Προς το περιεχόμενο

ΤΕΙ Τηλεπληροφορικης και Διοικησης(Αρτα)

xrhstoss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις κατι γι'αυτο το ΤΕΙ?Θελω καποιες πληροφοριες γιατι ενδιαφερομαι να το δηλωσω και μου ακουγεται αρκετα ενδιαφερον.Επισης αν σπουδαζει κανεις εκει θα ηθελα να μαθω γενικα για το πως ειναι η ζωη εκει.Ευχαριστω προκαταβολικα:-)

Δημοσ.
Ξερει κανεις κατι γι'αυτο το ΤΕΙ?Θελω καποιες πληροφοριες γιατι ενδιαφερομαι να το δηλωσω και μου ακουγεται αρκετα ενδιαφερον.Επισης αν σπουδαζει κανεις εκει θα ηθελα να μαθω γενικα για το πως ειναι η ζωη εκει.Ευχαριστω προκαταβολικα:-)

Απο ζωη μην περιμενεις πολλα (βασικα μην περιμενεις τιποτα). Παρολα αυτα αν βρεις καλες παρεες, δεν εχει μεγαλη σημασια ο τοπος σπουδων. Αλλα σε μια πολη με μικρο πληθυσμο και με ελαχιστο φοιτητοκοσμο μην εχεις απαιτησεις.

Οσο για το τμημα που αναφερεις, επειδη ειμαι συναδελφος σου απο αλλο παρομοιο τμημα ΤΕΙ, δεν ακουυγονται κ τα καλυτερα λογια. Εχω και 1 φιλο στο τμημα αυτο και δεν ειναι ιδιαιτερα ευχαριστημενος.

Οπως και να εχει μην περιμενεις οτι στο ΤΕΙ-ΑΕΙ θα λαβεις πολλα παραπανω πλην θεωρητικων γνωσεων. Τα χρησιμα, τα πρακτικα, τα "κολπακια της δουλειας" αποκτωνται κατοπιν προσωπικης εμπειριας κ ενασχολησης.

Δημοσ.

Στον τομεα αυτων των σπουδων σιγουρα απαιτηται προσωπικη ενασχοληση για να εχεις προοδο..το ερωτημα ειναι τι ισχυ εχει αυτο το πτυχιο και το αν τελικα αξιζει τον κοπο να φυγω απο τη θεσσαλονικη για αυτη τη σχολη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...