maniac89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ρε παιδιά έχω κάνει κανονικά την εγκατάσταση αλλά μόλις πατάω username και password μου εμφανίζεται η κονσόλα ενώ τα γραφικά πουθενά!Έψαξα στο google για εντολές (π.χ.sudo init 3 sudo init 5,μετά μου ζητάει ενα password???)!όποιος γνωρίζει πώς θα εμφανίσω τα γραφικά ας γράψει... προκαταβολικά thanks!!!!
Charis.a Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Ποιά διανομή έβαλες? Γράψε "startx" σε κονσόλα για να μπεις στο γραφικό περιβάλλον.
maniac89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Ποιά διανομή έβαλες? Γράψε "startx" σε κονσόλα για να μπεις στο γραφικό περιβάλλον. PC Linux OS... me startx μου βγάζει fatal error!
ftso Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Το πρόβλημα είναι στην αναγνώριση της κάρτας γραφικών μάλλον. (αυτό θα το καταλάβεις αν διαβάσεις όλο το μήνυμα σφάλματος) Ψάξε στο google για την διανομή σου + καρτα γραφικών σου + xorg.conf αν δεν πάρεις κάποια βοήθεια απο εδώ.
Charis.a Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Και αν θέλεις κατέβασε το Ubuntu 8.04 τρέξε το με live cd (χωρίς εγκατάσταση) για να δεις αν δουλεύει καλά η κάρτα γραφικών. Άμα σου αρέσει εγκατέστησε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.