Προς το περιεχόμενο

Σας αρέσει η Ελλάδα;

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σαν χώρα είναι ωραία, από υποδομές και εξάπλωση της τεχνολογίας είμαστε μια χαρά και φυσικά μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτερα.

Στη νοοτροπία τα χαλάμε.. Μάλλον έχουμε επιρρεαστεί απ' τους μουσουλμάνους γειτονές μας και εμείς οι ίδιοι θεωρούμε τους εαυτούς μας απατεώνες - δυστυχώς οι Έλληνες πολιτικοί δίνουν το χειρότερο παράδειγμα ενώ θα έπρεπε να έδιναν το καλύτερο. Επίσης είμαστε πολύ σοβαροφανείς, ντροπαλοί, σφιγμένοι, ίσως και κομπλεξικοί στη δημόσια ζωή μας, ζούμε για τη μόστρα και οι γυναίκες μας είναι ίσως οι πιο βαμμένες και πιο ελαφρά ντυμένες (ντυμένες τρόπος του λέγειν) της Ευρώπης. Και τέλος είμαστε σούπερ κολλημένοι με την τηλεόρασή μέσω της οποίας μας ανεβοκατεβάζουν όπως θέλουν.

Δημοσ.

Τρελενομαι, τη γουσταρω απιστευτα! Οσο για τους κατοικους της μ'αρεσουν ακομα και μερικα στοιχεια που ενοχλουν αρκετους αν και υπαρχουν άλλα που με κανουν εξαλλο...

Δημοσ.

Έχει ένα σωρό στραβά και η χώρα, και εμείς.

Έχει όμως κατά τη γνώμη μου ακόμα περισσότερα καλά. Ναι, μου αρέσει η Ελλάδα, αλλά βέβαια ΠΟΛΥ μακριά από εμένα οποιεσδήποτε "κραυγές" του στυλ "είμαστε οι καλύτεροι", μας ζηλεύουν όλοι, κλπ, κλπ. Αγαπάω τη χώρα μου, γουστάρω τις ιδιαιτερότητες της και δύσκολα θα ζούσα στη Δυτική Ευρώπη. Όχι επειδή τους θεωρώ κατώτερους, ή επειδή "δεν ξέρουν να ζούνε", απλά επειδή δε θα μπορούσα μακριά από ορισμένα πράγματα.

Είμαστε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, όχι καλύτεροι, όχι χειρότεροι.

Δημοσ.

ΟΧΙ γιατί οι κατοικοί της είναι άξιοι της μοίρας τους.Ειδικά οι ελληνάρες...Αυτούς θέλω να τους πατήσω κάτω.Ναι το ξέρω είμαι ανθέλληνας...

Δημοσ.

Τόσες όμορφες παραλίες σπάνια θα βρεις κάπου αλλού, σημασία έχει ότι καταφέραμε να κάνουμε την διαφορά και υπάρχουν φθηνές διακοπές ακόμα και σε κοντινές μας περιοχές αρκεί να ψάξουμε..

Δημοσ.

Μπορεί όλοι να την βρίζουμε και να την κράζουμε για τα στραβά της αλλά μολις πάμε εξωτερικό σε καμιά πολιτισμένη χώρα όλοι νοσταλγούμε μετα από λίγο την τρέλα που κυβερνάει αυτή την χώρα.

Δημοσ.
Μπορεί όλοι να την βρίζουμε και να την κράζουμε για τα στραβά της αλλά μολις πάμε εξωτερικό σε καμιά πολιτισμένη χώρα όλοι νοσταλγούμε μετα από λίγο την τρέλα που κυβερνάει αυτή την χώρα.

Εγώ πάντως δεν την νοστάλγησα καθόλου.(την τρέλα εννοώ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...