dark elf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Σκέπτομαι να αγοράσω 22'' οθόνη. Έχω όμως μια απορία: Αν παίζω παιχνίδια (που ο κύριος λόγος είναι αυτός βέβαια) θα εμφανίζονται δεξιά-αριστερά αυτές οι μαύρες μπάρες;
vanzelvoul Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Σκέπτομαι να αγοράσω 22'' οθόνη. Έχω όμως μια απορία: Αν παίζω παιχνίδια (που ο κύριος λόγος είναι αυτός βέβαια) θα εμφανίζονται δεξιά-αριστερά αυτές οι μαύρες μπάρες; Αναλογως, τα περισσοτερα καινουρια παιχιδια υποστηριζουν ευρειες αναλυσεις. Αν ομως δεν υποστηριζουν κυκλοφορουν αρκετα πατσακια για τα πιο διαδεδομενα παιχνιδια οπως για παραδειγμα το Pro Evolution 08. Αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι οτι με την αγορα 22αρας οι απιτησεις σε υπολογιστικη ισχυ επεξεργαστη και καρτας γραφικων σου σιγουρα θα αυξηθουν αρκετα γιατι μια 22αρα οθονη δουλευει σωστα σε υψηλες αναλυσεις ( 1680 Χ 1050 ).
dark elf Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μετά λοιπόν από έρευνα σήμερα θα κάνω την αγορά. Μια τελευταία ερώτηση: Αν ένα παιχνίδι υποστηρίζει ανάλυση μέχρι 1024Χ768 θα μπορώ να το βλέπω σε όλη την οθόνη κι ας έχει αλλοιώσεις λόγω ότι η οθόνη μου θα έχει ανάλυση 1680 x 1050? Είναι η LG TFT 22" W2252TQ-PF.
thinlizzy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Αν το παιχνίδι υποστηρίζει ανάλυση ως 1024χ768 αυτό που θα βλέπεις είναι μια ελαφριά παραμόρφωση των γραφικών (σαν να τα έχεις τραβήξει απο δεξια και αριστερά) για να καλύψουν όλη την οθόνη.Έτσι όπως γίνεται στις τηλεοράσεις LCD κατα την αναπαραγωγή τηλεοπτικού σήματος 4:3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.