maniac89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ρε παιδιά έχω κάνει κανονικά την εγκατάσταση αλλά μόλις πατάω username και password μου εμφανίζεται η κονσόλα ενώ τα γραφικά πουθενά!Έψαξα στο google για εντολές (π.χ.sudo init 3 sudo init 5,μετά μου ζητάει ενα password???)!όποιος γνωρίζει πώς θα εμφανίσω τα γραφικά ας γράψει... προκαταβολικά thanks!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charis.a Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Ποιά διανομή έβαλες? Γράψε "startx" σε κονσόλα για να μπεις στο γραφικό περιβάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniac89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Ποιά διανομή έβαλες? Γράψε "startx" σε κονσόλα για να μπεις στο γραφικό περιβάλλον. PC Linux OS... me startx μου βγάζει fatal error! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Το πρόβλημα είναι στην αναγνώριση της κάρτας γραφικών μάλλον. (αυτό θα το καταλάβεις αν διαβάσεις όλο το μήνυμα σφάλματος) Ψάξε στο google για την διανομή σου + καρτα γραφικών σου + xorg.conf αν δεν πάρεις κάποια βοήθεια απο εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charis.a Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Και αν θέλεις κατέβασε το Ubuntu 8.04 τρέξε το με live cd (χωρίς εγκατάσταση) για να δεις αν δουλεύει καλά η κάρτα γραφικών. Άμα σου αρέσει εγκατέστησε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.