loco Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ωραία είναι η Ελλάδα. Σα μέρος, σαν τοπίο, σαν κλίμα. Αλλά ρε παιδιά, αυτό το πράγμα ΟΛΟΙ να ψάχνουν να βολευτούνε δε το μπορώ. Το μ@λ@κ@ τον νεοέλληνα που βαριέται που ζεί δε τον μπορώ! Όλοι ψάχνουν να βολευτούν , να κλέψουν κοκ. Και όχι μόνο αυτό, υπερηφανευόμαστε πως έχουμε την πονηριά μέσα μας! Ο σημερινός Έλληνας δε μπορεί να κάνει βήμα χωρίς να πέσουν τα κατάλληλα τηλέφωνα. Βέβαια, σε αυτό έχουν συνεισφέρει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό οι 40-50άρηδες οι οποίοι όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έπρεπε να ντρέπονται εφόσον είχαν λίγο τσίπα πάνω τους, έχουν διαμορφώσει ένα ωραιότατο σύστημα το οποίο σε αναγκάζει να τους έχεις ανάγκη και αυτοί βολεμένοι, απολαμβάνουν τη ζωούλα τους έχοντας έναν ολόκληρο λαό να τρέχει από πίσω τους. Αυτό το μέρος της Ελλάδας, δε μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ. Οπότε, αν πρέπει να κρίνω την Ελλάδα γενικά, θα πω πως είναι μια πολύ ωραία χώρα, εφόσον ΔΕΝ εξαρτάσαι από κανένα φούστη! Συγγνώμη, αλλά πραγματικά τους έχω βαρεθέι... πι-ες. και μακάρι το φαινόμενο αυτό να είναι το 50% των νεοελλήνων. Το λέω γιατί έχω την εντύπωση πως είναι πολύ παραπάνω.
jimarass Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ωραία είναι η Ελλάδα. Σα μέρος, σαν τοπίο, σαν κλίμα. Αλλά ρε παιδιά, αυτό το πράγμα ΟΛΟΙ να ψάχνουν να βολευτούνε δε το μπορώ. Το μ@λ@κ@ τον νεοέλληνα που βαριέται που ζεί δε τον μπορώ! Όλοι ψάχνουν να βολευτούν , να κλέψουν κοκ. Και όχι μόνο αυτό, υπερηφανευόμαστε πως έχουμε την πονηριά μέσα μας! Ο σημερινός Έλληνας δε μπορεί να κάνει βήμα χωρίς να πέσουν τα κατάλληλα τηλέφωνα. Βέβαια, σε αυτό έχουν συνεισφέρει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό οι 40-50άρηδες οι οποίοι όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έπρεπε να ντρέπονται εφόσον είχαν λίγο τσίπα πάνω τους, έχουν διαμορφώσει ένα ωραιότατο σύστημα το οποίο σε αναγκάζει να τους έχεις ανάγκη και αυτοί βολεμένοι, απολαμβάνουν τη ζωούλα τους έχοντας έναν ολόκληρο λαό να τρέχει από πίσω τους. Αυτό το μέρος της Ελλάδας, δε μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ. Οπότε, αν πρέπει να κρίνω την Ελλάδα γενικά, θα πω πως είναι μια πολύ ωραία χώρα, εφόσον ΔΕΝ εξαρτάσαι από κανένα φούστη! Συγγνώμη, αλλά πραγματικά τους έχω βαρεθέι... πι-ες. και μακάρι το φαινόμενο αυτό να είναι το 50% των νεοελλήνων. Το λέω γιατί έχω την εντύπωση πως είναι πολύ παραπάνω. Περίπου το 99% Αφού εγώ ακόμα δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να έχει βρει δουλειά χωρίς βύσμα!!!! Ειλικρινά τώρα! Μου έρχεται να βάλω τα γέλια/κλάματα!!!
SL9S9 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Περίπου το 99% Αφού εγώ ακόμα δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να έχει βρει δουλειά χωρίς βύσμα!!!! Ειλικρινά τώρα! Μου έρχεται να βάλω τα γέλια/κλάματα!!! Εγω Εχω παει σε 3 εταιρίες. Παντού βυσματα (90%) Επισης , αυτη η χώρα εχει πολυ καλούς εισαγγελείς... "Επειγουσα προκαταρκτική έρευνα διεταξε ο εισαγγελέας..." "Με αμεση επεμβαση του εισαγγελεα ελεγχονται..." κλπ κλπ και κανενας δεν μπαινει ποτε μεσα
Swimmer21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Εγω Εχω παει σε 3 εταιρίες. Παντού βυσματα (90%) Του εδωσες κουραγιο! :lol: Ρε παιδια τα πραγματα τοτε ειναι για να βαλουμε ΟΛΟΙ τα κλαμματα... Αν ειναι οπως τα λετε....εμεις οι μαθητες θα βρουμε ποτε δουλεια?
jimarass Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Του εδωσες κουραγιο! :lol: Ρε παιδια τα πραγματα τοτε ειναι για να βαλουμε ΟΛΟΙ τα κλαμματα... Αν ειναι οπως τα λετε....εμεις οι μαθητες θα βρουμε ποτε δουλεια? Τη γεννιά σου πραγματικά την κλαίω. Τουλάχιστον εμείς είχαμε το όνειρο της αποκατάστασης μετά τη σχολή, αν είχες επιλέξει καλή σχολή. Εσείς ότι και να επιλέξετε.... Ειλικρινά το βύσμα έχει πάει σύννεφο και δεν το περίμενα ότι και στον ιδιωτικό τομέα γίνεται της τρελής. Μόνο πωλητές παίρνουν αξιοκρατικά!!!!
Swimmer21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Σοβαρα ομως τωρα....πρεπει να κανουμε κατι...να επαναστατησουμε μηπως βαλουν μυαλο.... Ο λαος εχει το δικαιωμα να κατεβασει μια κυβερνηση?
SL9S9 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Στη δεκαετια του 60 και 70, τελειωνες πανεπιστημιο και ολες οι πορτες ηταν ανοιχτες. Εβρισκες πολυ πιο ευκολα δουλεια και στο δημοσιο και στην περιοχή σου. Τι φταιει και αλλαξανε τα πραγματα; Και μη μου πειτε οτι ήταν λιγοι οι πτυχιουχοι. Οι υπολοιποι πως ζουσαν; Αυτο δεν μ'αρεσει στην Ελλαδα. Χανεις 5 χρονια και μετα παρακαλας για δουλεια. Και οσο μισθο παιρνεις παιρνει και ο βλιοθηκαριος στο δημο που κοιμαται ολη μερα. Δευτερον: Ο,τι χρησιμοποιουμε το αγοραζουμε απο το εξωτερικό. Γι' αυτο η οικονομια παει κατα διαολου. Τα "κεφαλια" μας δεν μπορουν να κατασκευασουν τίποτε. Ποσες εταιρειες υψηλης τεχνολογίας υπαρχουν; Οι κορεατες δηλαδη ειναι πιο εξυπνοι;
jimarass Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Σοβαρα ομως τωρα....πρεπει να κανουμε κατι...να επαναστατησουμε μηπως βαλουν μυαλο.... Ο λαος εχει το δικαιωμα να κατεβασει μια κυβερνηση? Ο λαός παθαίνει ότι του αξίζει, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!!!! Γι'αυτό , αν εξαιρέσουμε θέματα υγείας, δε λυπάμαι κανένα!!! Όσο για τη γεννιά των σαραντάριδων το κακό που έκαναν δεν ήταν ότι βολεύτηκαν, διότι απλά έφτιαξαν και το καλύτερο σύστημα πρόνοιας στον κόσμο, με δωρεάν ασφάλεια, σύνταξη συνήθως πιο μεγάλη από το μισθμό, εφάπαξ και ιστορίες!!! Απλά το ξέσκισαν προς το τέλος όπου από το πολύ μέλι, ξέχασαν να προνοήσουν για το μέλλον και όταν άρχισαν οι καθαρίστριες νά παίρνουν προμήθειες από τις αποθήκες της ολυμπιακής, τότε άρχισε ο κατήφορος και σήμερα τα λεφτά των συντάξεων των μελλοντικών γενεών είναι στο χρηματιστήριο!!!! PS Εφάπαξ θα πάρουμε εμείς ρε παιδιά??? υπάρχει κάτι τέτοιο σήμερα??
SL9S9 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ο λαός παθαίνει ότι του αξίζει, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!!!! Δηλ. του αξίζει να διοριστεί στο δημοσιο; Παντα μειοψηφία αποφασιζει. Γυρω στο 40-45%. Οι υπολοιποι τι φταινει;
jimarass Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δηλ. του αξίζει να διοριστεί στο δημοσιο;Παντα μειοψηφία αποφασιζει. Γυρω στο 40-45%. Οι υπολοιποι τι φταινει; Φταίνε διότι δε ψηφίζουν!!!! Και το χειρότερο είναι πως το 40% που αναφέρεις είναι κομματόσκυλα, οπότε η αποχή είναι ότι καλύτερο για αυτούς!!!
nik1992 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ειχε πει καποιος , Το μονο - της Ελλαδας ειναι οτι κατοικειτε απο πολλους Ελληνες... Κατα τα αλλα οκ
SL9S9 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ναι αλλα και πριν 2000 χρονια κατοικουνταν από Ελληνες
mindtrapper Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Λυπάμαι που το λέω αλλά για το από πάνω: όχι του ίδιου DNA...
soturin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 μόλις γύρισα από βάλια κάλντα και Σμόλικα και μ' αρέσει τρελά η ελλάδα, αλλά όπως ειπώθηκε πιο πάνω δεν μ αρέσει το "είμαι γαμάτος με σπέρμα μεγα αλέξανδρου υπεράνω όλων κτλ" υπέροχος τόπος, σπουδαία ιστορία/κληρονομιά όλου του κόσμου, παπαροβλακές κάτοικοι της
matchstick Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 αν εξαιρέσης την Αθήνα και την Θεσσαλονικη , άντε και κανα νησί ακόμα η υπόληπη ελλάδα δεν μ αρέσει καθόλου!! είμαι λάτρης της Αμερικής!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.