Προς το περιεχόμενο

Διαφορα μεταξυ Thermaltake Toughpower 650Watt

freskas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ξερετε ποια η διαφορα μεταξυ των παρακατω τροφοδοτικων?

THERMALTAKE W0158 TOUGHPOWER POWER EXPRESS 650W

THERMALTAKE W0104 TOUGHPOWER 650W

THERMALTAKE W0163 TOUGHPOWER 650W QFAN

Mε το 1ο (Express) τι γινεται? Λεει τπτ?

Το 3ο ειναι το ποιο αθορυβο λογικα... Αλλα απο επιδοσεις? Ειναι ιδιο με το 2ο?

Δημοσ.

την παρασκευή πήρα το 700W, φανταστικό εργαλείο εντελως αθόρυβο. Απειρες δυνατότητες για συνδεσεις. Είναι απο τα πράγματα που λές ''έσκασα λίγα παραπάνω αλλά ξέρω ότι θα μου κρατήσει για καιρό''

Δημοσ.
την παρασκευή πήρα το 700W, φανταστικό εργαλείο εντελως αθόρυβο. Απειρες δυνατότητες για συνδεσεις. Είναι απο τα πράγματα που λές ''έσκασα λίγα παραπάνω αλλά ξέρω ότι θα μου κρατήσει για καιρό''

Indeed ;)

Όλα τα psu της σειράς Toughpower της Tt απλά "σπέρνουν" (σπέρνουν ? :P) ;)

Ο κεντρικός πυκνωτής είναι Hitachi (κορυφή στα psu :-)), οι υπόλοιποι είναι Samxon. Όλα τα rails είναι ιδιαίτερα σταθερά, ιδιαίτερα η 12άρα που τροφοδοτεί το πιο ενεργοβόρο pc component, την VGA :-)

Το ripple σχεδόν απουσιάζει ;)

Eδώ να προσθέσω κάτι ... Ότι ΚΑΙ τα νέα TR2 της Thermaltake είναι καλά (βέβαια κυκλοφορούν ένα χρόνο τώρα, αλλά τέσπα :P), αφού πλέον κατασκευάζονται από την ίδια την Tt, και όχι από τρίτους :-)

Δημοσ.

Κατι αλλο:

Οταν ενα τροφοδοτικο ειναι sli certified και τo βαλεις σε crossfire (ή το αντιθετο) θα υπαρξει καποιο προβλημα?

Δημοσ.

Τροφοδοτικό ATI η NVIDIA certified.

Ρωτώ γιατί αγόρασα το themaltake W0103 και είδα επάνω στην συσκευασία ότι το προτείνει η ATI , εγώ όμως έχω στο pc fx5700.

Η τροφοδοσία του θα είναι από UPS.

Τι διαφορά έχει το ένα από το άλλο ? :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια το πρωτο τροφοδοτικο ειναι ΜΟΝΟ για καρτες γραφικων μονο 12βολτα rails δινει και μπαινει στο εμπρος μερος του κουτιου.

Αν και αργησα 3 μερες :P

Παντως ως πρωην κατοχος 750W Toughpower modular εχω να πω πως ο george_oc εχει απολυτο δικιο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...