hmtp Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 γεια σε όλους και συγχαρητήρια για το forum, θελω να πάρω 1 ενισχυτή με ηχεία και θέλω τη γνώμη σας.. βρήκα το εξής http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=6091&ref=pathfinder αλλά δεν ξέρω αν είναι οκ ούτε ξέρω τιποτα για τη μάρκα. Το χρειάζομαι για beach party και θέλω να 'βαράει' δυνατά αλλα το κακό είναι οτι δε θέλω να δώσω πάνω απο 300 ευρώ για ενισχυτή και ηχεία.. όποιος μπορεί να μου πεί αν είναι καλή αυτή η επιλογή ή να μου προτείνει κάτι άλλο σε αυτά τα χρηματικά όρια θα με βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Φιλε δε θελω να σε απογοητευσω αλλα απτη στιγμη που μιλας για party και μαλιστα σε ανοιχτο χωρο (δηλαδη ο ηχος θα διαχεεται προς πολλες κατευθυνσεις και θα εχεις και εξωτερικους θορυβους, απο τα φυλλα των δεντρων ως τις μηχανες αυτοκινητων κλπ) 300 ευρω δεν φτανουν ουτε για το ενα ηχειο. Εκτος αν θες να κανεις ενα party απο το οποιο θα κουραστουν οι καλεσμενοι απο την κακη ποιοτητα ηχου και το "μπουκωμα" των ηχειων, ενω οι πιο ψαγμενοι θα γελανε και ειρωνικα με το ολο θεμα. Και να εξηγηθω. Για εξωτερικο χωρο και για party που λογικα θες να βαραει δυνατα, ειδικα το beat που ειναι πολυ απαιτητικο σε Watt τα 125W ηχεια ειναι επιεικως ανεπαρκη. Επειτα Τα ηχεια που δινεις στο Link ειναι για γελια με την ενοια οτι λεει: ενισχυτης 2χ100W και ηχεια 2χ125W = 285 ευρω. Τη στιγμη που ενας οποιοσδηποτε μετριος στερεοφωνικος ενισχυτης 2χ80W εχει απο 200 ευρω και πανω, ενω 2 αξιοπρεπη ηχεια στα 125W RMS κοστιζουν πανω απο 300 ευρω (συνολο 500). Που και παλι σε εξωτερικο χωρο κρινονται ανεπαρκη. Stadar ειναι ψευτικα και παιζει να μη σου βγαλουν ολο το βραδυ αν τα ζορισεις στην ενταση. Εξαλλου αποτι βλεπω δεν εχουνε ουτε καν εγγυηση, δλδ καταλαβαινεις για τι προιον μιλαμε. Χρονια ειχα να δω ηλεκτρικη συσκευη χωρις καθολου εγγυηση. Η μαρκα αγνωστη παντελως παροτι ασχολουμαι με τον ηχο απο χομπυ. Αυτα. Για τη δουλεια που τα θες πρεπει να επενδυσεις πολυ μεγαλυτερο ποσο για να πληρεις τις υποτηπωδεις αναγκες ενος party.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.