγορασα κατι ακουστικα Griffin τα οποια δεν με αφησαν καθολου ευχαριστημενο. Ειμαι σιγουρος πως με το τοσο δυνατο treble που εχουν θα μου καταστρεψουν το τυμπανο! Η συσκευασια τους ηταν εκεινη η πλαστικη που για νατην ανοιξεις πρεπει να την κοψεις. Εχω καποιο δικαιωμα επιστροφης? Παρεπιπτοντως τα πηρα απο το Γερμανο
prizi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Πηγα στο Γερμανο και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να τα δεχτουν πισω γιατι ειναι ανοιγμενο το κουτι...Ειναι σιγουρο οτι εχω δικαιωμα επιστροφης?Θα πρεπει δηλαδη να το κυνηγησω?
freedubus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Εχεις, εφόσον η συσκευασια και το προιον ειναι απείραχτα. Αρα με αυτές τις συσκευασίες, που πρεπει να τις καταστρεψεις για να τις ανοιξεις πολύ απλά η επιστροφή του προιόντος δε γινεται δεκτή. Δηλαδη απάτη. Και δε νομίζω οτι φταίνε τα καταστήματα, αλλά οι εταιρίες που τα φτιαχνουν. Και κατα τη γνώμη μου θα πρέπει να απαγορευτούν αυτές οι συσκευασίες. Τώρα...βάλτα σε καμια αγγελία τα ακουστικα. Καλο ειναι πριν πάρεις άλλα να τα δοκιμάσεις ή να διαβασεις και κανα review. Μην παίρνεις γουρουνι στο σακί όταν πρόκειται για συσκευές ήχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.