Προς το περιεχόμενο

macbook air vista problem

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Help!!!

αγόρασα ένα macbook air και πρέπει να βάλω και vista μέσα...

αγόρασα και ένα εξωτερικο dvdrw lg usb...

Έκανα partition με το bootcamp, έκανα 2 ίσα partitions,και μου ζητάει να βάλω το dvd των vista...κάνει restart, και με βγάζει στην γκρί οθόνη, και μου βγάζει διαδοχικά το μηλαράκι, ένα folder με ένα ερωτηματικό και το απαγορευτικό σήμα...

το δοκίμασα με ΠΟΛΛΑ διαφορετικα dvd vista...

αλλά τίποτα...

μπορεί κανείς να με βοηθήσει???

Δημοσ.

Εχεις δοκιμασει εαν το LG DVD-RW που αγορασες ειναι συμβατο με Mac OS X? Και τελος γιατι πρεπει να βαλεις Vista? Λογικα θα εχεις πολυ καλυτερη αποδοση με XP SP2/SP3 εχοντας υποψιν τα χαρακτηριστικα του Air.

Tip: Για να βαλεις το SP3 και νομιζω και τα Vista SP1 πρεπει να εχεις εγκαταστησει την τελευταια εκδοση του Bootcamp που αν δεν κανω λαθος μπορεις να το αναβαθμισεις μονο μεσω των Windows απο το Apple Upgrade. Επομενως οσον αφορα και το προβλημα σου αν τα Vista που προσπαθεις να βαλεις εχουν προ-εγκατεστημενο το SP1 δεν θα μπορουν να τρεξουν - αν αυτο που θυμαμαι ισχυει.

Δημοσ.

Συμβατό είναι, διότι απο εκεί έκανα install το leopard...

και τα vista θα τρέχουνε μια χαρά πιστεύω,διοτι στο macmini που έχω με παρόμοια χαρακτηριστικά, είναι άψογα...

Δημοσ.

Μόλις κάνει restart κράτα πατημένο το Alt να σου βγάλει το DVD των Vista και επέλεξέ το για να ξεκινήσεις την εγκατάσταση.

Δημοσ.
Μόλις κάνει restart κράτα πατημένο το Alt να σου βγάλει το DVD των Vista και επέλεξέ το για να ξεκινήσεις την εγκατάσταση.

...το έκανα και αυτό και συνεχίζει,και με βγάζει στην γκρί οθόνη, και μου βγάζει διαδοχικά το μηλαράκι, ένα folder με ένα ερωτηματικό και το απαγορευτικό σήμα πάλι...

έβαλα 2-3 dvd vista...και γνήσια, και backup...τίποτα...

Δημοσ.

...αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι εχώ κάνει Install vista και στο macbook και στο mac mini αρκετές φορές χςρίς πρόβλημα...

Δημοσ.

μα, το θέμα είναι ότι έκανα install το leopard από το ίδιο drive...επίσης όταν πατάω το alt, δείχνει ότι υπάρχει το dvd των windows...και μόλις κάνω click, μου βγάζει διαδοχικά το μηλαράκι, ένα folder με ένα ερωτηματικό και το απαγορευτικό σήμα...:-(

Δημοσ.

update... το ίδιο κ με τα xp...

πατώ και το κουμπί D για να κάνω install μόνο τα vista/xp αλλά και πάλι τίποτα...

έχει κανένας καμμιά άλλη ιδέα?

αλλιώς το ανταλλάζω με ένα macbook pro 2008 model... :-(

Δημοσ.

περίεργο, πάντως για την ιστορία ένα lg drive δε μου λειτουργούσε σωστά στο ibook μέχρι που πέρασα ένα patch στο tiger... παλιές εποχές θα μου πεις αλλά ποτέ δε ξέρεις!

έχει άλλο εξωτερικό drive να δοκιμάσεις???

• Super Moderators
Δημοσ.
Συμβατό είναι, διότι απο εκεί έκανα install το leopard...

και τα vista θα τρέχουνε μια χαρά πιστεύω,διοτι στο macmini που έχω με παρόμοια χαρακτηριστικά, είναι άψογα...

Τι εννοείς? Το ξανάκανες setup το leopard? Δεν ήταν εγκατεστημένο όταν το πήρες?

B)

Δημοσ.
περίεργο, πάντως για την ιστορία ένα lg drive δε μου λειτουργούσε σωστά στο ibook μέχρι που πέρασα ένα patch στο tiger... παλιές εποχές θα μου πεις αλλά ποτέ δε ξέρεις!

έχει άλλο εξωτερικό drive να δοκιμάσεις???

όχι δυστυχώς δεν έχω άλλο...αλλα με το leopard που εγκατέστησα, δεν είχε κανένα πρόβλημα...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ windows μάλλον!

Δημοσ.

Χε χε, παίζει κι αυτό. Δοκίμασε να κάνεις την διαδικασία από την αρχή. Σβήσε το partition μέσω του Boot Camp και ξαναφτιάξ' το. Πριν το φτιάξεις όμως, κάνε ένα Check Disk στον δίσκο μήπως θέλει minor repair όπως λέει κάποιες φορές. Συνήθως αυτό δημιουργεί πρόβλημα.

Α! Κάνε και Repair Permissions βέβαια :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...